Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
@sisul_ka diky jsi moc hodna, to jsou celkem neviditelne papierky, to si mohu s nima polepit cele ucho. 😀
ja bych byla moc vdecna za kontakt. Jeste kdyz dela akupunturu primo pred IVF, musi mit hodne zkusenosti a jeste kdyz to doporucuje tva klinika, kazda mala pomoc muze pomoci uspesnemu IVF. Predem dekuji!
@sissy28 ahoj, taky mám za sebou IvF v Reprogenesis, absolvovala jsem i akupunkturu (chodila jsem cca 2 měsíce před) a pak před a po transferu na klinice, posílám ti kontakt - 603197424, Daniela Guziurová - chodila jsem za ní do Zlatého Klíčku, v den transferu samozřejmě došla za mnou na kliniku a pak jsem dostala taky jehličky do ucha na 14 dní - hodně mi pomohly, byla jsem klidná jak beránek🙂
@kimisekk dekuji moc, ty jsi hodna, uz si ji pisi do adresare. Pak Vam dam vedet jak jsem dopadla s akupunturou i IVF. Ja bych potrebovala co nejdriv neco na uklidneni, jsem tak rozrusena , ze nemohu ani spat, tesim se, bojim se...Do Brna jedu az 18/07 tak hned vyhledam Vasi akupunturistku. Dik 🙂
Zdravim holky dlouho jsem tu nebyla 🙂 chodim k dr. Stelclovi vcera jsem podstoupila druhe iui a asi na srpen by bylo ivf kdyby to ted nevyslo 🙂 Chtela jsem se zeptat na tu akupunkturu komu z vas pomohla děkuji?? Silne o ni uvazuju 😉
Ahojky, přidám se do diskuze. Já jsem pátý den od IUI u dr. Štelcla 🙂 Snažíme se dlouho a nemůžu se dočkat výsledku. Jak se to říká? Doufej v nejlepší, počítej s nejhorším..tak nějak se to snažím brát. Všem držím pěsti, o akupunktuře rovněž uvažuji, tak jsem zvědavá na názory 🙂
Dievcence, musim na kontrolny UZ buduci tyzden. Vsetko bolo krasne, no malinle ebryjko aste neukazalo akciu srdiecka. Lekarka mi povedala, ze moze byt este skoro a srdiecko zacne byt az v 7 tt. Pevne dufam a verim, ze to bude v poriadku, len musim tlacit dni aby tu bol co najskor buduci tyzden stvrtok 😵
No já mám s akupunkturou dobré zkušenosti...podstoupila jsem dvakrát IUI, bez výsledku...před tím druhým jsem už na aku teda chodila, když se nezadařilo, pokračovala jsem s aku dál a další měsíc šla na IvF (už jsem neměla nervy zkoušet IUI dál...) a vyvedlo se napoprvé🙂 nepovím vám, zda by to bylo oki i bez aku, to těžko říct, ale každopádně mi hrozně pomohla v tom, že jsem se dala do klidu. Poprvé jsem tam sice trošku trpěla a celou dobu čučela do stropu, od druhé návštěvy jsem to ale vždycky prospala😀 takže za mě určitě jo, každý týden super relax, navíc ty bylinky a po IvF jehličky v uších mi pomohly k tomu, že jsem konečně po skoro dvou letech nestresovala a fakt byla v klidu. Vyzkoušejte, běžte na úvodní pokec, první jehličky a uvidíte:-; moc vám všem držím pěstičky!!!
@sisul_ka moc moc budu držet palečky, určitě to bude všechno oki, někdy je srdíčko vidět později..ale ty nervy jsou hrozné, chápu. Hlavně mysli pozitivně!!! U mě bylo vidět v 6tt+4, u kamarádky ale začali plašit (zbytečně ji vystresovali...), že srdeční akce nikde a po dvou týdnech zjistili, že je vše ok. Takže opravdu vyčkat...je to pořád jen o čekání, že...☹
Jo a ještě holky, co jste byly na IUI, máte hotové imunologické vyšetření? já podstoupila IUI a toto vyšetření neměla...vůbec jsem o něm nevěděla. Až na netu jsem si o něm přečetla a nechala si ho udělat...nevyšlo úplně nejlíp, ale už jsem měla zažádáno o IvF...Možná, kdybych to měla hotové dřív a brala prášky, vyšlo by i IUI...Takže tak🙂
@kimisekk ahoj kimi, nám imuno nedělali, doktor řekl, že to zkusíme dvakrát třikrát v rámci IUI a pak budeme řešit dál. V podstatě vysvětloval, že imunologii nemá žádný člověk stoprocentně v pořádku, že je to pak o řešení a hledání drobností a když vyjde dobrá imunologie, že se vlastně někde stala chyba, s troškou nadsázky. Takže z tohoto pohledu já zatím nic nevím. Pořád mám pocit,že jsme oba v pořádku tak by to mělo jít. Dohodli jsme se i na tom, že ovulaci mám normální sama od sebe a neberu tak žádné hormony na podporu, opravdu se toho děsím, proto se bojím jít i na IVF. Ale kdo ví jak dopadneme, nevěřila bych před víc než třemi roky, že tu dnes budu toto psát. Ta akupunktura mě zajímá čím dál víc, podívám se a objednám se někam. A do té doby budu věřit, že nám to konečně s pomocí IUI vyšlo 🙂 A Tobě blahopřeji k těhotenství, je to velký dar 🙂
@anarvin Jojo, děkuji moc, těhotenství je opravdu v poslední době čím dál větší dar...Já si taky před dvěma lety říkala, jak to bude všechno v pohodě a nějaké IvF nám nehrozí...takže přesně vím, jak se cítíš..hlavně je člověk naprosto bezradnej..☹ každopádně držím palečky, aby IUI vyšlo a ty jsi akupunkturu zkoušet už ani nemusela 😉
@sisul_ka beruško, dej prckovi čas 🙂, prostě si tam hoví a věřím, že na Tebe pak vykoukne srdíčko jako zvon <3
@anarvin @kimisekk tak já se přidávám, kdysi jsem si říkala, kolik celebrit nemá děti a chtějí, že to přeci není možné, v dnešní době ivf a různých vymožeností, které pro mě byly nepředstavitelné podstoupit, a dneska po 11 letech už sama váhám, jestli to zvládneme sami a jestli to vůbec s lékařskou pomocí vyjde. Nakoply jste mě s aku, byla jsem naposledy v dubnu, pak to nevycházelo, ona dlouhodobě mimo, konečně jsem se objednala na 1.8. a kromě posílení vaječníků potřebuji nutně napíchat uši než mě ten stres, smutek a zoufalství úplně převálcuje
ale bude líp 🙂 , těhulky, držte se a my snažilky vás snad brzy dohoníme 😉
@kimisekk Je to tak, bezradnost je pak veliká. Nejhorší je lítost od okolí, proto o tom nikomu neříkáme. Nejbližší ví, že se snažíme, ale o pomoci doktorů neví nikdo. Zatím není potřeba se svěřovat, nějak si s tím žijeme sami a věříme v lepší zítřky. Kolem nás už mají děti snad i ti, kteří o tom před x lety ani neuvažovali, v době kdy my si řekli, že chceme. Někdy je to hodně ubíjející...
@agi pochopila jsem správně, že se snažíte 11 let? Určitě doktoři jednou dokáží přijít na to, jak každému z nás pomoci, už je to tak běžné, že děti nejdou lidem tak snadno jak dříve. Jsi silná osůbka, moc držím pěstičky, aby aku pomohla! Jestli nám nevyjde první IUI, což zjistím na konci tohoto týdne, tak se na ni také objednám. Hlavně najít psychický klid, mám dojem, že i když si myslím, že to zvládám, že se vnitřně v podvědomí odehrává něco, co vůbec nedokážu ovládat...
Holky, přeji všem nádherný start do nového pracovního týdne 🙂
@anarvin Jjo, s tou lítostí máš pravdu...věděla o tom jen jedna kamarádka a ta mi pořád vykládala, jak jsem hrozně silná a kdoví co...jako, když chcete mimčo a nejde to, uděláte všechno..nestála jsem vůbec o žádné řeči od nikoho, rodina to netušila do poslední chvíle a kdyby nás okolnosti nedonutili, neřekli bychom jim ani to, že jdeme na IvF....já jsem upřímně měla sama co dělat se sebou, nepotřebovala jsem k tomu přibírat ostatní...Stačil mi manžel a jeho obrovská podpora úúplně ve všem...milion potravinových doplňků, akupunktura, cvičení...
Holky, děláte pro to miminko maximum a uvidíte, že se úsilí vyplatí!!! I když je to bohužel zdlouhavá a těžká cesta, ale stojí to za to!!!! 😉 Musím se ale přiznat, že i já měla stavy, kdy jsem si říkala, co když to fakt nikdy nevyjde? Co budeme dělat??? Ale člověk se jen zbytečně stresuje, i když, co se odehrává v hlavě, to nikdo neovlivníme....Moc na vás všechny myslím!!!
Dievcata, rano som opat zacala krvacat, tak som hned isla do nemocnice a tam mi zistili, ze cely gestacny vacok je obklopeny hematomom a preto aj tolko spinim a dnes aj krvacam, Takze je tam risk, ze o to pridem :( Dnes embryjko nemohla najst a ani akciu srdiecka :( Som vypisana min. dva tyzdne a buduci tyzden na kontrolny UZ. Ak nebude Embryjko tak sa ukonci tehotenstvo ☹ Stale bojujem a nevzdavam to, no je to sila tie nervy!!!
@katjus jak pisu z mobilu tak jsem to omylem odeslala. Nadměrné množství bakterie ktera se tam normálně vyskytuje a ze to muze byt příčina a nemusi horsiho spermia. Mame se prý domluvit jestli chceme atb museli bysme je brat oba dva a pak bysme videlu jestli se zlepsilo nebo ne. Ale zase by se nám to posunulo, no nevim jestli pak zkusit ivf nebo prelecit a pak iui. Ale tu aku určitě zkusim
@kimisekk Tak to máme ve všem velmi podobné. A jsme bojovnice všechny tady takže to jednou vyjít musí! 🙂
@sisul_ka Sisul drž se!! Hematon snad začne ustupovat a miminku nic neudělá!! Budu moc moc držet pěstičky, teď si hlavně zachovat co nejvíce klidu, aby to nadmíra stresu rovněž neovlivnila, i když to jde asi těžko ☹
@kajtus bakterie v nadměrném množství jsem slyšela už z mnoha stran u mužů, prý je to docela normální, ale mělo by se řešit atb a pak dál zkoušet. Kdo ví,možná je IVF nejlepší a hlavně nejrychlejší cesta. Já moc doufám, že nám IUI vyšlo, i když dnes 12DPO a na testu nic... Vím je blbost to sledovat takhle brzo, ale ženské to prostě občas nedá 😉
@katjus já jsem taky testovala abych věděla že je pregnyl pryč 😉 Jsem 13DPO po IUI 14od injekce. Pregnyl mi zmizel brzy,uz nějaký sedmý den. Teď bych tam ráda viděla ty dvě čárky 🙂 v neděli to mám případně dostat tak uvidíme... to už je za chvíli. A já opravdu moc věřím a doufám v nejlepší 🙂

@sissy28 ak mi daju na nu kontakt, tak ti napisem. Prave som si to ucho odfotila, tak posielam. Sorry, no mam kondicioner na vlsoch, ktory som si nechala dlhsie ucinkovat, to preto taky suprovy uces 😀 😵