Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
tak ronečku bud 2 kluci a nebo 2 baby ..to si nevybereš 😀 😝
tak dobrou holky ..a hezké sníky všem ,kalop i tobě a navíc pevné nervy a už neplakej ..ono to nějak dopadne a brzy budeš doma ve své postýlce
ahoj holcinky, zdravim vas, ted sem vas s chuti docetla! 😀
Jinak @ronecek ahoj zlati 😵 diky za mega dopis 😵 😵 , jinak Leni ma pravdu, pokud jsou jednovajecna tak to nemuze byt parecek....bud holcicky nebo chlapecci a pozor..budou stejny.jako alma a jaariki na fotce 😀
Jo pc nam blbne...je to des...jen se nemuzeme dokopat ke spraveni..ja ted vyklizim supliky, tak pisnu zitra.
Jo a Joshi mel uraz na motorce odstrkavadle....ne na kole.
Tak pa a opatruj si bobanky, fotecka uzasna a ja nasla vcera jeste uzasnejsi..dokonce i s trojcatky! 😉 pusinky! Jo Domicek je krasnej a desne vyrostl..a cepice super. 😉
@stazina Stazicku dekuju moc za podporu....jsi hodna. Tobe preju at se tehotenstvi krasne vyviji dal 😵
@kalop Mila kalopko, je mi lito cim si prochazis, je to tezke ja vim, ale zitra uz je ctvrtek a to ubehne rychle uvidis.....drzim moc palecky 😵 😵 😵 papa
DObré ránko všem přeji holky 😉
dobré ráno všem.jsem po vizitě,prý jsem velký otazník 🙂 ,takže se zítra rohodne.holky,když zítra bude hcg stejné jako včera,nebo klesne,mám opravdu souhlasit s revizí? to by znamenalo,že už to dobré nebude asi že? díky 😵
Ahojík holky...
Kalop.....takže další kapitola 😀
moc na tebe myslím.....a jestli něco nevíš,ptej se těch dr.jsou tam od toho--jestli se ti do revize chtít nebude a budeš mít HCG stejné nebo vyšší,at ti řeknou,proč jí chtějí dělat....
Ale já pořád myslím,že to je malinké,že se vše ještě v dobré obrátí.
Já to dnes dostala...tak se asi dokopu k tel do Podolí a uvidíme,na čem se domluvíme
tak jdu z gyndy, měla jsem zánět močáku a začalo to dělat problémy i vedle, vybila jsem si mikrofloru, tak mi něco nasadila. A rovnou jsem se nechala prohlídnou, ať vím jak to vypadá na příští měsíc a jsem ráda, dnes jsem 16 den, sliznice 6-7mm, a na jednom vaječníků 2 folikuly (17 a 15) což jsem koukala, druhý nic. Tak to zkusíme doma přirozeně, což neklapne, ale za pokus to stojí. Ale jsem ráda, minule mě doktorka-záskok vyděsila tak, že jsem si myslela, že jsem v přechodu. Řekla mi, že nemám žádnou sliznici a do zprávy napsala 6mm. To jsem si ale přečetla až dnes.
a teď vás jdu dočíst.

@lenkacar a já dva pindíky 😀