KET, září, říjen
Je tu někdo kdo jde taky v září na KET?
@mufinka26 me taky ne, ale jako neni se cemu divit ja ms nikdy vlastne nemela a kdyz tak po vyvolavacce a ta dorazila 10-14 den, jen ted jsem si buh vi co myslela ze kdyz mam tak krasnou sliznici tak dorazi driv....
mno ani za dr. nemuzu protoze ten s tim taky nic neudela kdyz uz mam vyvolavacku v sobe ☹ na utz nic divneho nenasli, tehotna nejsem (uz jsem si delala dva testy 🙂))
a jeste mam dnes depku, vstavala jsem o pul paty nebot jsem nemohla spat, amalka nechce ted v poledne usnout a to jdeme od ctyr na hudebku takze to bude protivna..... a do toho to desny pocasi ☹ ach jo
@antoa Ahojky, já beru Ethinylestradiol, je to německý lék, v ČR se neprodává, mám to přímo z CARu, ale myslím, že to všechno funguje na stejném principu. 1.-7. DC jedna tabletka, 8.-14. DC dvě tabletky, pak kontrolní UTZ na sliznici a od 15. DC zas jen jedna tabletka. A pokud bude sliznice O.K., tak 19. DC půjde prďolka k mamce do bříška 🙂 . My máme šestidenní embryjka, takže podle toho se pak vrací zpět, aby se zachoval co nejpřirozenější "sled událostí", prostě jako při přirozeném početí 😎
No a samozřejmě kontryhelový čajík, ten taky poctivě piju, stejně jako @mufinka26 ... 😉
Ahojky, tak hlásím dobré zprávy. Sliznice 9mm a středa KEtík. Ted budou muset zabojovat prcci. 🙂
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vás někoho po KETu bolelo břicho jako na ms a záda v kříži? Jinak KET proběhl dnes.......díky

@hypo to se my nelíbí 😠 😒