icon

Který den po IUI jste si dělaly test?

silvik77
22. srp 2014

Ahoj holky, chci se zeptat, který den po IUI jste si dělaly test? A otěhotněla jste některá hned po prvním pokusu? Děkuji 🙂

Strana
z3
silvik77
autor
28. srp 2014

@akmitaf Já dělala testíky vždycky jen ráno, tak zkusím i večer. Pokaždé mám strach, že se čárka ztratí 🙂 Nad tím digitálním jsem uvažovala, ale když mám obyč test pozitivní tak lékárnice říkala, že je to prý zbytečné..

akmitaf
28. srp 2014

@silvik77 no já už měla ty obyč. fakt pěkný, tak jsem si ho udělala na závěr a teď budu čekat na Dr. ˇŽádný další test si kupovat nebudu. Pokud to vydržím ráda bych šla až toho 19/9 nebo později - to už by tam mělo být srdíčko.

hellien
28. srp 2014

@akmitaf Děkuju, to si mě trochu uklidnila už ty 🙂 Taky sem o něm uvažovala, tak ho zkusím, díky a hodně štěstí oběma 🙂

silvik77
autor
28. srp 2014

@akmitaf Já ještě nemám testovací čárku stejnou jak kontrolní, ale do dvou dnů by měla být. Já jedu do CAR za dva týdny, nemůžu dýl čekat, ať můžu zajít na hematologii pro ten Fraxiparin, dřív než jak to budu mít potvzený mi ho nenapíše ☹

akmitaf
28. srp 2014

@silvik77 aha a co to je?

silvik77
autor
28. srp 2014

@akmitaf Mám trombofilii v mikrocirkulaci, možná proto jsem měla loni zamlklý potrat, Fraxiparin je na ředění krve

akmitaf
28. srp 2014

@silvik77 tak to jo - to rychle řešit, to je jasný. Držím palečky

silvik77
autor
28. srp 2014

@akmitaf holčina tady z MK dostala injekce hned, ještě před potvrzením na gyndě, ale mě řekli na hematologii i v CAR, až bude těhotenství potvrzené. Zatím mám Anopyrin, tak snad to bude dobré.

megara
29. srp 2014

Ahoj dámy, tak jsem si dneska udělala test a byl bílý, i když jsem jej nenechala úplně zaschnout, no uvidíme 😖 Dneska je to 14 dní od inseminace, tak zkusim ještě v týdnu test a pak když to nedopadne ta hurá do druhé IUI a když to dopadne, tak hurá mímo 🙂

silvik77
autor
29. srp 2014

@megara Ahoj, já už 14DPO měla slabou čárku, ale zkusila bych testovat za dva dny znovu, někomu se to ukáže později, držím palečky 🙂

megara
31. srp 2014

@silvik77 Ahoj, já budu testovat znova ve středu,ale myslím, že to do té doby dostanu, pobolívá mě nějak divně břicho a nic jiného mi není 😖 Tobě držím pěsti 🙂

akmitaf
21. zář 2014

@silvik77 ahoj tak co nového - dlouho jsi nic nenapsala, co kontroly a jak je

silvik77
autor
21. zář 2014

@akmitaf Psali jsme si ve zprávách 🙂 Já jsem se objednala na 29.9., ale půjdu už příští týden nakonec...jinak jsem taková unavená, mě mi skoro celý den špatně od žaludku, jinak dobrý..co ty?

akmitaf
21. zář 2014

@silvik77 Jo jo já vím, jen jestli není něco nového, když máš i ty další zdravotní problémy. U mě docela dobrý jen občas zvracím, tak je to s malou po boku trochu boj, ale tak ještě se to dá. Tak se drž a ať to dobře dopadne ten příští týden

Strana
z3