Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
@sandol sandoliku 😵 ahoj zlaticko.Nakukuju sem a tady takovy nadherny prekvapeni 😵 😵 😵 😵 😵 Obrovska gratulace!!!!!!!!!!!! Je nadhernej!! Je to klucik ze jo? Ty tajnustkarko! 😉 Preju Vam hodne pohodicky a zdravicka a poradne si to uzivej!!!!papa
Taky diky za povzbudiva sluvka....u nas se to nejak zaseklo....ale doufame a verime, ze se to podari.
@vered ahoj rybičko 🙂 ,také moc děkuji za obr gratulaci 😵 .Jojo,je to klučík,Ondrášek.Užívám si to moc!!!To víš,já nějak nechtěla na Koníka přispívat a vůbec lézt,nějak jsem si myslela,že mi to přinášelo smůlu,tak až když se porodilo,tak jsem si troufla 😀
A co u vás????Teda,ty se tedy načekáváš 😲
@pikusa joshik z 3.IVF z Ketu, MOje prvni IVF bylo OHSS a 14 emb.zamrazili, jenomze udelali chybu pri zamraz. a tak z toho nebyl zadny transfer.Desny fiasko! 2.IVF sem cekala zdravou holcicku z cerstvych,ale nemela sem zjistenyho Leidena a krvacela sem strasne a rodila ve 22.tt. no a pak 3.IVF z toho joshik.Po 3 letech.No co se tyce umelka tak v tom nemame moc stesti. Nato ze mame jen spatny spermio a ja toho Leidena, jinak vse OK.

@pikusa Ahoj,děkuji 🙂.Tak přeji ať se zadaří !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Určitě sem nakouknu 😉