Motol, reprodukční centrum. Jaký je přístup personálu?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak to funguje na Motole v Centu rerpoduční medicíny www.ivf-motol.cz přístup personálu, způsoby léčby atd.?
Máme to kousek od baráku, tak cestovnání tam by bylo absoludně bez problémů. Chci tam dneska volat a objednat přítele na spermiogram.
Díky za odpovědi 😉
@mikky souhlasím s Ismet,dr.Uhrová je opravdu skvělá lékařka 🙂 Takže za mně jednoznačně plus 😅 Jen má teď strašně dlouhou objednací dobu do poradny,ale četla jsem,že se chystáte až na podzim jo?Pročpak to,až tak za dlouho?Zatím zkoušíte domácí snaženíčko? 😀
@ismet a co ty pícháš pícháš? 😀 Ať máš hodně vajušek a hlavně pěkných embryjek 😅 Teď už to musí vyjít,tělo si s tebou hraje, co vydržíš. 😕
Mě také přijde dr.Uhrová fajnová ženská,udělala na mě velký dojem a mimo jiné jsme se bavili o tom,že nám chutná 🙂 a pak o sportování 😉 ,takže se také přikláním k tomu,že je i lidská.Nemám ráda lékaře,kteří se ani neusmějou! ☹
Dobré pondělní ranko 🙂
Ahoj kočky,kde jste všechny? 🙂
Tak jsem byla v Motole,žádná cysta nikde,asi mi už hrabe z toho všeho 😀 😀 Ale mám ještě jednu novinku,kuklí se mi tam dva krásné folíky,takže jdeme ještě tento cyklus....ve čtvrtek znovu na UTZ a když bude vše tak jak má,tak mi je odpíchnou a budeme se zase 14 dní nervovat 😀
Tak to je super, ta je v pohodě 😉 no mě čeká krev pokud do 12.5 nedorazí ms . 🙂
Nedorazí nesmí 😝 mrcha jedna mrchovatá 😀 Dopila jsem kávičku a jdu poklidit......nechápu,že tady máme vždycky po víkendu takový binec 🙄
Ahoj holky díky vám za rady asi to u mě taky vyhraje dr Uhrová.
@ismet před deseti lety jsem jezdila do Hradce k lékaři,ale na transfery jsme jezdily do iskare,tenkrát nějak spolupracovali.A před třemi lety jsme byli dvakrát u Apolináře no a ted kuli minimálce ,a nativu jsme v Motole.Jinak bych u Apolináře zůstala.Tam jsem měla to mimoděložní. ☹
@evik73 tak vidíš žádná cysta.Mě někdy příjde když mam ovulku tak mě hodně taky pobolívá v podbříšku.Ptala ses mě, že se chystáme až na podzim no já bych šla dřív,ale musíme našetřit a taky trochu doufám na to domácí snažení.S klukem jsem taky otěhotněla v září.Taky jsem si podala přihlášku na školu,nechci se na to upínat. 🙂
Ahoj dievčatá.
Chcem vás podporiť vo vašom snažení v Motole.Bola som aj ja tam na IVFa podarilo sa hneď na poprvé,momentálne čakám na porod,dokonca sa malému ani nechce vonku takže zajtra nastupujem na vyvolávačku,samozrejme tiež do Motola 🙂 🙂 je pravda že je to o nervoch a aj to tehotenstvo je viac o nervoch ako o užívaní ale stojí to zato 🙂
prajem vám veĺa veľa štastíčka nech sa vám všetkým podarí otehotnieť do mesiaca 🙂
Dobré ráno holky 🙂
Hezké ráno 🙂
@luca77 přesně tak,Nativ,u mně už ani nic jiného nehrozí 😝 Díky díky,šance to je,uvidíme jestli bude úspěšná 😉 Ty jsi noční pták co?Časy u tvých příspěvků jsou pro mně hrůzostrašné 😀 To i doma takhle ponocuješ nebo jsi na noční?
@luksi ahojky ty jsi jednoznačně ten,kdo ráno začíná(pokud nepočítám čas Lucky kolem 1 hodiny 😀 )
@ismet tobě na dnes držím pěsti a palce a vše co se dá,ať je hoooodně folíčků na UTZ. 🙂
@stazina1 tobě extra velké díky za krásná a povzbudivá slova a přeji pohodový a bezbolestný porod a ať je miminko co nejdříve v náručí 😉
@mikky no jo penízky,taky jsme včera rychle řešili,kde na to vzít,když je to tak narychlo......a třeba se opravdu povede doma a CAR nebude potřeba 😉 Mně už strašně tlačí čas,takže na to i musím spěchat z tohoto důvodu 😝
Dobrý den, vážené maminky,
jmenuji se Daniela Škarytková a jsem studentkou Univerzity Pardubice, Fakulty zdravotnických studií. Tímto vás žádám o vyplnění dotazníku, jehož cílem je zjistit pohled na pozdní rodičovství a umělé oplodnění v naší společnosti. Výsledky budou zcela anonymní, poslouží pouze pro účely mé seminární práce z předmětu sociologie a sociální politolika.
Prosím, není-li uvedeno jinak, dotazník prosím zkopírujte do MS Word, své odpovědi vyznačte prosím tučně a odešlete na můj email: Danielka.Z@seznam.cz
Předem moc a moc děkuji za vyplnění dotazníku a přeji hodně zdraví a štěstí 🙂
1. Váš věk?
a) méně než 20 let
b) 20- 30 let
c) 30- 40 let
d) více než 40 let
2. Vaše nejvyšší dosažené vzdělání?
a) základní
b) středoškolské bez maturity
c) středoškolské s maturitou
d) vysokoškolské
3. Kde jste získávala nejvíce informací o umělém oplodnění?
a) odborné přednášky
b) gynekolog v prenatální poradně
c) rodina, kamarádky
d) knihy, časopisy, internet
5. Kolik máte dětí?
a) žádné
b) jedno
c) dvě
d) tři a více
4. V kolika letech jste měla 1. dítě?
a) do 20
b) 20 - 26
c) 27 - 34
d) nad 35
6. Víte, kam si jít žádat o rodičovské a související sociální dávky?
a) ano
b) ne
7. Myslíte si, že výše příspěvků zdravotních pojišťoven na umělé oplodnění je dostačující?
a) ano
b) ne
8. Informace získané v rámci diagnostiky a lékařské péče hodnotíte jako:
a) výborné
b) velmi dobré
c) dobré
d) spíše špatné
e) velmi špatné
9. Jste celkově se státním ( dávky, pojištění, ...) financováním umělého oplodnění a léčby s ním související spokojená?
a) ano
b) spíše ano
c) spíše ne
d) ne
10. Pokud byste měla možnost něco na organizaci léčby neplodnosti změnit, co by to bylo? ( možno vybrat více možností)
a) lepší komunikace s personálem
b) lepší informovanost o průběhu léčby
c) větší finanční podpora státu
d) neměnila bych nic
f) jiné: …........................................................................................................................................
@luksi myslíš ty trhy na Dejvické?Já se tam chystám už od loňska a pořád mi to nějak nevychází 😝 Tady už to právě s koledníkama taky upadá,už to není co bývalo,když jsme byli děti,to jsme pak jedli vajíčka ještě 14 dní 😀 😀 a nebyly žádné čokoládky nebo bonbony,samá vajíčka.....to je super,že máte chatu a možnost vypálit z Práglu do přírody 😉 Já byc se v Praza asi zbláznila,ale určitě jde o zvyk......tady je božský klídek u nás a do Prahy 10 minut,tak to je super.Kde máte chatičku?

@mikky Díky, miky. Pokud hledáš v Motole dobrého lékaře, tak Ti doporučuju Dr. Uhrovou. Tedy ono není moc mezi kým si vybírat, zůstala tam jenom ona a dr. Hynek, ale je dobrá. Hodně pracovitá, energická, zaměřená na výsledek a přitom stále profesionální, příjemná. Je i lidská, stěžovala si na zlomenou nohu a mluvila o svých dětech. Navíc tedy pro mě je hodně důležitá ta rychlost. Ničilo by mě, kdybych musela po každém pokusu dva měsíce čekat na další. Kde ses léčila dosud?