KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@petruska23 ahojky mno já už se nemůžu dočkat až si budu dělat testík, s přítelem jsme se domluvili na pondělku 😀
Jinak občas mě malinko pobolívá v podbříšku jinak nic😕
@nita1984 a jak ty jsi na tom??🙂
@pasiba supeeeer..gratuluji k prukazce👶
To vedro je šílené..ja chvilku něco delala na zahrádce a to se fakt nedá😎
@anettak jsem třetí den po KET dvou embryí... nic neřeším, nic necítím, testovat budu v neděli 🙂 Do té doby jsem v klidu, co se má stát se stane 🙂 Naštěstí mám teď moooře práce, tak nemám čas o ničem přemýšlet.
Minule byla pěkná čárka už 7. den po KET, takže 8. den budu testovat 🙂
@nita1984 já mám teď čtvrtý pře víkend jsem byla v klidu ale ne že bych jen ležela ale něco málo jsem si dělala na zahrádce a takové to vaření a domácí práce🙂 jsem celkem ráda že chodím do práce, tam mi to alespoň uteče a nepřemýšlím na blbostma, jak já se znám tak, kdybych se nudila tak se mi bude v hlavě promítat i to co nechci😖😀
Mám vložené také dvě bublinky tak já doufám že se alespoň jedné bude u mě líbit a zavrtá se❤😉, také nic necítím, jen občas podbříšek ale jinak nic
Testík si budu dělat asi v pondělí, ale je to ještě strašně dlouhá doba, myslím že to nevydržím 😀
@petruska23 ja na zahrade zvládnu tak akorát zalít rajčata 🙂 večer je oskubu a sním 😀
Docela ten srpen flákam i holky. Máme v plánu už jen jeden výlet. Popravdě. Už aby byly venku. Vic unavena už byt nemůžu i když probrečí oba celou noc 😀
Ahoj holky,dnes jsem byla na druhém ketu,zavedli mi holčičku,tak se modlím, ať se udrží.chci se zeptat, několik let trpím zácpou a teď nevím, jestli můžu na WC tlačit, bylo mi trapne se zeptat
@adusinka123 jak víš ze ti zavedli holčičku. Tlačit můžeš určitě normálně
@adusinka123 ahojky někde jsem četla že se nemusíme bát, nevím kde, ale někde se toto už řešilo, možná i na MK 😉
@petruska23 Ahojky budeš tedy zitra testovat??určo dej vědět, budu ti držet palce ať tam jsou krásné // 😍😉
@adusinka123 to sem netušila ze se z embrya dá zjistit zda je to holka nebo kluk. Tak super
@anettak ahojky..tak mě manžel nakonec přesvědčil, ať vydržím ještě do zítra...Obdivuji, jak je klidnej😎
Tak zkusím zítra ráno..
A jak jsi na tom ty s testováním? Vydržíš?❤
@nita1984 ahojky..vidět je čárečka hezky..tak moc přeju, ať jen sílí a sílí❤
@petruska23 my jsme se s přítelem domluvili na pondělku , ale myslím že ho překecám na sobotu nebo neděli 😀zítra jdu do práce tak to ještě vydržím, ale o víkendu to vidím na test😉na jednu stranu se strašně těším na testování a na druhou mám i malinko strach
@pasiba
@wendissek
@anettak
@petruska23
Holky, moc děkuji, hlavně prosím držte palce, po minulém ZT se moc bojím, aby bylo všechno v pořádku !!!!🙏
@nita1984 Držím všechny palce co mám 🙏🍀
@anettak tak super..budu na tebe myslet🍀❤
Já se taky hrozně těším a zároveň mám strach😇
@petruska23 tak prej sobota bude ideální, už teď jsem nervozní 😕už aby to bylo a byly tam //.
Přítel je snad více nedočkavej jako já 😀
@anettak ahojky..tak jakpak se daří? Nějaké změny?
Já dnes ráno delala testik a nic...tak jsem trošku smutná, ale pořád věřím, že tam je❤
@petruska23 Ahojky nebuď smutná, zkus to třeba ještě v neděli, možná je brzy.Uvidíš že // tam budou 🙂
Já budu testovat zítra a mám strašný strach, bojim , bojim🙄
@anettak myslíš, že to zítra vydržím to nezkusit? 😍
Tobě držím moc palečky, ať se čárečky ukáží❤🍀🍀🍀

@petruska23 No ja ted hodinu prospala a jsem úplně rozsekaná 🙂 na me to teplo působí úplně hrozně. Ale jinak si uzivame prázdniny 🙂 už mám těhotenskou průkazku 🙂