icon

KET - září 2019 - čtvrtá naděje. Kdo to má stejně?

lucik253
3. zář 2019

Ahoj holky, pokud je na tom někdo stejně a má chuť si psát a bojovat společně 🤨😎❤️

xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
29. zář 2019

@xsam Budu na tebe moc myslet ✊🥰❤️🤰
Mudr taky rikal ze i u umeleho se to pocita od posledni ms,stejne je to orientaci a pak se stejne urcuje podle ultraz

evaame
29. zář 2019

@xsam holky, co blbnete, vzdyt ja to pocitam taky od 1.dne ms. A ano, ve vysledku je to jedno, hlavne aby bylo vse v poradku. Jen se snazim poukazat na fakt, ze @lucik253 rika, ze je v 6. tydnu, coz pri transferu 10.9. nevychazi. Tak aby pak nebyla na ultrazvuku vydesena, ze je miminko o tyden mladsi, to je cele. Ja jsem mela ket 3.9. a podle doktorky jsem ted 5+5 (a ano i podle ms, i podle transferu). Tak tam proste hapruje tyden. Jen je treba zapojit trochu mozek. Neurazte se...

xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
evaame
29. zář 2019

@xsam jo, vzdyt ja souhlasim. Sama uz se zacinam bat, bricho jsem prestala uplne citit. Na utz jdu ve stredu:/ Od patku jsem teda v nemocnici, mela jsem potize s videnim a bolesti hlavy. Rezonanci mi udelat nesmeji a vypada to na silny migreny, za ktery asi muzu podekovat tomu tehotenstvi, to nevim no.

evaame
29. zář 2019

@xsam a to je prave to zavadejici pocitani🙂 je ustalene pravidlo, ze se to pocita od 1.ms, coz je v poradku. Ale u ivf, kdy vime presne, kdy transferu doslo, ze pocita ten “ucebnicovy” pripad 28denniho cyklu, ovulace 14.den cyklu a tedy ty zminovane 2 tydny. Vubec to nemyslim zle a je mi jasny, ze to je pak fakt jedno. Jen treba mne na tom celkem zalezi, mam tu tehotenskou appku a sleduju tam jak to embryo ten dany den vypada, co mu narostlo a tak😃 takze jsem to chtela mit spocitany co mozna nejpresneji.

xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
evaame
29. zář 2019

@xsam taky chci mit tyhle priznaky, ze ti veci smrdi a tak. Ja mam na vsechno chut a max je mi teda po tom pak tezko. Ale tehotensky nevolnosti to, myslim, nejsou. A prsa me bolej, ale ne nijak zasadne

lucik253
autor
29. zář 2019

@evaame Posledni ms 21.8.
Nebudu vydesena,uz mam ultraz za sebou a beru to tak co mudr rekne jak odpovida mimi atd.

lucik253
autor
29. zář 2019

@xsam ✊✊✊

any301
29. zář 2019

@xsam děkuji Ti😉 Snažím se a věřím, že snad 4.transfer vyjde🙏 Holky počítá se i den transferu?

xsam
Autor odpověď smazal
any301
29. zář 2019

@xsam dekuji😉

lucik253
autor
30. zář 2019

Ahoj holky 🙂 dnes jsem byla u gynekologa,ze je konec mesice s neschopenkou...tak zrovna i mu rict jak teda to dopadlo...
Tak se ani neptal jestli chci do prace a nechal ji dal.Pry tak na to i kouknem...
Odpovida 5tt
Jdu tam 21.10.

any301
30. zář 2019

@lucik253 krásny❤️ Moooc gratuluji🤗a jen tiše zavidim😉

lucik253
autor
30. zář 2019

@any301 Děkuji 😍

xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
30. zář 2019

@xsam Dekuji 🙂 Drzim ti palceee

boure888
30. zář 2019

@lucik253 gratuluji

any301
30. zář 2019

Holky.... prosím, o radu🙏 Dne 24.9. řízený KET, teď mě dost píchá v podbřišku. Měli jste to některá? Děkuji. Už jsem zoufala😔

lucik253
autor
30. zář 2019

@boure888 Dekuji 🤗

xsam
Autor odpověď smazal
peggy_5
1. říj 2019

@lucik253 moc gratuluju! ❤ me 8.10 ceka ultrazvuk pro urceni dne transferu... nevim jestli jsem vic natesena nebo se bojim, ze to nedopadne... snazim se neupinat se na to ze to vyjde, ale taky nechci myslet negativne..

lucik253
autor
1. říj 2019

@peggy_5 Moc dekuji 😍 budu ti drzet palce ✊
10.10. jdu na ultraz na kliniku

any301
1. říj 2019

@xsam děkuji za podporu, ale myslím, že to opět nevyslo😪

xsam
Autor odpověď smazal
any301
2. říj 2019

@xsam ahojky. Je to již můj 3KET😪 a úplně mi je stejně jako před MS (bolest v podbřišku, v krizi). No, hrůza.... už jsem z toho dost spatna😪

Strana