icon

Kolik embryí z kolika odebraných vajíček vám zůstalo?

miralia
27. lis 2018

Ahojky holky,zajímá mě kolik embryí z kolikati odebranych vajíček vám zbylo.? a komu se podařilo ivf napoprvé?

Strana
z2
miralia
autor
2. pro 2018

@anitramrav Děkuji za příspěvek,hodně slušný teda.Přeji štěstí.

miralia
autor
2. pro 2018

@xxx3d Děkuji za příspěvek,úplně neuvěřitelný.Moc si mě povzbudila.Díky.

miralia
autor
2. pro 2018

@soleilll Děkuji za příspěvek,to museli být psychicky hodně náročné.Ale vyšlo to,super.

miralia
autor
2. pro 2018

@1987katka Děkuji za příspěvek a přeji moc,moc štěstí.Já čekám na své snehulačky.Zavádět budou až v polovině ledna.

tulikiss
2. pro 2018

tak odebrano zralych 22, nechali jsme oplodnit 12, do 6 dne vydrzelo jen jedno.... no a to jedno bude mit ted v lednu uz 7 let 😀 no a kdyz mel jeden rok, tak jsem otehotnela necekane naprosto prirozene.

miralia
autor
2. pro 2018

@tulikiss No tak to je nádhera,děkuji za příspěvek.Doufám,že i já budu mít takovéto štěstí.

merope
2. pro 2018

@jana2381 Prosím taky o zprávu - mám taky v Gennetu mrazáčky z darovaných a uvidím, zda je nakonec využiji či ne (jsem už starší, tak uvidím, jak to dopadne s těhotenstvím, ráda bych šla zkusit vytáhnout ještě aspoň jedno, ale uvidím). Jen partner je taky už starší - věk při odběru 39.

miralia
autor
2. pro 2018

@merope Já mám 38 let,v dubnu 39.Absolvuji vše poprvé.Měla jsem 19 folikulu oplodnili 15 a nakonec zbylé dvě dali do mrazáku a v polovině ledna mi.je zavedou,teda jedno.Doufám ,že to vyjde.Držím vám palce,já vyvh to zkusila.

miralia
autor
2. pro 2018

@merope Věk mého partnera 41.

merope
2. pro 2018

@miralia Já myslela na janu - stran té možnosti embrya případně darovat dál.

miralia
autor
2. pro 2018

@merope jasný😉

eva118
2. pro 2018

@merope darovat může i pár, kterému zbyly mrazáčci, ale jak je to s věkem, to nevím, asi stejná hranice jako u klasických dárců.

achpolenka
2. pro 2018

@miralia a jak to u vás vypadá???

miralia
autor
2. pro 2018

@achpolenka No ze všech mám pouze dvě embrya.Jsou v mrazáku.Budou mi jedno dávat v polovině ledna.Tak teď se budu soustředit na vánoce,ale po nich to bude nekonečné čekání.

santine
5. pro 2018

Ahoj, u nas soft stimulacia, 2 folikuly a len jedno vajicko, vraj pekne. Oplodnene ICSI koli zhorsenej morfologii, zamrazene 3 den ako 10 bunkove. Po rozmrazeni dorastlo do krasnej blastocysty A a transferovane vcera 🙂 uvidime, ci to vyjde. Nase prve a jedine IVF, ale my sme uz starsi (42 a 45), viem, ze sanca je tak 10-20%. Ale vychadza mi to tak, ze silne stimulacie niekedy neprinasaju take uzasne vysledky, ze vysledok je rovnaky ako pri soft stimulacii... ked z 20 folikulov napr. niekedy ostane len 1-2 embrya.

xxx3d
5. pro 2018

@santine Přeju aby vám to klaplo 🍀 vím, jaký to je, vzhledem k věku, takže přeji štěstí, jako jsme měli my.

miralia
autor
5. pro 2018

@santine Děkuji za příspěvek,přejioc štěstí.Mám to obdobně,takze moc dobře vím jak vám je.Držím palce.A dejte vědět.

Strana
z2