icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pampeliska36
14. bře 2011

@kalop ahoj... no myslim na tebe, at se to nejakym smerem zlomi a preji, aby to bylo tim pozitivnim smerem 😉 asi bych v tvem pripade doporucila nejvic krev... nekdy pozitivni testy dela pregnyl a nevim, jestli jsi ho mela... ja mela dve // 7 dni po pichnuti pregnylu... jinak teda mamatest se rika, ze je ten nejkvalitnejsi testik... drzim moc pesticky!!!

pampeliska36
14. bře 2011

@andrik79 ahoj 😉 ja bych teda na cviceni jeste nechodila... ma se telo spise setrit... a pockej radeji do uplne vysledky... nekdo tady rikal, ze na KET se ma testovat pozdeji

pampeliska36
14. bře 2011

UF... snad jsem vam odpovedela vsem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je jak vyrizovani korespondence 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kalop
14. bře 2011

@pampeliska36 moc děkuju,já pregnyl neměla,mám utrouš a estrofem,strašně mě bolí břicho,nic příjemnýho.no uvidíme 18. mám poslední termín testu

sandol
autor
14. bře 2011

@pampeliska36 Jo?Tak u nás ne,a jak dlouho před?A jak jsi na tom,kdy tě KETík čeká???

stazina
14. bře 2011

ahoj Holčiny🙂)
Koukám, že veredka je po krvi... 😉 a hodnoty jsou mooooc dobrý🙂Ta k držím aplce, kočko...a kdy se dozvíš,kolik je v břušku bročků?

@sandol sandolko moje, seš hodná, ež si na mě takhel vzpomínáš🙂 držím se a netestuju, ale docela se těotně cítím, dneskami je celý den blivno...fuj...
Takže hend po šestinedělí můžete jít do dalšího pokusu? Máte ještě mrazáčky? Já už si to ani nepamatuju....promin 😔

stazina
14. bře 2011

@pampeliska36 a jak Ty? Tebe už to taky brzo čeká, vid? A nevadí, že jsi to práskla na Unice 😀

sandol
autor
14. bře 2011

@stazina jsi dobrá,že v kuse netestuješ 😉,jó blivno 😝 ,to je krásnej pocit 😉 Kdepak do toho můžeme jít hned po šestinedělí 😠 ,chtěj 3 měsíce pauzu nebo 3 MS?-to by bylo ještě dýl jak 3 měsíc 🙄 .

stazina
14. bře 2011

@sandol vždy\t jsem psala, že bych přišla s mateřskou an buben, dělat si každý den test🙂)
Tak to je na prd, to čekání, vid, ale neboj, ono to uteče... a v létě na to hupsnete.. 😀 A Sandolko, u vás má problm jen manža , eno i ty? Já jsem hlava děravá, víš?

sandol
autor
14. bře 2011

@stazina manža problém,já zdráva.Což o to,hupsnout na to můžeme hned po šestinedělí,ale zázrak je už vybranej 😉,ty šťastná ženo 😉
A v CAR chtěj buď 3 MS nebo 3 měsíce 😒 a to ještě nemám ani z poloviny za sebou 😝

pampeliska36
14. bře 2011

@stazina 🙂 🙂 🙂 😉

vered
14. bře 2011

@pampeliska36ahoj pampelisko, jsem rada ze mas dobrou naladu!!! 🙂 😵

vered
14. bře 2011

@stazina Cau Staziku, ty tehulko jedna 🙂 😵 , koukam ze s pamatovakem jsi na tom podobne jako ja!!!! Haha, taky si nic nepamatuju, des bes. Sem rada zes tu a sandolik take, jako za starych casu! 🙂 😵
Na ultrazvuk jdu pristi tyden, tak pak dam vedet 🙂
Bohuzel s mou velkou radosti s pozitivnim Hcg prislo i negativni pichani clexane do bricha...au au au jedna injekce a takova bolest..jen ta predstava ze me to ceka skoro rok..nejak si to neumim predstavit.

vered
14. bře 2011

@sandol Ty jo sandoliku to je jeste dlouha doba vid...podivam se ti po jake dobe sem dostala MS kdyz jsem porodila v tom 22.tt jo? Tak uz jsem to nasla, dostala jsem to za 36 dni...v noci.Vsechno si zapisuju do malejch diarku a ty mam u sebe..tak snad uz to take brzo dostanes 🙂 . Ja osobne si myslim, ze cim min hormonu tim lip a ty prece problem nemas. Mne to s hormonama nikdy nedopadlo dobre....tak proc je do sebe pri Ketu cpat a verit jim vic nez svymu telicku????
Moc Ti Sandolicku preju, aby to vyslo aby jsi byla brzo tehulinka!!! 😵 😵

kenya83
14. bře 2011

@sandol srdiecko ja som prednison nikdy nemala, u nas v car ho nedavaju iba ak je na to imunologicky problem. Uzivala som len estrimax,utrogestan a fraxiparine.
@mindinka velka gratulka k srdiecku,tesim sa 🙂 nemas fotku?
@vered zlaticko tebe samozrejme velka gratulacia ku krasnemu HCG🙂
Ostatne kocky dakujem Vam velmi pekne🙂

vered
14. bře 2011

@kenya83 DEkuju moc. Pichas jeste ten fraxiparin?? Chci se na nej zeptat hematolozky, tohle co sem si dnes pichla to se fakt neda, mam pod kuzi bolestivou hrudku a uz je to hodina a desne to boli......

stazina
14. bře 2011

@sandol tak najdi ten spermio a písni mi ho, třeba by vitamínová kura taky pomohla....kámošce z divadla se tayk zadařilo přirozeně a mají první z IVF, takže je asi rok zázraku, tak honem na to, jdu pa

kenya83
14. bře 2011

@vered veredko ano picham fraxiparine. A co si pichas ty?

vered
14. bře 2011

@kenya83 dnes jsem zacala clexane....

vered
14. bře 2011

Holky dobrou noc, valim do postele....blizi se tu pulnoc.... 🙂 😔 😔 😔

sandol
autor
14. bře 2011

@vered dlouhá doba,dlouhá 😒 Hm,kdyby 36 dní,to by bylo dobrý,tak snad ,ale žádný premenstruační syndromy teda necítím ☹ To je moc fajn,psát si ty poznámečky,byť krátký,ale je to super,já to právě dělám jen sporadicky,ale pak jsem za to strašně ráda.Při 1.IVF jsem si taky psala a jak ráda jsem do toho nakoukla,teď při KET a 2.IVF budu muset sjet koníka až budu něco potřebovat,poněvadž jsem si toho do notýsku moc nenapsala.
Já vím,že mi to přeješ,veredko,moc děkuju 😵 😵 😵 😵,já Tobě taky!!!!
Ajaj,tak máš bolení po injekci 😢,tak ať to zvládáš co možná nejlépe,určitě to za miminko stojí,ale ta představa 9 měsíců píchání je asi děsná co!

A ano,naše sestavička z počátků 🙂 ,ještě nám chybí luucia,kde jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

kenya83
14. bře 2011

@vered mozno mas na clexane nejaku alergicku reakciu, skus sa opytat na fraxiparine. Bru noc 🙂

kalop
15. bře 2011

ahojky holčiny,tak další info ode mě..dělala jsem si mamatest,dnes 13.den po KET a mám slabě viditelného ducha,ale jakoby ne přímo vedle kontrolní čárky,ale od ní vícc vlevo,ale je tam,no jdu ted do práce a zeptám se víc očí 🙂 ..vůbec tomu nerozumím,odpo písnu,jestli jsem měla vidiny,nebo tam je,papa a zatím se mějte

klara.k
15. bře 2011

@sandol - já jsem to dostala po 2 měsících (porad ve 27tt-porod 9.11. a MS 7.1.) a čekat se má prý proto, že děloha by se nemusela zvětšovat tak jak má, prostě si musí odpočinout. Že se potom stává, že se přestane zvětšovat a mohl by být potrat. My čekáme 6 měsíců. V CARu mi řekli, že se má čekat tak dlouho jak dlouho trvalo těhotenství. ale je to strašné čekání.
@vered - my až v květnu, je to za hrozně dlouho, ale už se to blíží. Včera jsem byla na metodě MUDr. Josefa Jonáše - znáte to někdo. Detoxikace organismu, chtěla jsem vědět co to je, tak mě paní přesvědčovala, ať to ještě posunu, aby se tělo dalo dokupy. Tak jsme se domluvili na kontrolu v květnu a uvidíme. Tvrdila mi, že nám dokáže na 90% zaručit že se nám to padaří přirozeně, pokud k ní budeme chodit oba, no věřit tomu asi úplně nebudu, ale kapičky jsem si nechala dat a uvidím.

Jinak číst vás všechny je tak povzbuzující. Přeju jen samé dobré zprávy a minimum nevolností. 😀

anit.xx
15. bře 2011

Ahoj holky, chodila jsem na jinou diskuzi, tak se vám tady trochu vtírám. Jsem dnes hodně nervozní protože kolem 10 mám volat zda vajíčka se dobře rozmrazily a jsou O.K., pokud jo tak bych zítra šla na KET pokud ne, tak vše budu muset absolvovat znova a jsem z roho moc špatná, unavená a nevím co všechno. Poraďte jak na to abych se z toho všeho nezbláznila ☹

mindinka
15. bře 2011

@kenya83 Děkuji fotečku nemám, ale ted jedu k dr. tak si mu o fotku řeknu, doufám, že dojedu v pohodě, neni mi dobře.

kenya83
15. bře 2011

@mindinka tesim sa na fotku🙂 a co ste boli dnes u dr.?

kenya83
15. bře 2011

@anit.xx ahoj 🙂 vitaj medzi nami 🙂 drzim palceky,aby sa bublinky dobre rozmrazili a ty mohla ist zajtra na KET🙂 daj vediet ako si dopadla.

pikusa
15. bře 2011

Ahoj holky...
nestíhám to tady číst,malej ke kašli ještě bleje a má průjem......takže peru,převlékám sprchuju a tak dokola...
Ale čárka dnes silnější,tak jsem ráda.....

mindinka
15. bře 2011

@kenya83 Ahojky tak už jsem doma, byla jsem už u svýho gynekologa se zprávou, rovnou mi dal těhotenskou průkazku a zítra ráno musím jet na krev, doporučil mi at si koupím femibion 800, jinak musím k obvodákovi na EKG a k zubařce...brrr ☹ Fotečku mi dal, ale dám jí sem asi až dýl, jestli mi to půjde nějak přes kopírku aby jste toho našeho malinkýho sněhuláčka viděli. 😉

Strana