icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kenya83
4. dub 2011

@mindinka neskusala si este angelsound? A mas aj gel?

mindinka
4. dub 2011

@kenya83 JJ zkoušela jsem ho a už jsem bobánka slyšela, ale potichoučku a taky mi to dalo než jsem ho našla 😀 Gel jsem si koupila v lékárně. 😉 A jak se cítíš ty?

pikusa
4. dub 2011

Holky.....to je nejhorší,že to do CARU je daleko....
člověk tam jede,UTZ a kontrola 10 minut a zase domů....

mindinka
4. dub 2011

@ronecek Taky jsem tam ráda jezdila, všichni byly strašně moc příjemný a sympatický. 🙂

mindinka
4. dub 2011

@pikusa No to je pravda, já jsem tam kolikrát byla taky jen 10 minut. 🙂 🙂

ronecek
4. dub 2011

@pikusa Přesně tak ☹ Někdy mi připadlo, že ta kontrola snad ani 10 minut netrvala. Teď je to tam už OK, ale u Domíka jsme tam kolikrát čekávali hodinu a půl než jsme přišli na řadu ☹

pikusa
4. dub 2011

@ronecek taky jsem někdy čekala dlouho.....ale co....stane se...
A nebo jet tam jen na krev že 😲

kenya83
4. dub 2011

@mindinka tak už si počula srdiečko? A trvalo Ti dlho kým si ho našla? Ja som si angelsound objednala v nedeľu tak dúfam, že čoskoro dorazí. Dnes som bola v lekárni pozrieť či majú ten gél a povedali mi, že také niečo vôbec nemajú. Ty si si kúpila aký gél? Ako sa volá? Cítim sa už dobre, myslím že nevoľnosti už pomynuli. A ty sa cítiš ako? Dnes som už 10tt+5 tak snáď už budem počuť aj ja srdiečko 🙂

kata1145
4. dub 2011

ahoj holky, chtěla bych Vás pozdravit a zeptat se, jestli se můžu přidat? 🙂

lenkacar
4. dub 2011

@kata1145 ahoj já jsem taky nová

kata1145
4. dub 2011

Byla jsem na IVF na podzim, ale protože jsem měla OHSS, tak nakonec ani k transferu nedošlo a skončila jsem v nemocnici. Vše nám zamrazili a teď jsem byla 8.3. na prvním KET, který bohužel nevyšel. Celou dobu jsem nekrvácela, brala jsem estrofem a utrogestan. Jen test vyšel 2 x negativně...tak mi min. čtvrtek doktor řekl, že se to tím pádem nechytlo a extrofem mám přestat brát, že dostanu měsíčky...tak teď čekám... a pak se mám přijít ukázat 17. den cyklu a jdeme na druhé kolo a sbírám kupu síly a naděje, že to nesmím vzdát a miminko - miminka 😵 prostě budou...

kata1145
4. dub 2011

myslíte, že je to možné, že právě ten estrofem zabránil jakékoli krvácení?

kata1145
4. dub 2011

@lenkacar 🙂 určitě nás to tady nakazí a podaří se i nám 😀

mindinka
4. dub 2011

@kenya83 Jo jo slyšela jsem srdíčko, já nevím asi po deseti minutách jsem ho našla 😉 Gel jsem koupila v lékárně se zdravotníma potřebama, řekla jsem že bych chtěla ultrazvukový gel, na tom název neni je to jen bílá tuba. Můžeš použit třeba krém a nebo tělové mléko. Za kolik sis ho obědnala? 😵 No abych to nezakřikla, tak mi je taky o něco líp, než mi bylo. 🙂

kenya83
4. dub 2011

@lenkacar @kata1145 vitajte 🙂 myslím, že estrofen to určite nebol ale MS Ti brzdil utrogestan 🙂 veľa šťastia do ďalšieho boja 😉

mindinka
4. dub 2011

@kata1145 Ahoj Káto určitě se vám zadaří, nám to vyšlo až na třetí pokus a to s posledním mrazáčkem. 🙂

kenya83
4. dub 2011

@mindinka objednala som ho za 60 eur 🙂 No skúsim ešte niekde pohľadať ale myslím, že mi niekto spomínal, že je dobré na to použiť aj lubrikačný gél 😀 😀 😀

mindinka
4. dub 2011

@kata1145 kenya83 má pravdu, že MS drží utrogestan. 😉

mindinka
4. dub 2011

@kenya83 To je pravda, já jsem to poprvé taky zkoušela s lubri gelem, to je uplně jedno, hlavně že to funguje. 😉

mindinka
4. dub 2011

@kenya83 Bereš ještě nějaké léky? Já mám dobrat utrogestan a pak už mám jen femibion vitamínky. 😀

kata1145
4. dub 2011

děkuju holky 🙂 . Ani nevíte, jak jsem ráda, že jsem na vás natrefila a vidím, že to má smysl nevzdat to a že se člověk prostě dočká 🙂.

kenya83
4. dub 2011

@mindinka beriem ešte stále utrogestan a duphaston, budem ho brať do konca 12tt a potom to začnem postupne do 13tt vysadzovať 🙂 a ešte beriem tiež femibion800 ale potom si už budem kupovať femibion400 🙂 @kata1145 držím moc palčeky a určite sa dočkáš, chce to len trpezlivosť, ja som čakala na mimi takmer 5 rokov 😉

kata1145
4. dub 2011

Doktor mi právě říkal, že mi MS přijde do dvou dnů... 😒 v pátek odpoledne jsem přestala tabletky brát a dnes je pondělí a nic... ale to je asi individuální, že 🙄 ...

mindinka
4. dub 2011

@kata1145 No já jsem MS dostala po vysazení léků třetí den, určitě MS dorazí a ty si budeš moc jít pro mimi. 🙂

kenya83
4. dub 2011

@kata1145 vraví sa, že MS po vysadení utrogestanu dorazí do 3-5 dní. Takže kľud 😉 U každého je to individuálne 🙂

mindinka
4. dub 2011

@kenya83 Tak to jo, já tady mám prášky asi tak na týden a končím. 😉

kenya83
4. dub 2011

@mindinka tak to je super 🙂

mindinka
4. dub 2011

@kenya83 No taky to je doba co jsme to brali že? 🙂

kata1145
4. dub 2011

a co vám holky dávali za tabletky pro KET? Já jsem měla jíst 4 x denně ten Estrofem a 3 x denně si zavádět 2 Utrogestany...

kenya83
4. dub 2011

@mindinka no to veru áno 🙂 @kata1145 brala som estrimax a utrogestan 🙂

Strana