icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

mindinka
3. dub 2011

@ronecek No krásnej testík, vypadá to moc dobře 😉 , mně je celkem fajn, až na to že mám pořád hlad a dneska teda běhám pořád čůrat. Já nevím jestli mi bude dělat ultrazvuk, ale doufám, že jo, to bych si o fotečku určitě řekla. 😵 Jinak na ultrazvuk jdu za 2 týdny...ve 12tt a na odběry krve.

ronecek
3. dub 2011

@lenkacar Uvidíš, jak to bude pokračovat dál, ale na téhle stránečce vidím dost velké úspěchy, tak mě to i dost nabudilo, že jsem začala věřit tomu, že se podaří i nám. A snad se zadařilo 😉 No reakce na léky, příznaky má každá úplně jiné 😠 Já jsem z páteční kontroly taky dost nervózní. Ani nevím proč.

mindinka
3. dub 2011

@lenkacar Určitě to dopadne dobře a na testíku brzy najdeš // 😉

mindinka
3. dub 2011

@ronecek Neboj určitě kontrola dopadne výborně... 😵 , já se taky pořád bojím, aby miminko bylo v pořádku, je to děs. ☹

lenkacar
3. dub 2011

chci být klidná a zatim jsem ..ale nevim jak dlouho mi to vydrží 😔

mindinka
3. dub 2011

@lenkacar Nejhorší jue vydržet aspon těch deset dní, já jsem měla taky nerva a nejhorší bylo, když jsem si dělala test. 🙂

lenkacar
3. dub 2011

@mindinka no chci se snažit ho co nejdýl nekoupit a bud přijde mrcha ,ale spíš ne ,prý v týhle kombinaci léků se to samo nerozjede

vered
3. dub 2011

@ronecek
@mindinka ahoj holcinky, diky ze na mne myslite. Uz aby to bylo za mnou to cekani je fakt hrozny. ☹
Zitra vecer se ozvu, doufam ze vse probehne hladce a pusti me domu.
Vy se opatrujte tehulky moje, papa v.

lenkacar
4. dub 2011

@vered hodně štěstí! 😔 at máš pelíšek pro mimča jako nový

pikusa
4. dub 2011

@ronecek super testík....jen tak dál 😵
@lenkacar jsem to asi prošvihla,kdy že máš testit????
Vered.....moc na tebe myslím.....

lenkacar
4. dub 2011

@pikusa já až za dlouho ..jsem 3den po akci

pikusa
4. dub 2011

@lenkacar aha.....tak to jo.....
to uteče.....a máš 2 bobky????asi jo vid.....

mindinka
4. dub 2011

Ahoj holky tak kontrolu už mám za sebou, všechno je v pořádku a mimi krásně roste, měří 3,61cm, tak jsem ráda, na odběry krve jdu 15.4. a na ultrazvuk a pak mně čeká kontrola 2.5., mám i fotečku bobíška. 🙂

lenkacar
4. dub 2011

@pikusa máme 2kousky a 2 ještě nanučky ..

lenkacar
4. dub 2011

@mindinka kolik ti jich dávali do bříška?jsou tu po ketu nějaký dvojky?

mindinka
4. dub 2011

@lenkacar Já mám u sebe jedno, první IVF jsem měla 2 a ty se nechytli a první KET taky 2 a opět se nechytli, tak nám zbylo posledí embryjko a to pěkně roste. 🙂

mindinka
4. dub 2011

Tak tady je. 🙂

pikusa
4. dub 2011

@mindinka božííííííííííííí 😵 😵 😵 😵
@lenkacar tak držím palečky.....já měla vdy jen jedno.....poprvé kvuli OHSS 2 nedali a ted jsem sama chtěla jen jedno

lenkacar
4. dub 2011

@mindinka je to krásně vidět

mindinka
4. dub 2011

No je a to jsem to fotila web kamerou 😀
@pikusa Děkuji..... 😵

pikusa
4. dub 2011

@mindinka stejně...je tomu pár týdnů a už je to človíček

mindinka
4. dub 2011

@pikusa To je pravda je to nádherný, jsem ráda, že je všechno v pořádku. 😵

pikusa
4. dub 2011

@mindinka to ti věřím....... 😵

stazina
4. dub 2011

Veredko, moc na Tebe myslím a doufám, že večer se budeš hlásit a v pořádku.....vím, v pořádku všechno nebude, ale my Ti budem všechny dál držet palečky!!!drž se...

ronecek
4. dub 2011

Ahoj holky 🙂
jak se dneska máte. Já byla ráno u doktora k vůli tlaku. Včera se mi nějak vyšoupl a dneska ráno až na 167/106. Brala jsem od porodu léky na vysoký tlak, ale teď zrovna co nejsou vhodné pro těhu a kojící matky. Tak jsem to týden nebrala a takhle to dopadlo.Tak mi napsal prášky, které jsou vhodné pro těhule 😉 Jinak vše OK. Čárka silnější. Je mi dobře.

@mindinka Ahojky Miruš 😉 fotečka úžasná. Koukala jsem už v albíčku. Neskutečné, jak rychle ti bobánci rostou. To je dobře, že jste dopadli dobře. Ještě jsem se chtěla zeptat. Teď v pátek pojedu na krev a asi i ultrazvuk. Na další kontrolu do CARu se jede kdy? Při prckovi jsme tam jezdili pořád, bo jsem měla ten hyperstimulák. Nejraději bych už přešla na gyndu, máme to trošku z ruky, ale nejspíš si mě tam asi ještě budou chtít nechat, co?

@lenkacar Ahojky 😉 jak je Tobě? Já o pár holkách, které mají dvojku po KETu vím. Co jsem tak občas pochytila na koníku. S jednou jsem si psala. Měla dvě embryjka šesti a osmibuněčné a má krásné dvojčátka.

@pikusa Ahojky 😉 Tebe taky zdravím a přeju krásný den.

@vered Ahoj Veredíčku 😉Drž se. Moc na Tebe myslíme 😔

pikusa
4. dub 2011

@ronecek tak super,že máš léky.....a testík je parádní 😀

mindinka
4. dub 2011

@ronecek Ahoj Ronečku, moc děkuji, já jsem byla v CAR ods pozitivního testu jen jednou a to jsem jim tam volala 10 den po transferu a řekla jsem, že mám pozitivní test, tak mi řekla at přijedu za 20 dní, takže od transferu jsem tam byla 31 den a to už jsme měli srdíčko a dali mi zprávu pro mýho gynekologa a už jsem tam nemusela, další den jsem jela se zprávou ke svýmu dr a hned mi vystavil průkazku, to jsem byla 7+0 🙂 Taky jsem jezdila daleko měla jsem to tam a zpátky 300km.

mindinka
4. dub 2011

@ronecek Určitě bude všechno v pořádku a mimi krásně poroste. 😉

ronecek
4. dub 2011

@pikusa No léky sice mám, ale kdoví jak se to bude vyvíjet dál 😉Vždycky jsem měla tlak nižší. Stoupl mi až tak hrozně nějak kolem toho osmého měsíce. Byla jsem v nemocnici, brala troje prášky najednou, kapačky několikrát denně a nic nezabíralo. Proto mi pak v 37tt kvůli tlaku porod vyvolali. Doufám, že tohle se opakovat nebude a že se to doktorovi podaří mi ustálit až do konce 😉

ronecek
4. dub 2011

@mindinka Jj, tak snad už tam taky nebudu muset nějak často jezdit. My to máme sice jen nějakých necelých 180km, ale i tak je to dost 😠 Klidně bych tam jezdila i na gyndu, kdyby to bylo blíž. Moc ráda na tu kliniku jezdím. Jsou tam fajnoví doktoři i sestřičky. Vždycky jsem se tam spíš těšila 😉

Strana