Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
no to já měla ještě méně ,ale testík jako pěknej jen nesílil...takže mám vlastně 1 revizi a z ketu to bio a z dalšího ketu vůbec nic ,asi nejsem typ co se mu daří zmrzlíci
já měla 1895 asi a do 10tt to bylo dobrý a dokonce dvojky ,ale oni tě to neřeknou že se jim třeba něco nezdálo
já když to viodim tak už bych nemohla být v klidu a natěšená ani z těch // páč to ještě vůbec nic neznamená,hned bych si musela nasadit pampers páč bych byla podělaná až do konce 9měs.
no v závěru to jedno je ,ale pak se těš vid ..to bych si myslela že to mám v kapse .. 🙄
já nevim jestli se budu ještě někdy těšit ,spíš bych byal hrůzou posraná od kontroly ke kontrole
jinak já vím, že dokud nebudu na porodním sále tak se v těhu budu hodně bát, moje první my málem umřela v bříšku, musely my porod vyvolat, pak sem před dvěma lety zázrakem otěhotněla a když sem si myslela, že sem už zavodou, jelikož dle ms sem byla 11tt tak my oznámyly, že se plod nevyvíjí, že nemá srdíčko a že je to nejspíš, už od 7tt ☹ no ale na to ted nebudu myslet, začnu zase myslet pozitivně a vše bude OK 😀
mufíku ,kdby nebyly tyhle zkušenosti ,tak bys byla v klidu ,ale po tomhle?nevim jestli to úplně jde nebát se ..
já myslim ,že ty mladý si to neuvědomujou vůbec ..že se málokterá bojí ,páč ona je těhu a nic se stát nemůže ,je to jen o zkušenostech ..a pak je druhá skupina co otěhu nechtěně a ta se modlí ,aby se zrovna něco stalo a vyřešilo se to bez ní.. 😒 slyšely jste jak chtějí zrušit ty kojenáky,zdravé děti si rád n+ěkdo vezme ,ale postižený chudinky ,asi ne a zase někomu vadí babyboxy,jen až to fakt udělají to bude zase mrvejch dětí ..který by si rád někdo vzal..
my se už k jinému pokusu než k tomuhle poslednímu nedokopem ,za 1 nejsou zbytečný prachy ,zase vyhrožujou zdražováním ,nemínim se zadlužit ,kvůli nejistému výsledku
a kolik je rodin co čekají na takovýho drobka a mohli by mu dát první poslední ,je to smutný vid ..
neviděla jsi v pátek večer ten pořad planeta země o těch zvířatech jak se chovají k potomkům? to bylo zajímavé ..lemuří mládě se nedovedlo udržet a ona musela rozhodnout jestli ho tam nechat a a nebo co ,bez tlupy zajde i ona ,ale jak se v ní praly ty instinkty jak se vracela ,to bylo dojemné ..no nechala ho tam chudinku na cestě ..ale už jen to, jak jí to nebylo jedno bylo dojemné

@lenkacar 75 ale nevím ty zkartky 😅