Náhradní matka. Dělal nebo dělá někdo?
Ahoj dala nebo delal tu někdo nahradí mámu ?
Já. Po světě mi běhá asi 6 plodů.Po každým krásná dovolená v Karibiku a ještě zbylo. Co potřebuješ vědět?
@luckazmoravy trapný jsou nicky založený nejlíp v den, kdy se tu objevují stupidní diskuze
@luckazmoravy Protože tenhle stupidní dotaz může mít jen jediný smysl - aby se tu ženský pohádaly, jestli náhradní mateřství ano nebo ne 🙂
@te_reza podle mě si trapná ty ! :D chtěla sem se zeptat na pár otázek tak jestli k tomu nic nemáš tak pá 😘
@llluckaaa 😂 stupidní dotaz ? 😂 Podle mě je to úplně normální ! A já se vůbec neptala jestli je někdo pro nebo proti ! Ale jesli je tu některá co už to má za sebou 😉
@luckazmoravy Souhlasím, to je fakt, pro někoho je úplně normální pokládat stupidní dotazy 😀
Ahojte....sú tu žienka ktoré sa zaujímajú a onahradne rodičovstvo konkrétne vynesenie dieťatka? Čo sa právnej stránky týka mám to naštudované hľadám niekoho kto nad tým premysla...ak sa vás táto téma netýka prosím nereagujte...ďakujem
Tak budu první "stupidní "veřejná ......samozřejmě, že udělám šťastného kohokoliv, ne jen gay pár. Vše záleží na tom, jak si " padneme" lidsky, energeticky, názorově atd. Situace vyžaduje hodně diskrétní přístup❤️.... názory hloupých individuií mě docela ale vůbec nezajímají💋je to spiš k jejich zamyšlení se sami nad sebou a svymi hodnotami👼

@luckazmoravy Další provokace? 😉 Hele, to si vážně myslíš, že pokud tu vůbec nějaká náhradní matka je, že se tu odtajní a nebude to jen fejk? No když myslíš...