icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

sisul_ka
4. bře 2016

a vcera som zarezala uz 20:45 a zobudila som sa rano o 06:40 krasa a sup do prace 😎

agi
4. bře 2016

@sisul_ka nojo, spí vás víc, tak se to nasčítá 😉

silvia545
4. bře 2016

@agi to by sa musel u mňa stať veľký ale fakt veľký zázrak aby som otehu prirodzene 😀 mám odumreté vajíčkovody,tak žiadna šanca na prirodzené 😖 dúfam,že budeš mať pravdu a ten týždeň bude len môj 🙂 som si myslela,že sa strany zlepili a snažila som sa ich odlepiť 😀 márna snaha 😀
no počkaj akú budem mať ja fantáziu,ked budem mať po vklade 😅 vymyslím aj nové príznaky tehu 😀
a tá mrcha nedorazila 😠 😠 som písala aj koordinátorke,že či to nejako nenaruší plán liečby,ked mi mešká 😉

silvia545
4. bře 2016

@sisul_ka jááj moja to budem musieť ísť do mesta to zaplatiť,lebo u nás v dedine na pošte to platiť je hrúúza 😖 hned by vyšetrovali prečo a začo taký prevod 😠 mna tiež vtedy aj vaječníky dosť boleli,ale čo nespravíme pre ten veľký zázrak ,vydržíme všetko 🙂 a ozaj aj sa ťa pýtali kolko embryjok chceš vložiť ? 🙂

sisul_ka
4. bře 2016

@silvia545 Agika ma pravdu 🙂 bude to tvoj a jedine tvoj specialny a zaroven carovny tyzden 😵 a keby si nahodou otehotnela prirodzenou cestou, tak ta vysvetime za zazracnu maminu 😉 Normalne, meskanie menstruacie by narusit plan liecby nemal, ak nenastanu ine tazkosti, ktore maju uz teraz velkyyyyy ZAKAZ vstupu!!!!! Jedina mrcha, ktora je tentokrat a vynimocne vitanaaaaa, pocujeeees ty mrchaaaa 😀
Samozrejme, ze sa ma pytali, aj ked v nasom mladom veku odporucaju len jedno koli moznym komplikaciam neskor. Neboj, ak sa vy rozhodnete pre dve embryjka, tak ti zavedu 2 🙂

sisul_ka
4. bře 2016

@agi ty kedy zacnes doktorom na krk dychat?

silvia545
4. bře 2016

@sisul_ka panna Mária 2 😀 teraz som asi jedna z mála,ktorá prosí Boha,aby mi prišla ms 🙂
pol litra červeného v sebe a jedine čo mám po ňom príznaky ,, spánok " 😀 ešte sa zo mňa stane alkáčka 😅 dávam jej šancu do pondelka 🙂
mňa sa pýtal Marcel,že koľko budem chcieť zaviesť embryjok,tiež som povedala jedno,aj mi to odsúhlasil,po tom čo som prežila mi povedal,že aj tak tam bude aspoň kúsok strachu,ked otehu,aby to tentokrát vyšlo so šťastným koncom 🙂 ale nemá problém aj dve dať a to ja nechcem ,tam je už väčšie riziko pre dvojky,aj ked to jedno sa môže rozdeliť 😉 a dnes ti je ako tehulka naša ? 🙂

my asi začneme miesto
@agi dýchať a šliapať dr. na krk 😀

agi
4. bře 2016

@silvia545 já myslela, že Tě zlobí jen lenivé vaječníky <3 Ten život je stejně srandovní, když nechceš, aby chodila, tak se můžeš spolehnout, že na Tebe nezapomene a když ji potřebuješ, tak se kdoví kde loudá 🙂. To s tou dědinou to chápu, já nevyhodím do popelnice ani obaly od ovulačních a těhotenských testů 😀😀
@sisul_ka já jsem se na ně zatím vybodla 🙂, počkám, až vám oběma poroste bříško a pak se rozhodnu :-P

sisul_ka
4. bře 2016

@agi priliz dlho necakaj, vecne mlada nebudes 😉

sisul_ka
4. bře 2016

@silvia545 dnes malinko lepsie, no vzdy to zacne vecer, no bolest v podbrusku neustupa. Co nas nezabije to nas posilni 😎

agi
4. bře 2016

@sisul_ka vydrž <3, zítra oslavíš výsledky krevních testů, my samo s Tebou 😝, a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty 😀 😉

sisul_ka
4. bře 2016

@agi to si piiiiiiis 😵

silvia545
4. bře 2016

@agi já ich mám už od roku 2009 zacvaknuté svorkami pri laparke mi zistili saxtosalping či ako sa to píše; od zapalov mi odumreli :( kurňa já neviem či mám osvetliť dom; aby vedela kam má prísť mrcha jedna :D a s popolnicou to poznám; suseda čo býva oproti nás tak tá vždy chodí na nákup do popolnice; keď na ulicu vyložíme deň pred tým ako budú chodiť smetiari :D

silvia545
4. bře 2016

@sisul_ka presne ako mne; vždy keď som už bola večer v kľude pred tv; tak vtedy sa to ozývalo 🙂 zajtra čakáme super správičky; budem myslieť na teba a prečo ideš v sobotu na krv ? To je také nezvyčajné 🙂

sisul_ka
4. bře 2016

@silvia545 ten datum mi dali na klinike. Je to 13ty den od transferu a asi posielaju na krvne testy 13 az 14ty den, no a tu vo francuzsku, nic nie je nezvycajne. Skor naopak, ak by labak nebol otvoreny v sobotu to by ludom prislo divne 😀 tak ako pekaren, ta je u nas otvorena 7 dni v tyzdni od 6tej do vecera 19:30 atd Takze, zajtra Vam napisem radostnu spravu 😎 😵 uz teraz mozete dat chladit sampanske 😉

agi
4. bře 2016

@silvia545 uf, musela jsem si to najít 🙂, tak to pak je jiná <3 no kéž by to fungovalo jako se sousedkou :-d
@sisul_ka zítra na Tebe myslím a těším se na dobré zprávy <3 🙂

božínku, já bych si dala šampíčko 😀, klidně i jen tak 😀

sisul_ka
5. bře 2016

Tak dievcence, prave som si pozrela vysledky a HCG mam len 15 mUl, pravdepodobne som mala len kratulinke biochemicke tehotenstvo :( Takze v pondelok budem volat svojej lekarke a dalsi transfer cca koncom aprila alebo v maji 🙂 Teraz sa citim strasne smutna, tak to idem zo seba vyrevat! Nastastie, moj manzel mi je velkou oporou 🙂

agi
5. bře 2016

@sisul_ka beruško, to mě strašně mrzí <3<3<3,

agi
5. bře 2016

@sisul_ka posílám aspoň virtuální objetí, i když manželovo je určitě lepší :-* chjo, fakt jsem věřila, že to oslavíme :-*

agi
5. bře 2016

@sisul_ka až se vypláčeš, začneme plánovat na květen - bude to velký měsíc úžasných zázraků :-*, posílám pusu :-*

sisul_ka
5. bře 2016

@agi dakujem, ja som tiez verila. Hned som pisala svojej koordinatorke, a mam ist este v pondelok na krv, no moc tomu uz neverim. Podla mna ta hodnota je velmi nizka. Napisala mi, ze embryjko este moze dostat rozum a zacat rast 😀 no ja to vidim na biochemicke tehu. Ved napisem aj v pondelok. Pravdepodobne zakvitnem so Silvi. Silvia so Silviou 😵

agi
5. bře 2016

@sisul_ka určitě napiš, já teda budu v práci, vezmu si NB, ale asi se připojím až večer z domu <3
Ty jsi taky Silvia???? 🙂 tak pak to bude, jak říkal strejda Mácha, "Květen - Silviin čas" 😝 😉

agi
5. bře 2016

@sisul_ka já teda nikdy neměla pozitivní tt, ale mockrát jsem cítila, že se ve mně něco děje a pak se to zlomí a vím, že mrška přijde, chtěla bych to pochopit, ne proč já 🙂, ale co se stane, že se případné embryjko neudrží, abych s tím mohla něco udělat. Vím, sliznice, kvalitní vajíčko, spermie .... ale bude to ještě něco mezi nebem a zemí 🙂.

tehulka1167
5. bře 2016

@agi máš hotový vyšetření na imunologii ?

agi
5. bře 2016

@tehulka1167 kdepak, nemáme za posledních 10 let skoro nic 🙂, já na to moc nejsem 🙂

sisul_ka
5. bře 2016

@agi tak v prvom rade, praaaaave toto imunologicke vysetrenie je veeeelmi dolezite, tak pohni sexy zadockom a nech to mas vysetrene co najskor. Trva to aj 2-3 mesiace, pokym vykuzlia vysledky, takze necakaj dlho!!!! Inac ti naplacam na holuuuu 😀

sisul_ka
5. bře 2016

ano, tiez sa volam Silvia 😵

agi
5. bře 2016

@sisul_ka tak to si to užij 😀, ne beruško, zatím fakt ne, třeba jednou 🙂
panečku, holky, to bude divočina! 😝 úplně to vidím, jak v přírodě všechno pučí a nový život v Silvince a Silvince a dceři Sylvinky taky 🙂, jo, mám velkou fantazii, to by šlo 😀
bože, já bych si dala to šampíčko, nejen na oslavu <3, ale mám na něj děsnou chuť 😀, doma samo nic není, tak si uvařím aspoň čaj 😝

tehulka1167
5. bře 2016

@sisul_ka Hematologii? A v pořádku imuno? No tobčas to jsou opravdu záhady. ☹

sisul_ka
5. bře 2016

@agi a daj si don malinko sody bikarbony aby ti ten caj aj sumel ako sampano 😎

Strana