icon

Kolikátá IUI byla úspěšná?

cabalkova
29. črc 2009

Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂

fialka77
22. dub 2017

Po iui, tam melo byt😉

roxynka
22. dub 2017

@antoaneta Právě že na testu vůbec nic, ale četla jsem , že u každého to ji jiné a že se to 100% pozna az po 1 dni kdy neprijde MS.To bude tak za 10dnů, do té doby budu doufat🙂ze bych mela jit na krev mi vubec nerekli,jen at si udelam test a kdyz bude pozitivni at prijdu a kdyz ne at zase jedu znova clostalgebyt😝 po nem mi nic nechutnalo,ted bych pro zmenu sezrala po utrogestanu vse 🙂 Dnes rano na testu zase nuc,achchch.Zavidim , ze uz jedno dite mam. Obcas me prepadnou myslenky, ze to treba nikdy nevyjde a je to dost des.Drzim ti palce a jsem zvedava jak jsi na tom ty.Treba si budeme navzajem gratulovat ve stejnem obdobi :D

roxynka
22. dub 2017

@antoaneta oprava, ze uz jedno dite mas a na testu nic ne nuc :D pisu jak Mongol :(

antoaneta
23. dub 2017

@roxynka tak co jak dneska? Testovala si znovu? Ty jo, je to napínavé 😀 A menses máš dostat až tak pozdě, jo? Tak to bude síla, to čekání, ale třeba těmi hormony to bude všechno jinak, test nemusí být ještě vidět, přesto třeba může být pozitivní, a když by náhodou ne, tak snad nebudeš muset být tak dlouho v napětí a mrcha dojde dřív. Doufejme pro tu první možnost. Jojo, jedno dítě mám, to nejcenější co mám, ale nemysly si, že o to mám pocity jiné, klidnější nebo tak něco. Můj sen bylo mít vždycky velkou rodinu, min. 3 děti, tak jako jsme my, sourozenci, nebo manželovi. Čím víc se nedaří, mám větší potřebu, a každý neúspěch a zklamání zažívám stejně bolestně jako kterákoliv z nás. Máš pravdu, ano když už by nic 😢 tak pořád já už aspoň jedno dítě mám, ale o to víc se o něj bojím....a dětské pokojíčky máme 2😔 ale určitě náskok před tebou nemám, není mi tedy co závidět. Syna se mi podařilo vymodlit po dlouhém maratonu, zákrocích, desítkách vyšetření, po absolvování neúspěšného IVF a dramatickém porodu až zhruba v tvém věku, Takže neboj teď to čeká na tebe😉, nemyslím to drama kolem toho🙂 nějaké sis už užila, ale to dítě, neboj bude! A chvíli na to se pak pustíš do druhého a třeba si k tobě najde cestu ještě dřív, než ke mně,.... budeš dvojnásobnou maminkou dřív, než ti bude tolik co je teď už mně, a náskok budeš mít zas ty 😉

kaaacaaatkooo
23. dub 2017

@roxynka Jak ti to dopadlo? 🙂 🙂 🙂

roxynka
23. dub 2017

Holky stále nic.Pocitala jsem, ze od drheho iui je to teprve 12 dnu, takze jestli se podarilo to druhe, nemusi to byt jeste videt.fakt nekdo rika, ze slavy naznak az 18den.Stale doufam a verim, ze kdyt ne ted, tak dalsi 2 mesice.Uzivejme si co to jde ( naplanovala jsem si s muzem ted v praze food festival, mnam mnam ) a budu furt neco hledat, na co se tesit, at prijdu na jine myslenky.Je to fakt narocne.Ty hormony navic dost znervoznuji,unavuji a tak vse, ze uz se fakt tesim az to nebudu muset resit.Drzim vsem palce a piste jak se dari🙂

roxynka
23. dub 2017

@antoaneta Taky jsem vzdycky chtela velkou rodinu.Postavili jsme dum, mame dva detske pokoje, vetsina vrstevnic uz ma druhe detatko a my stale nic.Nevadili by mi ani dvojcatka👶Verim, ze se vsechny dockame, jen vydrzet. Ivf se docela bojim, predevsim narkozy, ta me desila vzdy, ale lepsi do toho jit, nez si vycitat, ze jsem pro to neudelalo co se da.Vse je tak jak ma byt a verim, ze nejaky smysl to trapeni ma 🙂 Necekala jsem jen ze budu uplne nepouzitelna.Chodim sice do prace, ale stale myslim na to az si levnu.Stale je mi zima, unava a ten stav jako pred nemoci me ubiji.Uz ses testovala? 💃

roxynka
24. dub 2017

Uvazuju, ze jestli to ted nevyjde, brala bych jen clostalgebyt a pak utrogestan asi ne.Z neho jsem fakt hotova.Myslite, ze je nutny? Berete ho vsechny?

fialka77
24. dub 2017

@roxynka Utrogestan také beru, zavádím ho. Ten clostilbegyt může snižovat děložní sliznici, tak proto dávají také ten utrogestan.

lory303
24. dub 2017

@roxynka ahojky, muzu se zeptat jake má na tebe ten utrogestan učinky? Já jdu za tyden na první IUI a pote mam naplanovano brát duphaston - je prej stejny jako utrogestan. Cítís se jako po utrogestanu jinak?

fialka77
24. dub 2017

@roxynka Brala jsem ho už přes 3/4 roku, trochu v začátcích jsem se cítila jinak. Jinak potom už v pohodě.

lory303
24. dub 2017

@fialka77 je pravda, ze se po nem pribirá nebo je to jen kec? 🙂

fialka77
24. dub 2017

@lory303 Já po něm nepřibrala, tak nevím 😉

gransgirl
24. dub 2017

Ja jsem 12 dní po IUI a nevim jestli už mam zkusit testik je to první pokus ale citim se jinak bolí mě břicho jako bych to mela dostat už asi 5 den ,prsa bolí a na záchod musim kazdou hodinu

lory303
24. dub 2017

@gransgirl podle me na TT by uz sla druha carka videt urcite 🙂 drzim palce, at mas // 🙂. já jdu na první IUI příští týden 🙂. Jinak příznaky má každá jiné a hodne holek píše, že se ty příznaky hodně podobají PMS 🙂

gransgirl
24. dub 2017

No prave ze clovek nikdy nevi jestli je to PMS nebo // uz se snazime 5 let je to boj 🙂

lory303
24. dub 2017

@gransgirl a jaky mate problem? nebo proste se jen nedari? my mame pomalejsi spermie :-/

gransgirl
24. dub 2017

Zatim moc nevíme napred to vypadalo ze manzel ma malo spermií ale na druhej pokus už je v normálu, u mě hormony taky normal vajicka mi dozravaji a dal jsme se nedostaly brala jsem ultrogestan abych mela pravidelnou MS ale moc to nezabralo

gransgirl
24. dub 2017

Ja neměla zadnou stimulaci jen den před *UIU jsem si pichla injekci(uvutril??) a nic víc ani utrogrstan je to normalni??

lory303
24. dub 2017

@gransgirl jj pred iui se picha pregnyl nebo ovirelle nebo jak se to pise 😀 a po iui se nasadi bud duphaston nebo urtrogestan. Kdy budes testovat? 🙂

lory303
24. dub 2017

@gransgirl jo a ještě před iui je dobre jíst grepy 5 dní - jsou na růst dělož.sliznice a po iui jíst ananas nebo pít jujce. Na udržení plodu.

roxynka
24. dub 2017

Ja jsem mela 5dni pred iui clastalgebyt, v den iui injekci pregnylu a pak utrogestan.Jestli to ted nevyjde, tak priste ho brat nebudu.

roxynka
24. dub 2017

@lory303 furt jsem silene unavena, mam hlad a chute na vse(drzim se,tak jsem nepribrala) zvysena teplota, zimnice a jako kdyz jde na me chtipka.Neni to ten duvod,neni to nic co by se nedalo vydrzet,jen s tim nejak vnitrne nesluhlasim.Jakoze ma to udrzet plod a kdyz zadny neni tak proc..vim, ze nekdo bere az kdyz zjisti,ze je tehu, tam to chapu.Nejsem lekar a urcite vedi co delaji,ale ja to tak mam,kdyz to citim,ze ne tak proste Ne!😅

gransgirl
24. dub 2017

Ja nebrala nic no asi to nepotřebuju nebo nevim prave ze mi moc informací nedali

fialka77
24. dub 2017

@gransgirl Také si myslím, že ti to nedali, protože to nepotřebuješ. Když je dobrá přirozená ovulace, tak není potřeba clostilbegyt, když je dostatečná i děložní sliznice, tak není zapotřebí utrogestan.

gransgirl
24. dub 2017

Sama nevim kde je problem prave napred to vypadalo ze mi nedozravaji vajicka ale ted mam 2 cykly vajíček nadbytek. Spermiogram je v norme... Na prvni UIU jsem byla u jineho doktora protoze moje byla na sále a ten mi rekl ze mi nebude podavat zadne informace at se zeptam svoji doktorky, ze jen udela co se po nem chce. Tak jsem cela zmatena a nevim ani co dal pokud dorazí MS. Test udělám asi zitra

lory303
24. dub 2017

@gransgirl na pruchodnosti vejcovodu jsi byla?

gransgirl
24. dub 2017

Nebyla nejdřív to chtela zkusit takhle a pak ze me posle tam kdyz to nevyjde

antoaneta
24. dub 2017

@roxynka ahoj, jak se cítíš? Jak ti je? Dneska jsi taky testovala? Nebo teď vyčkáváš. Jinak nevím, jestli to může souviset s IUI, nebo možným těhotenstvím, nebo jenom blbým počasím, ale taky se cítím chřipkově, oslabeně, nemocně a bolavě, strašně unaveně, celý den prozívám. Bylo by super, kdyby to souviselo s těhu, co? Hele znamení to nějaký je, když se tak cítíme obě dvě😉, pokud jsme se teda obě dvě zároveň někde nenastydly😀. Jinak zítra je to u mě 12 den, jsem nahlodaná, že sáhnu po testu.

roxynka
24. dub 2017

@antoaneta uz mnohem lepe, hned za 24h co jsem nebrala utrous, je mi dobre, takze to bylo fakt asi z neho :( uz se netestuju a pockam radeji.Verim, ze do 3pokusu to vyjde🙂 jj udelej test a dej hned vedet, tesim se 🙂

Strana