icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kenya83
26. črc 2011

@mufinka26 mufi to ma veľmi mrzí ☹ ale ešte nezúfaj, dôležité budú výsledky z krvi 🙂 Ešte tam malinká nádej je 😉 držím palčeky 🙂

mufinka26
26. črc 2011

@kenya83 děkuji, no máme ještě dva mrazáčky a pak od pojištovny hrazený dvě stymulace na odběr vajíček, takže pokusů snad ještě hodně 😀 a jednou to vyjít prostě musí 😀

kenya83
26. črc 2011

@mufinka26 teší ma, že si taká plná optimizmu. Určite je ešte pokusov veľa a určite sa to podarí. Musíš len veriť 😉 Ani ja som sa nevzdávala po prvom neúspechu pri ET keď som mala MA a snažila som sa bojovať ďalej a vidíš kde už sme 😉 Tak veľa síl prajem 😉

kenya83
26. črc 2011

moje bruško 28tt (+10kg) 😀 už som taký menší sloník 😀 😀 😀

mufinka26
26. črc 2011

@kenya83 krááásnýýý bříško 😀 😀 jen si ho hezky dokumentuj dodnes mě mrzí, že když sem čekala svojí princeznu tak žádnou fotečku z bříškem nemám

kenya83
26. črc 2011

@mufinka26 ďakujem mojka 😉 dokumentujem 😀

mindinka
26. črc 2011

@kenya83 Máš hezký a velký bříško 😉 já už ted moc nepřibírám, za 3 týdny jsem ted přibrala 1kg, tak mám nahoře 11kg 😵

mufinka26
26. črc 2011

ahoj holky tak hcg 1,0 takže 1.KET nevyšel, ale jedeme dál a hnedka chceme pro ty naše zbylí dva mrazáčky 😀

sue_m
26. črc 2011

@mufinka26 ahojky, to mě moc mrzí, já pořád nakukovala jak jste na tom a držela jsem palce ☹ myslíš, že embryjko se chytlo a hned pustilo? ☹ můžete hned v dalším cyklu na další ket? snad nevadí, že se ptám...

mufinka26
26. črc 2011

@sue_m pan doktor v caru nám říkal, že další KET je možný hnedka 🙂 myslím, že do třetice to vyjde, je možný, že si to mrnousek rozmyslel.ale my sme z manželem bojovníci a budeme za naše společné mimi bojovat 😀

kenya83
26. črc 2011

@mindinka ja by som už teraz pre zmenu bola rada, keby tie kilečká hore išli už pomaly 😉 a tvoje bruško? Ukáž sa nám 😉
@mufinka26 je mi to moc ľúto, a uvidíš že do tretice to určite vyjde 😉

mindinka
26. črc 2011

@mufinka26 Určitě do toho běž hned, já jsem to taky nevzdávala a na potřetí se zadařilo, 🙂

mindinka
26. črc 2011

@kenya83 Já se nechám vyfotit a pak sem dám fotečku. 😵

kenya83
27. črc 2011

@mindinka už sa teším na tvoju fotečku bruška 🙂

mindinka
27. črc 2011

@kenya83 Tak jsem přiložila fotečky bříška 😀

mindinka
27. črc 2011

@kenya83 Tak jsem pěkně naštvaná, kočárek pořád ne a ne přijít, asi zruším obědnávku a koupíme jiný. 😠

kenya83
27. črc 2011

@mindinka krásne bruško tiež sa už poriadne guľatíš 😉 Kočík Ti ešte neprišiel? To nejak dlho už je 😒 Kedy si ho objednávala?

mindinka
27. črc 2011

@kenya83 No už ho mám přes měsíc obědnaný a pořád nic, tak to zruším a to tam měli dobu dodání 2 dny 😖 Koupíme asi od adamexu růžovošedý a bude to. Budu mít i růžový fusak. Dám sem odkaz toho fusaku a kočárku jo? 🙂

michaela28
27. črc 2011

Ahojky holky, tak u mě testy pozivní, čárka sílí a na krev jdu zítra tak mi držte palečky.
@mindinka krásný mimísek i bříško 🙂
@kenya83 taky pěkný pupík 😉

mindinka
27. črc 2011

@michaela28 Míšo gratuluji, uvidíš, že to bude všechno v pořádku. 🙂

kenya83
27. črc 2011

@mindinka krásny kočík, páči sa mi určite viacej ako ten čierno-červený, ktorý si mala pôvodne vybratý 😉

@michaela28 júúúúúúúú skvelé správy tak potichučku blahoželám 🙂 odfoť testíky a ukáž nám nech sa môžeme s tebou tešiť 😉

mindinka
27. črc 2011

@kenya83 Jj to mně taky ještě ho tam mají v tmavší růžový, ale tady ta světlejší je moc hezká barvička, tak obědnám tady ten, už jsem si na něj volala a přivezli by mi ho do týdne až domu. 🙂

mufinka26
27. črc 2011

@michaela28 potichoučku gratuluju 😀
@mindinka krásnej kočárek, ta růžovoučká je nádherná 😀

mindinka
27. črc 2011

@mufinka26 Jj děkuji moc 🙂

bublenudle
27. črc 2011

Ahoj holky.....
takže na utz dnes ok,OPU mam v sobotu v 8.00h..tak se těěěěšim,doufam,že bude uroda vajuch 😵

kenya83
27. črc 2011

@bublenudle supeeeeeer tak prajem, aby bola krásna úrodička a veľa, veľa kvalitných embryjok 😉

kenya83
27. črc 2011

@mindinka len si zavolaj tam kde si objednávala ten prvý kočík a zruš si objednávku. Nie že Ti prídu domov obidva 😉

bublenudle
27. črc 2011

@kenya83 děkuji zlati,jsi hodnáááá 🙂

Strana