Může PCOS ovlivnit přirozenou ovulaci po drillingu?
Ahoj,
ptám se na zkušenosti holek co mají PCOS….
Docházíme na kliniku Pronatalu… Byla jsem na ultrazvuku 12 DC kvůli kontrole folikulů, abychom mohli na inseminaci… Bylo mi řečeno, že jsou malý… A že mi gynekolog našel něco jako myom, takže jsem dostala doporučení na Hysteroskopii jelikož bychom chtěli podstoupit příště IVF. Jenže… Včera 19 DC se mi objevil poprvé v životě zvláštní nános hlenu… Jakože ho bylo hrozně moc což jsem se dočetla, že může být tou Laparoskopií a drillingem, kterou jsem podstoupila v říjnu… Byl to tažný,pružný hlen… Nikdy jsem ovulaci sama od sebe neměla… A dle včerejška, kde byl večer test LH mírně slabý jsem si řekla, že ho zkusím znovu dnes. Zkusila jsem a nikdy jsem takhle hodně “pozitivní” test neměla… Vím, že není ještě pozitivní, ale myslíte, že dojde k ovulaci ?

@lencaa11 děkuji ☺️🍀 No jako sex nám nikdo nezakázal… 🤷🏻♀️ Ten myom doktor zmínil, že by při odstranění byla větší šance na otěhotnění 🤷🏻♀️ Tak snad tím nic nezhoršíme 🤷🏻♀️
@dasenka888 já jsem měla pcos rok po porodu prvního syna. Neměla jsem ovulaci a ani menstruaci vymyzela sama. No nakonec jsme se snažili rok a tři měsíce. Zhruba od 9 měsíců snažení jsem dělala ovulační testy poctivě každý den a když jsem měla pozitivní test tak ta čárka byla sakra tmavá a v ten měsíc jsem taky otěhotněla
@chlapecektehu Děkuji kéž by nám to také vyšlo ☺️🍀 Mě zaráží, že mi doktor říkal 12 DC že folikuly jsou malé a to nestačí ☹️ A najednou na svém těle cítím, že asi dojde k ovulaci 🤷🏻♀️
Měla jsem PCOS. Rozjelo se mi to po revizi. Netuším, jestli byla souvislost nebo ne... I když jsem pozitivní ovulační test měla, tak si menstruace dělala, co chtěla a přesto jsem měla anovulační cykly.
@dasenka888 já jsem si třeba myslela že ten cyklus kdy jsem otěhotněla že nebudu mít ani ovulaci ani menstruaci. Ovulace ten cyklus přišla až 32DC a menstruace taky nic až pak teda přišel pozitivní ovulační a potom i těhotenský
@dasenka888 tak to je pecka, gratuluji.
@dasenka888 tak to je pecka, gratuluji.
@velkabublina moc děkuji ☺️ Budu se muset objednat na gynekologii ☺️ Jelikož to zatím vypadá slibně 🙂)

@dasenka888 Řekla bych že pozitivní je ale zda dojde k ovulace to vám nikdo neřekne ani test ani komentare je to o vašem tělu zda proběhne nebo ne chtělo by spíš ultrazvuk ovu test ukazuje jen LH hormony v těle to je vše..pokud máte dovoleno tak bych se snažila jít miminku naproti 🍀🍀