icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pepek007
27. dub 2011

@lenkacar a já dva pindíky 😀

ronecek
27. dub 2011

@kalop Přikláním se k Leničce 😉 Dej jim čas, uvidíš, že to dobře dopadne. Ale to čekání je příšerné a dny se šíleně táhnou ☹

mindinka
27. dub 2011

@kalop neboj se jsi tam pod dohledem, kdyby se něco dělo tak si hned někoho k sobě zavolej, vím že je to strašný a místo toho, aby ti to tam utíkalo tak se to potáhne, ale neboj pátek už je za chvilku. 😉

ronecek
27. dub 2011

@pepek007
@lenkacar
Holky vy si děláte srandu, ale já mám furt takový pocit, aby tam Ti pindíci opravdu nebyli 🙂 U Domína jsem taky od začátku měla tušení, že to bude kluk 😀

mindinka
27. dub 2011

@ronecek Třeba to bude páreček a nebo 2 holčičky 😀

lenkacar
27. dub 2011

@ronecek a dyt je to fuk jestli pindíci ,hlavně že budou zdravé dětičky ..miminka jsou stejný jestli holka nebo kluk ..má to dupky a oboje je sladký .. a v pubertě na přes tlamu taky oboje 😀 😝

mindinka
27. dub 2011

@ronecek Taky jsem zvědavá co nám se narodí??? Mám takový podezření na holčičku, ze začátku mi to připadalo na kluka, ale ted už nee... 😵 😵 😵

ronecek
27. dub 2011

@mindinka Kéž by aspoň ta jedna holčička tam byla 🙂 Co by sis přála Ty? Holku i kluka máš, tak je to asi jedno, co? 😵

lenkacar
27. dub 2011

@mindinka to právě páreček nemůže být,je to jedno pohlaví a jsou identický

lenkacar
27. dub 2011

tak ronečku bud 2 kluci a nebo 2 baby ..to si nevybereš 😀 😝

ronecek
27. dub 2011

@lenkacar Tak to máš pravdu 😀 A s tou pubertou jakbysmet. Vidím to u bráchy. Kluk má 16, holka 13. A je to děs běs 😠 Jeden horší jak druhý. Hlavně když budou všichni zdraví včetně mamky. Snad já to s tím mým vysokým tlakem až do konce přežiju 😝

ronecek
27. dub 2011

@lenkacar To fakt budou buď dvě holky nebo dva kluci? Já myslela, že to může být obojí? 😲

lenkacar
27. dub 2011

@ronecek u dvojvaječných jo ..ale jednovaječný jsou stejný

pepek007
27. dub 2011

@ronecek já tipuju dva klučíky 😉 😉 ale moc přeji aby to byli zdraví bez ohledu na pohlaví 😉

lenkacar
27. dub 2011

@ronecek nepitvej to ..je to fakt jedno ..nejhorší je ,že ani nemůžu říct ,co jste si ušu..to tam máte

ronecek
27. dub 2011

@lenkacar Ty jo, tak to jsem zvědavá. Ale zase kvůli šatníku bych možná brala i kluky 😀 Moc by se mi to vše nechtělo měnit za růžové, když máme plné skříně po Domíkovi. Ale hlavně to zdraví, že jo? 😅 Pomalu se loučím. Valím na Top Star magazín. Pa a pěkný večer

lenkacar
27. dub 2011

tak dobrou holky ..a hezké sníky všem ,kalop i tobě a navíc pevné nervy a už neplakej ..ono to nějak dopadne a brzy budeš doma ve své postýlce

mindinka
27. dub 2011

@ronecek Já bych chtěla holčičku a chlap taky. 🙂 Ale i když to bude kluk tak to nevadí, hlavně at je to zdravý. 😀

kalop
27. dub 2011

@lenkacar děkuju a tobě taky dobrou...jsem ve fázi,že si přeju dožít rána

vered
27. dub 2011

ahoj holcinky, zdravim vas, ted sem vas s chuti docetla! 😀
Jinak @ronecek ahoj zlati 😵 diky za mega dopis 😵 😵 , jinak Leni ma pravdu, pokud jsou jednovajecna tak to nemuze byt parecek....bud holcicky nebo chlapecci a pozor..budou stejny.jako alma a jaariki na fotce 😀
Jo pc nam blbne...je to des...jen se nemuzeme dokopat ke spraveni..ja ted vyklizim supliky, tak pisnu zitra.
Jo a Joshi mel uraz na motorce odstrkavadle....ne na kole.
Tak pa a opatruj si bobanky, fotecka uzasna a ja nasla vcera jeste uzasnejsi..dokonce i s trojcatky! 😉 pusinky! Jo Domicek je krasnej a desne vyrostl..a cepice super. 😉
@stazina Stazicku dekuju moc za podporu....jsi hodna. Tobe preju at se tehotenstvi krasne vyviji dal 😵
@kalop Mila kalopko, je mi lito cim si prochazis, je to tezke ja vim, ale zitra uz je ctvrtek a to ubehne rychle uvidis.....drzim moc palecky 😵 😵 😵 papa

lenkacar
28. dub 2011

@vered ahoj jak se čte tohle jméno jaariki ?a znamená to u nás něco?no hlavně že se nakonec připojíš 😉 ,ale je to o nerva když pc nejede jak má..

pepek007
28. dub 2011

DObré ránko všem přeji holky 😉

kalop
28. dub 2011

dobré ráno všem.jsem po vizitě,prý jsem velký otazník 🙂 ,takže se zítra rohodne.holky,když zítra bude hcg stejné jako včera,nebo klesne,mám opravdu souhlasit s revizí? to by znamenalo,že už to dobré nebude asi že? díky 😵

pepek007
28. dub 2011

@kalop já bych to nechala na Dr ať řeknou co je pro tebe dobré a co Ti doporučí - oni ví co dělají 😉

kalop
28. dub 2011

@pepek007 no oni pořád mluví o revizi a já bych tomu chtěla dát ještě šanci

lenkacar
28. dub 2011

@kalop taky bych to nechala na mudrech ..

pikusa
28. dub 2011

Ahojík holky...
Kalop.....takže další kapitola 😀
moc na tebe myslím.....a jestli něco nevíš,ptej se těch dr.jsou tam od toho--jestli se ti do revize chtít nebude a budeš mít HCG stejné nebo vyšší,at ti řeknou,proč jí chtějí dělat....
Ale já pořád myslím,že to je malinké,že se vše ještě v dobré obrátí.

Já to dnes dostala...tak se asi dokopu k tel do Podolí a uvidíme,na čem se domluvíme

lenkacar
28. dub 2011

@pikusa chodíš do car v podolí?

pikusa
28. dub 2011

@lenkacar jojo do podolí

lenkacar
28. dub 2011

@pikusa když jsme tam byli na imunu samý těhule

klara.k
28. dub 2011

tak jdu z gyndy, měla jsem zánět močáku a začalo to dělat problémy i vedle, vybila jsem si mikrofloru, tak mi něco nasadila. A rovnou jsem se nechala prohlídnou, ať vím jak to vypadá na příští měsíc a jsem ráda, dnes jsem 16 den, sliznice 6-7mm, a na jednom vaječníků 2 folikuly (17 a 15) což jsem koukala, druhý nic. Tak to zkusíme doma přirozeně, což neklapne, ale za pokus to stojí. Ale jsem ráda, minule mě doktorka-záskok vyděsila tak, že jsem si myslela, že jsem v přechodu. Řekla mi, že nemám žádnou sliznici a do zprávy napsala 6mm. To jsem si ale přečetla až dnes.

a teď vás jdu dočíst.

Strana