icon

Manžel odmítl sex během ovulace. Co dělat při IVF?

24. bře 2025

Postupujeme ivf. Zároveň se snažíme i přirozeně. Ovulaci mívám opravdu jen někdy a teď jsem se jí konečně po X měsících dočkala a manžel že nemůže mít sex protože na něj něco leze??!! 🥺🙀Má 36,8 a rýmu. Bolí ho trochu v krku. A umírá!!?? Bijou se ve mě emoce, jsem tak neskutečně nasraná a zklamaná, že mě v tom takhle nechal. Není na něj spoleh, když opravdu o něco jde a je nějaký problém, neumí zatnout zuby a zabojovat. Když si vzpomenu co vše jsem já podstupovala při ivf, jak mi bylo neskutečně špatně, jak jsem ochotná udělat cokoliv a vydržet pro mimi cokoliv...a on tohle. Nehledě na finance, kolik nás všechno stojí...Hrozně mě to mrzí 🥺Snažím se ho pochopit, ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to obyčejný slaboch.Asi mě odsoudit že jsem sobec. Mě to ale hrozně zklamalo. Asi jsem i pod vlivem hormonů...ale ono se umírá při 36,8 jako vážně? 🙈😡😭

merope
24. bře 2025

Moc nerozumím, co bys po něm požadovala - pasivně ležet by ještě šlo, ale představa orgasmu při teplotě 36,8 mi nahání husí kůži.

lencaa11
24. bře 2025

Ono to jde taky o to že pokud je tělo nemocné tak taky ty kamarádi od manžela můžou bejt mene kvalitní , a není to záruka jako jo na jednu stranu je to škoda ale zas zdraví je snad na 1 místě tak ono proste když není chuť a něco se s náma děje tak se nedá nic dělat zas brát to jako že je slaboch no nevím co by vám na to řekl manžel ...

luciesofiealex
24. bře 2025

Až na to že 36,8 není teplota... 😅 Naprosto tě chápu...

michaela666
24. bře 2025

Možná mu vadí sex na povel, tak to zaobalil do té nemoci. Když se z toho stane povinnost, vytratí se chuť a spontánnost, je to naprd.
Chápu, že jsi zklamaná, ale brát ho hned jako slabocha a že na něj není spoleh? Nejspíš mu ani nedošlo, jak tě to může ranit.

somalicats
24. bře 2025

@merope 36,8°C je normální tělesná teplota...

martulka88
24. bře 2025

@somalicats U mě 36,8 třeba ne. Jakmile se mi blíží k 37, bolí mě celé tělo. Moje normální teplota je okolo 35,5-35,8. A při 38+ jsem fit, při 40 jsme normálně fungovala. A manžel to má úplně stejně.

felis
24. bře 2025

Ahoj, ja ho trochu chápu. Pokud mám 36.8 tak to mam stejne jako @martulka88 - bolí mě tělo, jsem unavená, mám zimnici, celkove je sex to posledni na co myslím... jako asi bych se rychle zbavila pocitu, že to udělal naschvál 🤦🏼‍♀️ protože bude jen z Tve strany růst zášť a vztek... coz nejsou úplně podporující emoce pro otěhotnění.
Souzním i s názorem @michaela666 - vzdyt mluvíš o potencionálním otci svého dítěte 🤷🏼‍♀️
Na druhou stranu chápu i Tvou frustraci. My měli sex nárazově a k sexu, kdy jsem otěhotněla, jsem ho vlastně spis přemluvila 😃 teď už se tomu oba smejeme, ale oba víme, že za tím je hlubší problém, který jako par budeme po porodu muset vyřešit.
Trochu mi přijde, že to vidíš dost ze svého pohledu, jako malá holčička, co nedostala, co chtela... ale zapominas, ze jste par. Pokud tam nebude pochopení a porozumění, tak asi těžko budete v pohode pro nějakou další možnou ovulaci.

hennrietta
24. bře 2025

Sice nemá ani zvýšenou teplotu, ale co když má hlavu jako střep, vzal si léky a stejně je mu mizerně a rozjíždí se mu chřipka?
Chápu, že jsi naštvaná, ale třeba ví, že by se v tom stavu ani neudělal.🤷‍♀️ Mně když není úplně nejlíp, tak si taky nedokážu užít sex, i když ho chci a taky by mi vadila představa orgasmu na povel.
Ovulaci máš potvrzenou lékaři nebo podle ovulačních testů?

levandule_k
24. bře 2025

Chápu obě strany, touha po dítěti je obrovská a podstupování IVF je velmi náročné a pochopí to jen někdo, kdo si tím prošel.

Manžel fakt neonemocněl schválně. Někteří muži fakt při rýmě vypadají na umření a je jim skutečně hodně mizerně, nehrají to. Oni chlapi potřebují být k sexu v dobré kondici. Když to řeknu vulgárně, nestačí jim roztáhnout nohy a vydržet to. Když je mu blbě, tak by stejně nemusel dostáhnout orgasmu, nebo by se mu nepostavil.

Zkus si svou frustraci vylít někde jinde a ne na manželovi. Když mu teď mrskneš do obličeje, že je slaboch, to ho prostě poznamená, zůstane šrám na duši. Bude se cítit jako že selhal a pojedete si spirálu výčitek, selhání, obviňování.

Platí, když k někomu přistupuješ jako ke slabochovi, on se tak začne chovat.

Zkus svou ovulaci podpořit vitamíny a samozřejmě i kvalitu manželových spermií též.

marketa1218
24. bře 2025

Tohle je těžké pro obě strany, máme to stejně. Normálně spolu spíme plus řešíme IVF. Přiznám se, že já už teď tu ovulaci nehlídám. A když ten sex je, tak je. Manžel sex na povel taky nemá rád, to asi nikdo upřímně. Tahle honba za dítětem je pro vztah většinou průšvih, chápu tebe i chlapa. Osobně bych ale na pilu netlačila, protože ten chlap to většinou prostě nedá i když to dítě třeba taky chce.

gruyerre
24. bře 2025

Já tě chápu, byla bych taky nasraná a dovedu pochopit, že u tebe klesnul. Jo, sex na povel sice asi není takový vzrůšo, ale když vám to přirozeně nejde a teď ta šance byla, tak se teda překonat mohl.

merope
24. bře 2025

@somalicats Asi záleží jak pro koho, pro mě 36,8 naměřím často, když se cítím blbě a mám pocit, že mám teplotu. Typicky do sebe "hodím" ibalgin a je pak teda o něco líp, abych mohla fungovat. Nejlepší je jít teda spát, ale v tomto stavu mi často ani spát nejde.

me_druhe_ja
24. bře 2025

Já třeba nemám nikdy teplotu. Nebo měla jsem naposledy asi 3 roky zpět u prave chřipky. To jsem měla 38 a nebyla jsem ani schopna vstát z postele. Při virozach je mi vždycky děsně zle, bolí mě celé tělo, němužu se skoro hybat a nikdy nemám víc než 37. Takže opatrně s těma soudama, že jakmile někdo nemá 38 tak mu nic není.
A já ho chápu, taky si nedovedu představit mít sex v tomto stavu.

jahodi
24. bře 2025

Dost bych koukala na to, jak funguje obecně. Jestli je to ojedinělé, nebo je tohle jeho životní styl fungování. Zažila jsem něco trochu podobného... a nebyl to partner pro život.... Byl to spíš hypochondr (reálná psychická porucha), co si to odmítal přiznat, takže nebylo možné to nějak řešit. To nechceš.

pampelina18
24. bře 2025

Sex na povel, akutně chceš dítě, hlidas ovulaci a pisknes a chlap musí jak pejsek, hned jít..... Přestaň to hrotit. Máte ivf tak se toho drž, ono už jen to když má chlap na povel chodit do kabinky je na palici....

nevimne
24. bře 2025

@pampelina18 na povel je to hrůza když jsem věděla že musím vůbec se nám do toho nechtělo a i jednomu 😂 a skončilo to smíchem protože to bylo jak z filmu pro paměťníky 😂