Kolik IVF/KET, kolik zavedených embryí, kolik dětí?
Ahoj holky,
možná že zde nějaké podobné téma bude ale nenalezla jsem ho... 🙂
Asi každá hledáme na netu při kolikáté IVF či následném KET se podařilo otěhotnět a asi většina znáš řeší otázku kolik embryi si nechat zavést a jaké jsou výsledky při zavedení 2 "kousků" zda opravdu 2 děti či 1.
Byla bych ráda kdyby jste zde napsaly Vaše názory a zkušenosti aby si ostatní holky udělaly představu či jim to v lepším případě pomohlo při rozhodování o počtu zavedných embryi.
já mám následující "statistiku" 😉
1x IUI - neúspěšné
1.IVF - zavedeno 1 embryo -neúspěšné ( nic na zamražení )
@jankadvor tak preju at se vam zadari jak nam 🙂
@absintka19 Děkuji 🙂 O malé se snažíme od mých 27let. Teď mi je 31let a mám teoreticky ještě 8let čas (doktoři tvrdí, že jsem ještě dost mladá a nemám se bát). Tak jsem zvědavá. Už to ale vzdávám (přestávám věřit, i doktor mi řekl, že spontáně neotěhotním).
Tak holky já byla 21.4. Na Ivf a záviděli mi 2embryjka .Test mám pozitivní kontrola 16.5. Kdy se dozvím kolik těch miminek vlastně mám 🙂 jinak je to me 2 Ivf a z prvního máme holčičku a jeden nepovedený ket. Držím všem moc palce! A vůbec nebuďte v klidu holky asi to chce trošku nervama povzbudit tělo, aby to vyšlo.... 😉
@raelyn 2x Ivf 2 embryjka 2x jen jedno mimi. To riziko, že se chytnou obě tam je asi jen 15 procent za to, že se vůbec chytne jedno narůstá z 25 až na 60 procent tak u nás to byla jasná volba. Ty už máš dítko ? V případě, že ne a Chytla by se obě tak to máš jedním vrzem. 🙂 Držím palečky a dej vědět !!!!
Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak to je s menzes po Ket? 22.5. v pondělí jsem byla na Ket a v sobotu měla dostat menzes a zatím nedorazila.Tak se chci zeptat jestli kdyby to nevyšlo tak bych ji normálně dostala? Aplikuji akorát večer gel Crinone je to jako Utrogestan,ale dává se jen večer.Děkuji za info🙂
@krobatko Udělejte si těhotenský test a hned budete vědět, v den očekávané menstruace už by to mohlo být vidět, menstruace mi jinak přišla vždy i přes zavádění Utrogestanu, dokonce i když už jsem byla těhotná a čárka na testu velmi slabá jsem začala v den menstruace špinit, u každé ženy je to ale jiné
Celkem se bojím testovat,ale když tak zítra ráno.To budu 9 den po Ket tak uvidíme.
Já bych už testovala 🙂 spineni může právě znamenat že se embryjko zavrtava . Hodne štěstí !
No Já právě nešpiním a dnes jsem dělala test a zatím ni☹
Ahoj holky jsem tu nová, byla jsem na 1ivf nepovedlo se teď mě čeká Embriotransfer tak jsem trochu bojím ze to zase neklapne nevím proč ale nemám z toho nějak dobrý pocit. Necháme vložit 2. Všem držím palečky
@kacenla1991 u dvou prý stoupá šance, taky jsem nechala zavést dvě. Držím palce ať to klapne 🙏
@kacenla1991 já jsem po ET měla biochemko, po KET zamlklé v 9tt, takže až nám to po revizi dovolí, také zavedeme 2.
Do teď oba pokusy po jednom
@raelyn taky jsem to slyšela tak uvidíme v pondělí jdu na ultrazvuk jestli mám připravenou sliznici tak uvidíme. A kdy budeš testit? Taky držím palečky musí to vyjít 😉
@kacenla1991 včera proběhl první test a bílo. Další se chytám udělat zítra, tak uvidím, jestli dostanu odvahu nebo počkám až na KT
Nita1984 tak držím palce ať to brzo dovolí a vše se povede. Je to těžké všechny holciny kolem mě chodí a oznamují jal čekají mimco a já každý měsíc chodím a nic ... místo plenek mám v kabelce samé hormonální tablety 😀
@raelyn a kdy jsis je nechala zavést?
@kacenla1991 dnes jsem 9 den a test dělán 8 den

@absintka19 Já jsem ale klientkou Heliosu 😀