Kolikátá IUI byla úspěšná?
Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂
Tak jsem jela do tesca a dalsi 2 testy pozitivni. Jsem moc stastna.Ted at to mimi vydrzi, utrogestan neberu
Tak to je super! držím pěsti🙂
Moc Vám děkuji a držím palce. Pry je drujhé iui statisticky nejůspěšnější 🙂
@roxynka Mysli pozitivně, tohle se stejně nedá ovlivnit. Přeji, aby bylo všechno v pohodě. Po prvním iui jsi dostala ms? Teď jsi měla druhou čárku slabší nebo pořádnou dálnici? Myslím, jestli teď byla slabší druhá čárka na testu, tak ti třeba dorostl nějaký folikul dýl a na ultrazvuku, ještě nebyl vidět jako dominantní 😉
Ahoj holky, tak zítra se přidám do čekacího klubu po IUI i já, pokud tedy všechno dopadne dobře. Dneska musím píchnout Ovitrelle, to bude asi největší zážitek, protože nesnáším injekční stříkačky, tak to padne na manžela a zítra hurá na IUI. Tak snad už to bude poslední, sice 4. pokus, moc tomu nevěřím, ale kdo ví. Naděje umírá poslední. Držím všem palce, těm kterým to dopadlo gratuluji, těm kteří čekají, ať to utíká a hlavně dobře dopadne.
@uzivatelkapetra me vyslo hned prvni IUI a tak hlavu vzhuru...hcg zpusobuje tehu priznaky ale ne tak silne a max.do deseti dnu pak uz ne...
@roxynka gratuluji moc. A ktery den cyklu sis delala test? Po IUI je to vsechno prodlouzeno...ja na to prisla az za asi tri tydny od IUI...jediny priznak unava a pak vynechani menzes, ale to jsem cyklus predtim mela taky a o 14 dni...jak to ze ti vlastne nedelali po IUI tehu testy? Meli ti rict at si ho udelas, nebo i se chodi na krev, vetsinou cca 10 dni po IUI. Dost si to hlidali a ani gynekolog s tim nechtel nic mit, ze prvni musim nahlasit tehu do CARu.😉
@mishacerna Dělala jsem si 3 dny po tom co jsem to dostala, ale měla jen jeden den. 5ekla jsem si, tak asi nic.( Asi tak kolem 30dubna) no a teď po měsíci 2 čárky 🙂
@mishacerna test jsem si prave delala 10, 14 a snad 17dnu po iui a nic .Pak mi rekli ,ze nemam folikuly a tento mesic bude bez sance🙂

@mishacerna no já žádné příznaky krom těch bradavek nemám, ale já jsem nic necítila ani při clostylu, duphastonu, urtogestanu a po všelijakých těch fujkách, o kterých tady všichni píší, jak jim je po tom zle. Jsem taková necita😀
Zítra to bude sedmý den po iui tak asi koupím test, abych měla porovnání až budu testovat po desátém dni
Ahoj holky, tak zitra mam volat dr. jak dopadl rozbor spermii, ale nakonec tam pujde pritel osobne, rozhodl se tak, asi se chce zeptat na moznosti atd... strasne se bojim jak to dopadne,bude mi volat co mu rekla a uz ted mam z toho strach, protoze pritel to bere hodne spatne a uz ted je psychicky uplne v haji a ja taky... Jinak vse snazilkam drzim palcee 🙂
Tak holky, pritel byl ted v centru a rekli mu, ze nic ve spermatu nenasli, ze je vse ok az ze si to neumi dr.vysvetlit proc mel tento mesic 0% ani v laboratori si to neumi vysvetlit, prej se s tim setkali poprve, aby nekdo mel normalne pohyblivost 21% a pak 0%, takze mam tento mesic normalne se objednat na dalsi IUI, tak jsem zvedava kolik bude % ... No takze v podstate jsem se nic nedozvedela :-/ nevim co si mam teda myslet.
Tak doktor mi potvrdil tehu, jen nevi jeste v kterem tydnu. Pristi patek uz budu vedet🙂

ahoj, tak si predstav, ze po prvnim iui jsem si dala pauzu, protoze vsechny testy negativni a chtela jsem zkusit jedno iui bez hormonu.v centru mi testy jestli jsem tehotna nedelali. Jen mi rekli, ze nemam folikuly tak tento mesic nic.no kazopadne jsem to ted 3dny nedostala a delam si test a 2carky!!! Vubec jsem ted nedoufala!!!!! Bohuzel mam jen jeden test tak snad to neni falesna carka.Holky nerozumim tomu,bud uz jsem byla tehotna po prvnim iui a proto nevideli folikuly, nebo jsem ted otehotnela prirozene ikdyz rekli, ze neovuluju.kazdopadne jsem .