icon

Kolikátá IUI byla úspěšná?

cabalkova
29. črc 2009

Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂

gransgirl
25. dub 2017

Tak test vcera vecer bílek jak lilie tak bud nic nebo je jeste brzo nebylo to z ranni moci a MS bych teoreticky mela dostat až zitra nemam to pravidelně tak spis odhadem co myslíte mam jeste šanci??

sies
25. dub 2017

@gransgirl kolikátý den po iui jsi? Já zatím pátý, byla jsem na 2.iui, testu se bojim,ale zatím mám čas 🙂

antoaneta
25. dub 2017

@roxynka tak jsem to dneska ráno prubla, už jsem to nevydržela a nic, bílo... ani sebemenší náznak, zkoumala jsem ho ze všech stran a úhlů. Víc bílý to už by snad ani nešlo ☹ Navíc, ani žádný těhu příznaky k tomu, spíš naopak. To břicho mě bolí, tak, že to už fakt snad musím dostat každou chvilku, nebo co. Akorát mě štve, že mě tak bolí celou dobu od IUI. Už aby to bylo za mnou 😒 I když to moc nejde snažím se tomu moc nepoddávat....ale prostě nejde to. Nechci ani házet hned flintu do žita, říkám si, dnes je to 12 den od IUI a někde doporučují testovat až 14 den, ale vzápětí zas to doufání se zlomí v to, že si říkám - ale někomu // vyskočily již 10tý den a nebylo by to přece tak strašně bílý. Jako na houpačce. Dnes testovala jedna snažilka taky, je na tom stejně jako já 12tý den od IUI a slabá čárka se ji objevila. Veškeré nadšení a doufání mě v tuto chvilku opouští.... fňuk

antoaneta
25. dub 2017

@gransgirl a kolikátý si den po IUI? Já dnes 12tý a s testem jsem dopadla stejně...😢

gransgirl
25. dub 2017

Dneska 13 dní po IUI a odpoledne prisla mrcha tak jsem se hned objednala na dalsi konzultaci a asi pujdu na tu pruchodnost vaječníků trosku se toho bojim. Jinak jsem to dneska celkem obrecela nejak jsem si vnitřně myslela ze to vyslo ale evidentně moje intuice moc nefunguje

lory303
25. dub 2017

@gransgirl já o té průchodnosti taky přemýšlím.. chci vyzkoušet 2 IUI a poté průchodnost. A chceš jít na průchodnost laparoskopicky nebo roztokem bez narkozy?

gransgirl
25. dub 2017

Ja o tom popravde moc nevim musim si neco zjistit od doktorky uz minule mi rikala že me tam chce pro jistotu poslat. Hormonalni profil mi nabrala a ten mam spickovej tak se pidim po nejaky chybě jinde

roxynka
26. dub 2017

@antoaneta taky jsem zklamana :( musime vydrzet, dejme si cil ty dalsi 2mesice a kdyz to nevyjde, vymyslime neco dal🙂

antoaneta
26. dub 2017

@roxynka to jo zklamání to je, ale není to tak strašný jako pocity po nevydařeném IVF. To bylo horší. Přece jenom hromada vyšetření předtím, výsledky a odpovědi, které nechceš slyšet, dlouhé stimulování, zdravotní obtíže, zákroky, strach, narkóza a pak nic. Toto je podle toho fakt pohoda. Smutná jsem, ale oproti předešlém neúspěchu mi teď neukápla ani slza. Jako myslím na to furt, a říkám si proč??? ale asi jsem se už tak trochu obrněla, či co. Jinak menses jsem zatím ještě nedostala, test těhu ale i dnes bílý, zítra mám přesto jít na krev (sestra mě chlácholila, že to ještě nemusí nic znamenat) a rovnou se mám domluvit co a jak dál. Tak zítra ráno uvidím. Ale máš pravdu musíme vydržet!!! Já akorát ten krok s tebou neudržím, příští měsíc musím vynechat a můžu až ten další, kvůli vejcovodu co nemám, příští měsíc bych měla ovulovat na jeho straně, takže nic, takže u mě až červen. Je to hrozný jak se mi to protahuje. Nevím jestli bych neměla začít zvažovat i jiné možnosti. Budu na tebe moc myslet a v červnu se k tobě ráda přidám, musíme se podporovat, ale je možný že mi utečeš a budeš mě v červnu informovat o // čárkách a né už o plánovém IUI. Moc bych ti to přála a budu držet palce! Dám vědět jak jsem zítra dopadla a když nic, tak i tak občas na Vás nakouknu. Musím se držet tématu, no ne? 😀

simri
27. dub 2017

Holky na průchodnost určitě běžte. Není to sice příjemné, ale ani nijak bolestivé, přežít se to dá a hlavně žádná laparka, to není vůbec nutný. Průchodnost zvádnete bez jakékoliv narkozy a hlavně jsem ani neslyšela, že by se vůbec u toho narkóza dělala, já jsem tedy musela u toho říkat i co cítím😉 Každopádně pokud vám zjistí neprůchodné vejcovody, tak IUI nemá pak smysl. Držím vám pěsti!

gransgirl
27. dub 2017

Neco delaji i s narkozou a pak je ta kontrastni tekutina a pak nejaka pena ale tu bych si muselaw zaplatit sama myslim ze to stoji 1700 a nedelaji to vsude

simri
27. dub 2017

@gransgirl Tak já měla normálně HSG u nás v nemocnici, kdy mi stříkli kontrastní látku. Tady to myslím ani jinak nedělají... Platila jsem si akorát tenší katetr, jinak nic.

lory303
28. dub 2017

Dobré ráno holky, zrovna jedu z ultrazvuku a jsem 8DC a folikul má 15mm, je to mozne, aby byl tak brzo, tak velky? :-O v nedeli ve 21:00 si mam pichnout do bricha pregnyl a v utery v 9:45 první IUI. Jaky jste meli postup vy?

gransgirl
28. dub 2017

Ja byla 18DC a mela jsem 20mm takze druhy den rano injekci a ve stredu ve 13:30 jsem sla na to to znamena po nejakych 15 hodinach

mishacerna
29. dub 2017

@lory303

Muze byt vetsi. Ja mela snad nekdy i 22 nebo 23 mm. Chodivala jsem na kontroly a folikulometrii 12.den, kdyz byl folikl maly, tak jeste dalsi dny. Kolem 20 az 22 mm je idealni.
IUI byla po predchozi vecerni injekci Ovitrelle 14.den. Spermie ten den upravene v laborce. Katetr mi ukazali a museli take pred aplikaci vycistit cesty.
Po IUI byl kolaps a tak jsem si polezela pul hodiny. Nicmene starosti uz od zacatku prinesly ovoce-hned poprve uspech🙂

roxynka
30. dub 2017

Holky mam 2 dny po ocekavane Ms, nastesti nedorazila, ale test stale negativni.Myslite, ze je jeste sance?🤐

roxynka
30. dub 2017

Tak uz prisla mrcha, budu verit v dalsi pokus :(

gransgirl
10. kvě 2017

Tak jsem dneska byla v CAR a jdeme do dalsiho kola dneska večer picham ovittril a v patek rano jdeme na to. Snad to vyjde to Majove mimi

fialka77
10. kvě 2017

@gransgirl Přeji, aby to vyšlo 😉

simri
10. kvě 2017

@gransgirl Držím pěsti! My už začínáme s ivf😉

lory303
10. kvě 2017

@gransgirl ahojky, kolikate iui to bude? ja byla minule utery na prvnim iui... mate nejaky problem? my mame mene pohyblive spermie

gransgirl
10. kvě 2017

@lory303 ahoj nase je to 2 UIU a problemy asi nejaky máme ale zatim nevim jake spermie mame super kvalitu takze to bude asi nekde u me ale testy zatim v poradku jestli to ted nevyjde tak jsem objednana na pruchodnost vajecniku.Drzim palecky at mas //

lory303
10. kvě 2017

@gransgirl dekujii, taky drzim moc palce.. ja chci taky vyzkouset 2 IUI a pote pruchodnost a pote zase pokracovat v iui...

kaaacaaatkooo
10. kvě 2017

Tak já se taky hlásím, máme za sebou 2x IUI, MS nikde (dneska 30.DC), TT negativní. Mám počkat do neděle, jestli MS nedojde, pak se to bude v pondělí řešit. :-/ Měla jsem Utrogestan do soboty, dneska středa a nic. Za jak dlouho po dobrání vám MS došla? Mám s tím problém, sama od sebe mi nechodí, vždycky jen po lécích, myslela jsem, že po Utrouši dojde normálně a zase houby 🙂

simri
11. kvě 2017

@kaaacaaatkooo Ahoj, já jsem měla MS po gynprodylu (jako utrogestan) dvakrát 4. den a jednou až 10. den. Prostě to tak někdy je, jen si člověk pak dělá naděje, že by tam mohly být ty dvě čárky a ono nic :_(

gransgirl
11. kvě 2017

@lory303 no tak nejak bych to chtěla taky zalezi na výsledcích pak ze bych brala clostik abych tech vajíček mela vic a byla vetsi sance

mishacerna
12. kvě 2017

Me Clostik nepomohl. Snizoval mi sliznici. Nekdy ani nevyprovokoval spravny rust. Muze se pouze sestkrat a odvapnuje kosti. IUI probehla bez nej. Ovulace byla hlidana. Pouze pro jistotu byl Ovitrelle a ten se dava na vyprovokovani ovulace

lory303
12. kvě 2017

@mishacerna ja taky nemuzu mit clostík, snizuje mi del.sliznici... byla jsem ted na prvním IUI bez stimulace, ale pokud nevyjde, tak na druhe iui pujdu se stimulaci s injekcema,ale nevím jak se jmenuji

gransgirl
12. kvě 2017

Já ho mela jen jednou tak ani nevim taky mam jen tu jednu injekci a jinak nic neberu. Tak uz jdu na to snad to tentokrat vyjde

kaaacaaatkooo
13. kvě 2017

@simri No, tak nějak 🙂 ClearBlue hovoří jasné NE, MS nikde, v pondělí si sjedu pro pomoc 🙂

Strana