icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pikusa
23. pro 2011

😀

vered
23. pro 2011

😵 😵 Mile holcinky tady z konika 😵 😵 , preju Vam vsem krasne a klidne Vanoce, hodne pohodicky a vseho dobreho, no a do Noveho roku hodne zdravicka a radosti a hlavne !!abysme se co nejdriv vsechny dockaly vytouzenych miminek. 😉

lenkacar
24. pro 2011

holky všem hezké Vánoce 😵

pikusa
13. led 2012

Ahojík holky...
tak jak se máte?????já jsme vdaná paní,bylo to krásné...ale strašně ten den utekl...
fotky budou taky krásné,už jich pár mám...

mufinka26
13. led 2012

@pikusa veliká gratulace mladá panííí 😀 😀
U nás vše OK, dkonce už pomalu začínám cítit slabé kopanečky, akorád se nám zlatíčko ještě neukázalo, jestly čekáme holku nebo kluka 😀 snad na velkým UTZ 😀 na ten jdu 17.2

pikusa
13. led 2012

@mufinka26 jeeee kopanečky,to je krásnýýýýýý
Já jedu v pondělí na UTZ na konci cyklu a když to bude OK jdeme do KETU 😵

mufinka26
13. led 2012

@pikusa tak to budu moc držet palečky 😉 😀

pikusa
13. led 2012

@mufinka26 děkuju,budu je potřebovat

darazv
16. led 2012

@pikusa ahoj ako si dopadla na UZ ?ja som dnes bola tiež a mám prist ešte vo štvrtok pretože folikul nebol ešte velky a ak to bude oki budem mat ketík asi v pondelok 23teho 🙂 Tebe to ako vychadza?

vered
17. led 2012

@pikusa Ahoj Pikushko, zrovna jsem si rikala jestli uz jsi mela svatbu a koukam sem a jo uz jsi vdana!!! 🙂 Tak moc gratuluju a at to klape po vsech strankach 😉 a snad se ted jeste podari ten svatebni darecek pro Vas! Drzim Vam palce! pa 😵

pikusa
17. led 2012

Ahojík holky...
nešel nám net...
tak včera v CARU vše OK až to dostanu,jdem na věc......
@vered no joooo vdaná 😀

lenkacar
17. led 2012

@pikusa gratulace a jaký byly nakonec ty šaty?ty ramínkový?

pikusa
18. led 2012

Dám pár fotek.....aby jste viděly...

darazv
18. led 2012

@pikusa krasne ako z pohadky 🙂

pikusa
18. led 2012

@darazv děkuju.....

darazv
19. led 2012

Tak holky v utorok idem na ket UZ dopadol super sliznica vyrostla až na 11mm takú som nikdy nemala asi je to tymi domacimi radami,,, tak dufam že 4pokus už bude uspešny a ja sa konečne dočkam vytuženeho miminka 🙂

pikusa
20. led 2012

@darazv no super.....tak budu moc držet palce..
a jaké domaácí rady?? 🙂

darazv
20. led 2012

@pikusa dakujem budem to potrebovat 🙂 predtym som pila klasika kontryhel a papala červeny grep sliznica bola 8mm ale teraz som aj pridala červené vinko ale miešala som ho s colou lebo ja vino nemusím 😒 a ešte som od 10DC sexovala 2 denne čo budem pokračovat do nedele ak ked vraj 5 dni pred ket nemala by som ale ja to poruším 😀 zrovna ovulujem pretože mám aj bolesti 😝,,, takže ja si hlavne myslím že to vínko určite pridalo na sliznici 😀

pikusa
20. led 2012

@darazv hmmm vínko já můžu 🙂
tak at to vyjde

darazv
20. led 2012

@pikusa ešte raz dakujem 😀 A tebe kedy vychadza presne Ketík?

pikusa
20. led 2012

@darazv nevím,čekám ted až to dostanu,což u mě je nevím kdy.....jsme ted asi 38 den cyklu 😖

darazv
20. led 2012

@pikusa jaj ty maš nepravidelnu menštruaciu?tak aby ti čím skor dorazila a mohla si ist na ketík 🙂

pikusa
20. led 2012

@darazv no ani ne tak nepravidelnou jako dlouhé cykly....cca 45 dní....

darazv
20. led 2012

@pikusa fuuu tak to dost 😒

pikusa
20. led 2012

@darazv joo měla jsme i 60 😖

lenkacar
21. led 2012

@pikusa krásný fotečky ..a botičky

pikusa
22. led 2012

Tady fotky všechny
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/SvatbaMolhancovi/
jméno i heslo je petra

vered
24. led 2012

@pikusa Moc pekne fotky, moc Vam to slusi!!! A hlavne me nadchly super gumaky!!! 😵

sandol
autor
5. únor 2012

Ahoj holčiny 😉 ,
ač jsem zakladatelkou tohoto tématu,už hooodně dlouho jsem nepřispěla,ale dnes jdu s
jedním důkazem,že KETy se daří 🙂
Tak přeji všem ať to taky "dopadne",hodně sil a hlavně si nepřipustit,že by to mohlo nevyjít a pokud to nevyjde,doufat dál............na každém konci tunelu je světlo 😉

pikusa
5. únor 2012

Sanol.....jeeeeeeeeeeeeeeeeeee bobeček....moc gratuluju
A já ted stimuluju holky na KET.....tak držte prosím palce

Strana