Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
taky držím pěsti holky, ať si to užíváte v klidu a pohodě
když se potvrdilo, že to neklaplo, tak jsem si říkala, co víc bych pro to ještě mohla udělat... tak začnu zase cvičit i podle Mojžíšové, aby se tam pak miminkům u mě líbilo a ať mám záda srovnaná...
holky, nevíte prosím, embryjka se nějak hodnotí podle kvality, jak se vyvíjejí - od A ... D-F? Je to nějak rozhodující? A ani B tam už zamražené nemáme... ☹
@kata1145 Ahojky, vítej tady 😉 Je mi moc líto, že KETík nevyšel ☹ Určitě se zadaří příště. Já při prvním IVF dostala mensku ještě než jsem šla na kontrolu. Kamarádka byla nedávno na KETu a menska se jí posunula až o sedm dnů ☹
Taky si myslí, že to bylo tím Utrošem.
Jak píšeš, že jsi ráda, žes na tuhle stránku narazila, tak já taky a moc. Tady jsem se úplně tak uklidnila a věřila, že to vyjde, protože jsem tady téměř na všech viděla úspěchy. Ale nervíky taky byly ☹
Nevzdávej to, určitě se mimi zadaří. 😉 Držím moc palečky.
Já brala od 1DC Estrimax 1-1-1, pak Utrogestan 2-2-2 a dva večer zavádět. Po KETu ještě Anopyrin a Prednison ráno 🙂
holky děkuju moc za informace, mě to právě nikdo neřekl, tak jsem si myslela, že když nekrvácím, že je všechno na dobré cestě... o to větší byl šok, když mi řekla sestřička, že je krev negativní...
kontryhelový čajík budu pít ... pila jsem ho už dřív... je to fajn, že to můžu kombinovat 🙂
kdy můžu začít pít ten kontryhelový čajík? až když dostanu MS? a pak po celou dobu?
17. den cyklu mám pak přijít na kontrolu a pak od toho dalšího už budu brát zase hormony...tak bych chtěla být připravena po všech stránkách 🙂
ahoj holcinky,uz jsem doma. Probehlo to celkem ok, na radu jsem prisla az v pul druhe...vratili jsme se s muzem domu v 18.30. Cisteni probehlo snad OK, nejdriv to odsali a pak docistili kyretou, ten hematom je taky pryc...prej bylo hodne krve..no to verim.
Taky mi dali oxytocin na stahovani delohy a ted to teda pekne cejtim a taky antibiotika, jeden pred zakrokem a dalsi 2 mam vzit po 12 hodinach....kvuli zanetu ...Uz sem vas tu docetla vidim ze se mate hezky to je prima. Diky moc ze jste na mne myslely!! 😵 Jsem rada ze uz to je za mnou a doufam ze brzo budu fit...
Take vitam novacka @kata1145 a musim jen pripsat ze mne utrogestan MS nikdy nedrzel a kdyz jsem ho brala, MS prisla presne na den, takze ne kazdymu ji brzdi a vim ze i doktor mi rikal ze pokud se ma MS rozjet tak i pres utros. 🙂
@ronecek krasny testicek zlaticko!! jen tak dal a bacha na ten tlak, dobre ze uz mas leky!!!! 😵
@mindinka krasnej bobanek at hezky roste dal!!! 😵
Papa holcinky,mejte se krasne.....
@vered Ahojky veredíku zdravím tě po delší době 😉 jen jsem sem zabrousila po delší odmlce tady v tématu tak všechny staré a nově příchozí tady u vás taky zdravím 😉 koukám tady je to samá těhulka 😵 😵
@lenkacar - Leni ja tu taky sondovala kdo má po ketíku dvojčátka ale co jsem pochopila, tak ketíky měly s jedním embrijkem většinou a to jedno se chytlo 😉 tady vedou jednoznačně jednoembrijka 😎 ale zase jak u koho samozřejmě 😉
To já mám pořád dilema kolik si jich nechám dát nakonec ale ještě je časík 😉
@vered Ahoj zlatíčko 🙂 To je dobře, že už jsi doma. Teď pěkně odpočívej a opatruj se 😉 No u mě testík dobrý, ale tlak teda příšerný. To jsem na začátku, kde je dalších 9 měsíců ☹ Zatím beru dva prášky denně, za dva týdny jdu na kontrolu a uvidí se, co dál 😠 Pěkný večer. Papa a myslíme na Tebe.

@kata1145 Já jsem měla pokaždý stejný léky, brala jsem Ethylestradiol 1 večer a Utrogestan 2-0-2 🙂