icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pikusa
10. lis 2011

Ahojík holky.....
@ira13 gratuluju k paní 😵
plány půl roku mi taky přijdou na prd.....prostě měsíc stačí 😀
byli jsme na matrice se domluvit,sepsat papíry a tak toto už máme taky z krku

lenkacar
11. lis 2011

holky my plánovali půl roku dopředu žádost na koleni a den před svatbou mě tak nasral ,že jsem po něm šlehla prstýnek ,že si ho nevezmu,ten našli až svatební hosté .. 😀 čím víc se to blížilo ,tím více jsem se cítila hůř..pro mě lepší krátký čas ,euforie ..a ne utahané přípravy..

pikusa
11. lis 2011

@lenkacar hele....ale vzali jste se 😀
Tak máme prstýnky...teda ještě ne,ale vybrali jsme a tak za 3 týdny budou...
a šaty už taky asi mám 😵

lenkacar
14. lis 2011

no vzali ,ale když mě sere a má blbý kydy tak mu to ráda připomínám kdo koho uháněl 😀

lenkacar
14. lis 2011

a kde se můžu podívat na vybrané modely?

pikusa
15. lis 2011

@lenkacar leni,já to tady nechci vystavovat...když mi písneš mejla do IP tak ti pošlu nějaké fotky 😵

magieee
21. lis 2011

@vered Ahoj! IVI je inseminace.Dávala sem si injekce aby mi dozrálo vajíčko a 16 den do mě dali odebraný spermie manžela a teď budu čekat zda to vyšlo.Na krev jdu 2.12.,tak uvidíme. V podstatě je to přirozený oplodnění akorát s trochou pomoci pánů doktorů. Můžeš mít maximálně 4 váčky aby to nebylo nebezpečný,ale já měla jen jeden,tak uvidíme.

magieee
21. lis 2011

Ahoj holky ony se ty svatby taky plánujou podle toho kdy je chcete a kde. Proto je to někdy tak dopředu. 😀

mufinka26
21. lis 2011

@magieee u nás v CARu tomu říkají IUI 😉

magieee
21. lis 2011

@mufinka26 U nás asi taky,ale to není důležitý jak se to píše,ale aby se to povedlo! 😀

magieee
21. lis 2011

@mufinka26 Jinak sem moc ráda,že tobě se to povedlo.Dává to trochu větší naději,že to může vyjít. 😉

mufinka26
21. lis 2011

@magieee tobě se to taky povede, neboj, musíš věřit 😀

magieee
24. lis 2011

@mufinka26 Snažím se,ale když už sem na 6 pokusu,tak to jde ztěžka ☹

stazina
24. lis 2011

Ahoj Holky, dlouho jsem tu nebyla , ale ráda bych vám, které mě znáte oznámila , že 16.11 se nám narodil třetí kluk Martínek s váhou 3750g císařským řezem...je zdravý, akorát má vybočená chodidýlka, takže dostal sádry na nožky, ale nijak ho neomezujou a za pár týdnu mu snad vykouzlí zdravé nožičky...
Myslím na vás a přeju vám, aby jste se svého štěstí taky dočkaly 😉 opatrujte se..

pikusa
24. lis 2011

@stazina gratulujuuuuuuuuuuuu moc moc a přeji jen to nej 😵

spunda
25. lis 2011

Zdravím Holky
Omlouvám se že vám skáču do diskuze ,chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s KET v nativu???Moc díky za odpovědi.Přeji všem krásný večer 🙂

vered
27. lis 2011

@stazina Staziku, ty holka jedna!!!!!!!!!!!!!! 🙂 MOC gratuluju k Martinkovi!!!!!!!!!!!! 😵 !A posilam Vam obema obrovskou pusinku!!! Jak se citis zlaticko??? 😵 😵 😵 Moc se opatrujte a uzivej si to!!!!!! 😵 😵 😵 A at to bobankovi dobre dopadne s nozickama!!!!!

vered
27. lis 2011

@magieee magiee ahoj, hodne stesti pri dalsim pokusu inseminaci znam prave take pod nazvem IUI, proto sem koukala co to je IVI 😉 drzim palce! 😵

vered
27. lis 2011

@spunda ahojky, mam z KEtu v nativu chlapecka a vsechny Kety jsem mela v nativu. Bez jakychkoliv leku. Jen kontrolovali folikul a hladinu hormonu a po ovulaci vratili embryjka. Po 14 dnech na krev..tot vse. 🙂
Ale vim ze nektere holciny mely v nativu a braly po Ketu utrogestan....

vered
27. lis 2011

@ronecek ahoj zlati, promin jeste nebyla chvilka odepsat...nestiham to mam tu mamku..ale uteklo nam to a za par dni odleta ☹
Tobe se to uz blizi, mam velikou radsot ze seslo z cisare a muzes rodit prirozene, preju ti krasnej porod.
Jinak malej furt marodi,ta skolka to je neskutecny, ted ma opet virus a zvraci a ma prujem plus teploty.
Ja se akorat vratila ze zumby a du do sprchy.
Opatruj se moc a posilam velikou pusu 🙂

spunda
29. lis 2011

@vered ahojky moc díky za odpověd,v lednu mě čeká první Ket a musi to bát nez léku tak jsem chtěla vedět jestli má někdo zkušenost. 😉 Loni v Říjnu jsme byli na IVF- neuspěšné ,pak jsem měla zdravotní problémy a zustal nám jeden mražáček a tak se v lednu konečně dočkáme.Měj se hezky a ještě jednou díky 🙂

vered
30. lis 2011

@spunda nemas zac! Preju hodne stesti!!! 😵

spunda
30. lis 2011

@vered děkuji budem ho potřebovat 🙂

luucia
8. pro 2011

Ahoj holky,
po dlooouhé době nakukuju a co nevidím 😵 😵 😵 @stazina moc gratuluju k Martínkovi, at jste oba zdraví a nožičky se upraví 😵

@vered jak se vede tobě??

A jak naše @sandol???

magieee
8. pro 2011

Ahoj holky,tak mi v pátek řekli zase ne a od pondělí už chodím zas do práce.Ani 6 pokus nevyšel! 😢 😢 😢 😢 😢
Teď sme se domluvili,že do září nebudem nic dělat a možná se to v do té doby povede i normálně.Pak se uvidí.Už sem z toho psychicky na dně,takže se mi zhoršila i Epilepsie,takže kdoví....
Všem tu přeju hodně štěstí a zdraví děti a teď i bohatého Ježíška a Krásné Vánoce.
Ahoj za rok 😔

lenkacar
8. pro 2011

@magieee 😔 😔 😔 😔 😔 😔

vered
9. pro 2011

@luucia ahoj ahoj, vse pri starem.....zadne zmeny 😒 .
Pecu cukrovi a chystam nejakou vanocni nadilku aspon pro malyho. No a
zitra jedeme zase na Mikulasskou jako vloni, na cs.ambasadu 😉 .
Ten cas hrozne rychle utika!!!! Jak si uzivas materskou???
Preju krasne dny s miminkem a hezke Vanoce,pa 😵

vered
9. pro 2011

@magieee Magiee,moc me to mrzi. .....
Preju Ti taky krasne Vanoce a moc Ti drzim palce, aby se to prece jen povedlo. A prirozene!! 🙂 Opatruj se a ozvi se nekdy! Pa 😵

ronecek
22. pro 2011

Ahojte holky 🙂 Tak hlásím narození mimíska. Dne 14.12. ve 14.01 se nám narodila holčička Sofinka. Měla 3,70kg a 50cm. Je šikulka a moc hodná 😵 Vám všem tady nadále moc držím palečky ať máte brzo u sebe taky své malé drobečky 😵

pikusa
23. pro 2011

@ronecek jeeeeeeeeeeeee beruška,strašně moc vám gratuluju 😵 😵
A VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A DO TOHO DALŠÍHO ROKU JEN ŠTĚŠTÍČKO,LÁSKU A ZDRAVÍ-----A TY MIMINKA TAKY 😀

Strana