KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa ten čas letíii držím pesti 🌹
@briketaaaa to když mi tenkrát řekli byla to středa ..,tak jsem v patek rodila 😉. Tak tfuj tfuj tfuj 😉
@briketaaaa Teda... když vzpomenu na ta letní vedra a čekání na // tak to snad ani není možné, že místo nějakých neviditelných embryí některé z nás budou mít doma fakt dětičky. A že to vyšlo, vše bylo v pohodě až doteď. Tak pak určitě pošli foto.
Ahoj vsem, moc rada bych se zeptala, zda mi nekdo neporadite. Mam za sebou jedno IVF s transferem dvou emryi. Diky bohu vyslo a mame doma 5 mesicni dceru. Jeste z odberu vyslo na 4 mrazacky vzdy po dvou, tedy pripadne na KET. A ted - pocita se KET normalne do "pokusu" stejne jako transfer IVF? A plati se stejne - ja jsembyla v Podoli, pokus s prodlouzenou kultivaci a ISCI nas vysel na 20 tisic., rada bych co nejdrive tedy treba za 6-7 mesicu zkusila poridit sestricku ci brasku, je mi ted cerstve 38 a tak musim spechat .. 🙂 Moc dekuji za vase rady.
@barbucha01 ahoj, moc gratuluji. KET se do pokusu nepočítá, celý si ho platis sama. U nás v centru KET stojí 5000.
@barbucha01 ahoj první zavedení je v cene ivf a pak uz platis-u nás 5000KV plus když chceš embrioglue 2000kc😊
moc diky! to jste me potesily. Ja jsem si rikala, ze to uplne fer KET pocitat mezi normalni pokus, embrya se nemusi obre rozmrazit a probudit k zivotu atd. I dle statistik je tam nuzsi procento uspečsnosti nez u IVF. A 5000 je za leky ci vykon? V diskuzich jsem cetla, ze se nazazuji dle konkretniho stavu zeny hormony na stimulaci. a drzim palce s briketa s porodem!
@barbucha01 Já jsem zase cetla, že KET má vyšší úspěšnost. Prezijou nejsilnější😃 Aspoň u nás to tak bylo. 500 je za výkon. Léky jsou zvlášť, ale já brala jen na růst sliznice a na udržení, takže žádné extra výdaje to nebyly. Děkuji, snad to co nejdříve zvládneme 😍
Já jsem platila za ket asi 6800 Kč .Bez jakýkoliv léků. Mela jsem to štěstí ,že IVF i Ket se povedlo na poprvé a ještě u ket jednoho embrya i přirozeně .Takže dvojvajecna dvojčata 🙂. Ted se směju a už jsem se s tím sžila, ale poprvé jsem to obrecela ...tak snad vše zvládnu ..Hezky je donosit a po te se postarat o tři male děti .
@barbucha01 Prober to s doktorkou - pokud je ti čerstvě 38, tak vím, že některé holky to dělají tak, že si zmražená embrya nechají schovaná a jdou ještě jednou na IVF kompletní cyklus na pojišťovnu. Je tam i faktor věku, prostě máš ta "mladá" embryjka schovaná, přidáš ještě pár "mladých" a jak ti bude třeba 39-40, tak než se embrya zhorší, máš rezervu v KETu (jen musíš platit uskladnění).
@briketaaaa tak co-něco nového?
@pajala 1.3. se nám narodil Kryštůfek. Dál mi zabrat, 3800g a 52 cm ❤
@briketaaaa Ahoj, moooooc gratuluju, ať vám dělá jen radost 😀
Ahoj holky, já tu už nebyla ani nepamatuju!
@briketaaaa Moooc gratuju ke Kryštůfkovi! Odteď už to bude jistě jen veliká radost. 😉 🙂
My se pořád snažíme, v červenci nám KET nevyšel, v září jsem otěhotněla přirozeně a v 10tt bohužel revize pro afetální vejce. :( Od té doby mi tělo zase nefunguje vůbec. Teď stimuluju na náš úplně poslední KET a ve čtvrtek si jdu pro embrya...tedy pokud obě přežijou. Tak moc bych ráda, kdyby to vyšlo! 🙂
@briketaaaa taky moooc gratuluju a strašně ti zavidim😊a přeji hlavně zdravicko
Jééé..taky moc gratuluju k maličkému....a teda má pěknu váhu...a jak se cítíš?ještě jste v nemocnici?mě to teprve čeká....
@briketaaaa mocinky gratulujiiiiii❤️❤️❤️❤️
@briketaaaa Gratuluji! A ostatním držím taky palce.
Ještě jsme v nemocnici, protože má žloutenku. Konečně jsme se rozkojili. Je to moje všechno, i když bych někdy potřebovala navod😍
@briketaaaa moc gratuluji 🙂...,tak pak nějakou fotecku ;)
@briketaaaa Návody se hodí, určitě najdeš i na koníku a co vidím u synovce a neteří... pak zjistíš, že každé dítě je jiné a návody jsou na nic 😀.
Ahoj holky-tak ja čekala na výsledky z imunilogie-dopadly dobře.chlapíci jen paní doktorka řekla ze ma linejsi spermie ale na oplodnění stačí a me doporučila hystereskopii he mam nižší sliznici ale ze je vše v pořádku a v centru prý se určitě postarají aby vše dobře dopadlo tak snad se ut i me zadari😀to čekání je nekonečný.
@pajala Já jsem před ket šla taky na hysteroskopii,kdy mi udělali do sliznice skrabanec,abych měla krásnou sliznici. Budu držet palec
@briketaaaa děkuji jak zvladas nový život s mrnouskem?
@briketaaaa to je opravdu zlaticko😆

@rollova uz jsem na prst otevrena a CS 8 :-O je to za dveřmi