KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@petruska23 Ahojky tak jsem byla dneska na krvi v Car a teď jsem si volala pro výsledky, v krvi mám 2937 HCG😍😉tak jsem strašně štastná, a jak pak se maš ty??
GAME OVER.... u nás konec, vše negativní. Poslední pokus nedopadl.
@wendissek byla jsem dnes. Chtěla jsem to vědět. Máme ještě dva zamraženo na dva pokusy, ale peníze už nejsou a síla také ne, takže na to kašleme. Už to nedám. 3 transfery, 2 biochemka, jednou zamlklé, prostě už na to nemám. Navíc máme ještě i dost úpně jiných starostí, prostě je toho moc a už toho mám dost.
@pasiba mockrát děkuji za podporu, jsi zlatá❤ 19. září jdu na konzultaci a to už budu mít vyřízenou pojišťovnu. Takže můžeme pak hned vesele začít...už se těším😍
Jak se daří tobě?
@anettak mooooooooc gratuluju...to je opravdu krásné...moc ti to přeju❤
U mě to jde...chvilema je mi smutno, ale nabiji mě, že v září startujeme nanovo❤
@nita1984
Moc mě to mrzí...drž se😘
@petruska23 Ja se cítím porad divne. Ne špatně, prostě ne ve svojí kůži 🙂
Na kontrolu jdu az 13 dni a jsem z ni nervozni. Aby byly oba zmrzlici v pořádku ❤
Je z tvých zpráv cítit Velké nadšení a to mám opravdu radost 😘

@petruska23 Jsem strašne rada, ze půjdete tak brzy 🙂 Budeme to tu s tebou prozivat a držet vše co můžeme 🍀