icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

ronecek
12. dub 2011

@mindinka Děkuju Ti moc, ale stejně už aby byl pátek. A jak je Tobě? Jinak mám nakoupené suroviny na Tobogánek 😉 Teď ještě dojídáme bábovku, tak zítra nebo pozítří se na ně vrhnu 😀

venicca
12. dub 2011

@mindinka Díky za podporu, to se tak hezky čte 🙂

ronecek
12. dub 2011

@venicca Já jsem chtěla taky testovat až desátý den, ale nedalo mi to. Na krev jsem byla taky 15 den po KET 🙂

venicca
12. dub 2011

Tak jste mě holky přesvědčily, zkusím se testnout v sobotu ráno a hotovo! 😀

mindinka
12. dub 2011

@ronecek Mně se daří dobře, taky se nemůžu pátku dočkat až uvidím miminko, jen doufám, že je v pořádku a hezky roste, mám pořád ještě takový strach aby se něco nestalo. Jen vyzkoušej Tobogánek, u nás to zmizelo hned, jak jsem to upekla 😀 😀 😀 Ale pořád bych se něčím cpala, furt mám takový chutě, v pátek si chci koupit gravimilk- sušený nápoj pro těhotné, tak uvidíme jaká to bude mnamka. 🙂

venicca
12. dub 2011

@ronecek Super, už se těším, že mi to vyjde jako Tobě, a budu taky těhu!

klara.k
12. dub 2011

holky a ten pregnyl se drží jak dlouho v těle. Já si ho potom mám píchnout, tak to asi nebudu moct testit, abych se neradovala z léku, že 😀 A z agolutinu může být taky duch nebo ten nedělá?

mindinka
12. dub 2011

@venicca Já jsem byla taky rozhodnutá, že budu testovat 10 den, tak jsem dala testy chlapovi at je někam schová a dá mi je až 10 den, ale 8 den po KET jsem byla tak netrpělivá, byla jsem doma sama a testy jsem dopoledne našla schovaný nahoře na kuchynský lince, tak jsem jeden zkusila a myslela jsem, že to semnou sekne, když se mi tam po chvilce ukázala druhá čárka, byla jsem tak štastná, a jak jsem si udělala test tak se mezi dveřma oběvil chlap a když to viděl, tak mi řekl, že jsem taková potvora, že jsem to nevydržela. 😀 😀 😀

venicca
12. dub 2011

@mindinka 😀 😀 😀 😀 😀

ronecek
12. dub 2011

@mindinka No u nás se buchtičky ztrácí taky hnedka. Hlavně krémové🙂 , tvarohové 🙂 Mamce mám zakázané nosic. Trošku po vánocích přibrala, tak se trošku začala hlídat 😠 Gravimilk jsem pila u Domíka taky. Je super. Akorát je za chvilku ta krabička pryč. Ale zařiď si v DMku Babybonus a budou Ti chodit knížečky se slevovýma kupónama. První pro těhule a tam právě měli i ten Gravimilk a pak pro mimčo. Je to super a dost se ušetří. Jak byl prcek malý, tak nám chodily hodně i různé vzorky mlík, krémů atd.

mindinka
12. dub 2011

@klara.k Já nevím tady s tím zkušenosti nemám, ale někde jsem četla, že pregnyl se v těle drží 5-7 dní. 😉

ronecek
12. dub 2011

@mindinka 😀 😀 😀 😀 😀

mindinka
12. dub 2011

@ronecek Tak to je super, to si zařídím. 🙂

ronecek
12. dub 2011

@venicca Určitě to vyjde 😉 Tady na téhle stránce jsou jen samé úspěchy. I když sice některé se smutným koncem ☹ Já měla ty první dny stavy jako před menskou. Tak jsem si myslela, že nic nebude. A to pak odeznělo, menska nedorazila. Tak se začalo testovat 😉

mindinka
12. dub 2011

@ronecek
@venicca No měla jsem štěstí, kdyby to opět nevyšlo tak bych tady opět truchlila. 🙂 Ale věřila jsem že ten náš poslední mrazáček bude velkej bojovníček a bude se držet. 😵

ronecek
12. dub 2011

@mindinka Posílám Ti odkaz. Můžeš si to zařídit i přes internet. Je tam přihlašovací formulář 😉

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/

pikusa
12. dub 2011

@venicca já testila 10.den a bylo to tam...
jak to pak dopadlo je smutný.....ale co se dá dělat

mindinka
12. dub 2011

@ronecek Děkuji moc už jsem se zaregistrovala, a oni mi budou něco posílat poštou? 🙂

lenkacar
12. dub 2011

@pikusa já až zítra další testík

ronecek
12. dub 2011

@mindinka A tu kopii těhotenské průkazky jsi taky odeslala? 🙂

pikusa
12. dub 2011

🙂 @lenkacar tak doufám,že budou krásně vidět // 🙂

lenkacar
12. dub 2011

@pikusa taky doufám,že to bude silnější

mindinka
12. dub 2011

@ronecek Ne ne odešlu jí potom meilem. Tak jsem na to zvědavá, vidíš o tom jsem vůbec nevěděla. 🙂

pikusa
12. dub 2011

@lenkacar určitě bude 😉
a těším se na fotečku 🙂

pikusa
12. dub 2011

@mindinka DM je super pak i na mimi věci.....to zase musíš poslat rodný list.....
choděj slevové knížečky 🙂

ronecek
12. dub 2011

@mindinka Tak jak tam budou mít i kopii těhu průkazky, tak by Ti měli knížečku poslat poštou 😉

mindinka
12. dub 2011

@pikusa Jo to jsem tam četla, až se mimi narodí poslat kopii rodného listu. 😵

mindinka
12. dub 2011

@ronecek Ale koukala jsem, že ve Vlašimi asi DM drogerie neni, to budu muset jezdit do Benešova. ☹

ronecek
12. dub 2011

@mindinka Máte to daleko? ☹

ronecek
12. dub 2011

@lenkacar Jj, moc jsem na zítřejší testík zvědavá 🙂 Doufám, že tady hodíš fotečku 😀

Strana