Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
😵 😵 Mile holcinky tady z konika 😵 😵 , preju Vam vsem krasne a klidne Vanoce, hodne pohodicky a vseho dobreho, no a do Noveho roku hodne zdravicka a radosti a hlavne !!abysme se co nejdriv vsechny dockaly vytouzenych miminek. 😉
holky všem hezké Vánoce 😵
Ahojík holky...
tak jak se máte?????já jsme vdaná paní,bylo to krásné...ale strašně ten den utekl...
fotky budou taky krásné,už jich pár mám...
Tak holky v utorok idem na ket UZ dopadol super sliznica vyrostla až na 11mm takú som nikdy nemala asi je to tymi domacimi radami,,, tak dufam že 4pokus už bude uspešny a ja sa konečne dočkam vytuženeho miminka 🙂
@pikusa dakujem budem to potrebovat 🙂 predtym som pila klasika kontryhel a papala červeny grep sliznica bola 8mm ale teraz som aj pridala červené vinko ale miešala som ho s colou lebo ja vino nemusím 😒 a ešte som od 10DC sexovala 2 denne čo budem pokračovat do nedele ak ked vraj 5 dni pred ket nemala by som ale ja to poruším 😀 zrovna ovulujem pretože mám aj bolesti 😝,,, takže ja si hlavne myslím že to vínko určite pridalo na sliznici 😀
Tady fotky všechny
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/SvatbaMolhancovi/
jméno i heslo je petra
Ahoj holčiny 😉 ,
ač jsem zakladatelkou tohoto tématu,už hooodně dlouho jsem nepřispěla,ale dnes jdu s
jedním důkazem,že KETy se daří 🙂
Tak přeji všem ať to taky "dopadne",hodně sil a hlavně si nepřipustit,že by to mohlo nevyjít a pokud to nevyjde,doufat dál............na každém konci tunelu je světlo 😉
Sanol.....jeeeeeeeeeeeeeeeeeee bobeček....moc gratuluju
A já ted stimuluju holky na KET.....tak držte prosím palce

😀