KET - září 2019 - čtvrtá naděje. Kdo to má stejně?
Ahoj holky, pokud je na tom někdo stejně a má chuť si psát a bojovat společně 🤨😎❤️
@xsam holky, co blbnete, vzdyt ja to pocitam taky od 1.dne ms. A ano, ve vysledku je to jedno, hlavne aby bylo vse v poradku. Jen se snazim poukazat na fakt, ze @lucik253 rika, ze je v 6. tydnu, coz pri transferu 10.9. nevychazi. Tak aby pak nebyla na ultrazvuku vydesena, ze je miminko o tyden mladsi, to je cele. Ja jsem mela ket 3.9. a podle doktorky jsem ted 5+5 (a ano i podle ms, i podle transferu). Tak tam proste hapruje tyden. Jen je treba zapojit trochu mozek. Neurazte se...
@xsam jo, vzdyt ja souhlasim. Sama uz se zacinam bat, bricho jsem prestala uplne citit. Na utz jdu ve stredu:/ Od patku jsem teda v nemocnici, mela jsem potize s videnim a bolesti hlavy. Rezonanci mi udelat nesmeji a vypada to na silny migreny, za ktery asi muzu podekovat tomu tehotenstvi, to nevim no.
@xsam a to je prave to zavadejici pocitani🙂 je ustalene pravidlo, ze se to pocita od 1.ms, coz je v poradku. Ale u ivf, kdy vime presne, kdy transferu doslo, ze pocita ten “ucebnicovy” pripad 28denniho cyklu, ovulace 14.den cyklu a tedy ty zminovane 2 tydny. Vubec to nemyslim zle a je mi jasny, ze to je pak fakt jedno. Jen treba mne na tom celkem zalezi, mam tu tehotenskou appku a sleduju tam jak to embryo ten dany den vypada, co mu narostlo a tak😃 takze jsem to chtela mit spocitany co mozna nejpresneji.
Holky.... prosím, o radu🙏 Dne 24.9. řízený KET, teď mě dost píchá v podbřišku. Měli jste to některá? Děkuji. Už jsem zoufala😔