KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@petruska23 přeji ti ať to nedostaneš a ještě se ti objeví // čárečky 🙂
Já jsem teď šťastná za // čárky ale mám pořád strašný strach a strach budu mít, protože před tím jsem po IVF hned na první pokus otěhotněla a v 7 tt to prcek vzdal, vůbec jsem ale neměla žádné příznaky nic, jen pak při kontrole mi doktor oznámil že je konec☹
Tak že se bojím pořád a všeho, ale jsem právě neskutečně šťastná🙂, a tobě držím moc moc palečky❤🙏
@pasiba Za dlouho to je, ale alespoň budeš zaměstnaná a rychleji ti to uteče❤
Budu se těšit na zpravicky😍
@anettak Moc ti děkuji za podporu❤
To je mi moc líto, že si prožila takovou hrůzu..jsi statečná a tentokrát to určitě vyjde😘
Držím palečky🍀
@petruska23 snad bude už vše dobré, už si opravdu s přítelem miminko přejeme🙂 přijde nám to už strašně dlouhá a strnitá cesta😕
@petruska23 já to vydržím určitě, minule to nedopadlo, tak teď počkám a možná si test nebudu dělat vůbec a půjdu zrovna na krve a ultrazvuk. Tobě držím pesticky ať ti to dobře dopadne!
@petruska23 držím ti palečky ať se ještě // čárečky objeví❤👏🍀
Tak jsem si ráno pro jistotu skočila na odběr a uvidíme odpoledne, jaká bude hodnota..... kéž se prcek úspěšně udrží az do porodu v termínu
@petruska23 brečím když píseň ze jsi nestastna. Brecim porad a při všem. Ještě to nevzdávej 😢
@anettak odběr 255 Kč
@petruska23
@luciebx HCG 25.
Takže spíš nižší. Uvidíme jak poroste

@petruska23 No az 7.9. Za trochu dlouho, ale ja ted budu asi 4 týdny chodit do prace na počítač tak mi to uteče 🙂
Snad jsou v pořádku ❤