KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@petruska23 tak to klíďo zkus i zítra, třeba tam bude už duch 😉
@petruska23 dobre ranko, ja uz byla rani ptace a testik si udelal, uz v 5 rano 🙂 nejen z duvodu ze jsem byla nedockava ale I jsem uz fakt potrebovala curat😂
Na testiku jsem mela pidi ducha, doufam ze bude silit😉🍀
@anettak ahojky...to je skvělé❤
Paráda, tak ať čárečka sílí🍀🍀🍀🍀
Holky dekuji, snad bude carka sili, mam radost, sle jeste neni vyhrano😉
@anettak
@petruska123
Holky tak co, testovaly jste dnes?Jak to vypadá?Já mám testovat čtrnáctý den, což je až 30.8.!!!
@nita1984 držím pěsti ☺
@adusinka123 ahojky..tak já jsem dnes 8mý den a testik zatím negativní..
Ty to vydržíš až na ten 14. den?😇
Držím palce😘
@petruska23
Posílám štěstíčko 🍀🍀🍀
Aha. Zamlkle těhotenství ale muže přijít ještě později ze? V kolikátym týdnů se ti to stalo?
Pěkný. Už abych šla na další kontrolu a viděla zase srdicka ❤❤
@petruska23 ahojky testovala jsi jeste dnes?jak se citis?ja porad stejne, zatim nic necitim, zitra si budu delat jeste testik, snad bude carka silnejsi🙂pak v patek jdu do Caru na krev, to budu zase nervozni nez mi zavolaji zpet😔
@pasiba Ahojky, moc děkuji❤❤❤
@anettak Ahojky...cítím se tak nějak pořád stejně..testik jsem dělala včera a pořád negativní😢 zítra bych to měla za normálních okolností dostat..tak jsem o to nervóznější...
Mám napsáno, že když to nedostanu, mám přijít ve čtvrtek na krev.
Tak uvidíme😎
Tobě držím moc palce, ať je čárečka zase silnější 🍀🍀🍀
@pasiba a kdy máš další kontrolu a uvidíš svoje zlaticka?❤

Holky držte se. Tolik ted chápu Vaše pocity. Já dělala test az devátý den což by ve vašem případe byla neděle a byla tam opravdu hodně nepatrna čárka. A to čekám dvojčata. A když jsem testovala každý den, tak čárky mi vůbec nesilily. No nervy. Takže klid a nespechejte. Jistě tam budou 🙏