KET - září 2019 - čtvrtá naděje. Kdo to má stejně?
Ahoj holky, pokud je na tom někdo stejně a má chuť si psát a bojovat společně 🤨😎❤️
Holky... jdu na KET v rijnu... poprve... mate nejake rady jak se "pripravit"... ve smyslu jak se vyklidnit... je lepsi si vzit neschopenku,kdyz mam stresujici praci?
@evaame @lucik253 Já jsem na vážkách... jako přesně, doma se dost možná zblázním, ale... je nás v docela dost malým kanclu 9 a většina už teď chrchlá a smrká a já nechci nic chytnout, aby tělo mohlo věnovat sílu tam kam je potřeba a ne boji s nemocí.. dělám v klientské složce firmy, takže zvedám telefony, vyřizuju maily od klientů, když nebudu, tak to prostě udělají a ostatní tedy "práce mi stát" nebude.. naopak mám pocit, že většina v kanclu, je toho na mě, když děláte něco takhle dohromady, tak to svádí k tomu, že se někteří prostě jen vezou, takže mi odpadne ten stres aby se to všechno stihlo a bylo dobře.. no ono možná kvůli té trombo mutaci co mám 😖 mi ani nic jiného nezbude než být doma...
Ahojte holky. Mohu se k Vám přidat? Dnes jsem 4.den po KET. Jak jste na tom Vy? Jak jste se cítili? Přeji hezkou sobotu😉
@any301 4 transfer 😔 v breznu se mi chytlo,vse bylo ok a sla jsem na kontrolu a tehu prukazku a mudr ze nebije srdicko 🥺 byl to 10tt 😓 takze revize. Tak se ted moc bojim,jak to pujdu. Na ultrazvuk jdu 10.10. ale neutika to 🙄
Do testovani to celkem slo,jako clovek se bal ale i doufal. Test jsem zkusila 11den a 13den
Ahojte vsem😉 24.9. jsem byla na KET. Dnes odpo jsem byla něco málo dělat na zahradě a pěkně mě bolí bricho😔 Neměli jste to někdo? 🤔🤗 Moc děkuji a přeji Vám pěknou nedeli🤗

@lucik253 ooo gratuluju! Krásný číslo! 🙂 Máš skoro stejně jako já 14. den. Dávali jste jedno embryo?