Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
@stazina teda holka, tak tys takhle při chuti jo 😵 ,cože to tam máte za programy,tož to u nás néni 🙄 ,páč já jsem absolutně bez apetítu.Zdrž se ještě chvílu svých choutek,vydrž děvo až do víkendu,zbytečně tam teď to miminko nepopichujte 😔 Spocená jako kůň,nádhera 😀 😀,fakt mě to tu baví 😎 .Kopýtka máš už nahoře?Do rozlámaných zad ještě vetři koňskou mast a zařehtej si nad tou svou pokleslou literatúrou 😀 😀 😀
vzbudila se mi pracinka,loučím se,večer papapapappa 🙂
AHOOOOOJ holky...tak jsem tady a jsem strašně štastnááá,jelikož sliznice 11 den 11,5mm...jupííí..od soboty budu brát utrogestan navíc a v uterý jsi jdu pro moje mimiška...tralalallaa..už se nemužu dočkat..tak jsem moc ráda..jinak koukám jsem ok,to jsem ráda...pěkně odpočivejte..a nepřehánět to s tím sexíkem,hahahah jak tady čtu..
jinak přidávam ...
1IVF červen....nevydařené
2IVF srpen...nevydařené ×2 nanučky zamrazené×
1KET....26.11 ?? vše 2010
@bublenudle ahoj,tak paráááádička,vše zatím podle nejlepšího plánu viď?Tak jen tak dááááááál 🙂 Pěkné,že jsi zase tak optimisticky naladěna,tak z toho šťastná 😵,to je hned půl úspěchu 😉
Sliznice krásný hodnoty,teda ale že to budeš mít až za týden se docela divím,já to měla po 12.tým dnu po UZ se sliznicí 12,3 mm naplánovaný a provedený 15-tý den.Nojo no,asi jiný CAR jiný mrav,sami nejlépe vědí 😉 Tak užívej ,za týden už budeš těhu 🙂 Neboj,já sexovat nebudu,nejni ten apetít 😀 a stazina může zatím jen slintat,povolila si to až za o víkendu 😀
oprava:v poslední větě má být: "povolila si to až o víkendu" děkuji za pochopení
dere se mi sem manža 😎 ,tak snad se sem ještě dnes dostanu
napíšu zítra až hoši usnou, ted už nemůžu...přivítání bylo bouřlivé🙂jsme ráda, že je máme a taky že už spí 😀 dobrou.-)
@sandol nestíhám všechno číst, ty jdeš taky na 1.Ket, nebo jsi už pod 😉 Tak jsme se tam třeba potkaly 😎 MS čekám příští týden asi po, nebo út. Když jsem byla naposled na kontrole tak jsem měla ještě ovulaci a to bylo 21. po MS, no Dr. povídal, že asi ještě fungujou ty hormony, tak to bych se divila kdybych otěhotněla přirozeně 😲
@sandol ahojky....děkuji...jsem fakt ráda,že už si pro moje broučky pujdu...no a se sexem taky nic...haha..a jak se cítíš?? kdy že to budeš testovet??? paaa 🙂 🙂
holky nazdárek 🙂 ,tak dnes už poletoval sníh,máme to tu,palčáky na ruce,čepice na palice a šálečky na krčky 😀 ,teda krom vered 😀
Jak se dnes cítíte?
@dashi jsem 9.den po ket.
Třeba přirozeně neotěhotníš,ale máš díky těm hormonův v těle při ketu větší šanci 😉
@bublenudle počkej,ty ještě můžeš ne??Nebo taky néni apetít 😉 ?
@dashi jo,kravka jsem to zkusila 7.den po ket,to víš že nic,tak teď to mám v plánu až na víkend,nejlépe neděle,tenkrát se mi // ukázaly přesně 12.den,což budu právě v neděli.Dřív jsem teda předtím netestovala,tak nevím,zda bych je měla i i před 12tým dnem.Ale v ten 12.den si myslím a tedy mám tedy sama potvrzené,že by se už // ukázat měly,tak snad 🙂
A pozor,zase další dračice 😔 ,hned po ET by sexovala,to jsi jak stazina 😀
sandol já právě zkoušela testovatu už 7.den a čárky docela viditelné 😉 , teda nemusela jsem je lovit pod světlem. No tak jsem to taky Dr. řekla, on že každý tělo je jiný a reaguje jinak, takže hlavu vzhůru určitě tam budou // 🙂 A taky říkal, že testit nejdřív 10. ted to už se dá něco vidět 😉
@dashi tak to se ti to chytlo a pak pustilo viď 😢 ,to je blbá varianta tohle,to radši od začátku nic.
Tos je měla tedy brzy už 7.den.Já to navíc zkusila až odpoledne,takže nebyla ranní moč a měla jsem citlivost testu až těch 25.Takže hlavu a naději rozhodně neztrácím 🙂 Navíc tetnkrát ten 12.den čárka nebyla nějaká zvlášť výrazná.Jinak v Budějcích nám stejně píšou dostavit se k TT za 3 týdny,to máš taky ne?To je docela dlouho,mi přijde,ale asi ví proč to tak natahujou...
@sandol já si koupila mamates, holky na diskuzi psaly, že s ním mají dobrý zkušenosti 😉 a není tak drahej něco kolem 40 kč a jsou tam 2 ks. hm, prý to tak vypadalo, ostatně fakt nevím kde je zakopanej pes, my jsme s přítelem oba v pohodě, vajček jsem měla 16 z toho se jich 14 normálně oplodnilo, měli jsme prodlouženou kultivaci tak vybrali 7 nejlepších, 2 zavedený a 5 nanučků 😉 Taky jsem se na to ptala, jestli není lepší teda zavést jen jedno, prý ne 😉 Tak uvidíme, uvidíme 😉 🙂
Ahoj Holky, takže jsem po jediné noci sklukama zase už normálně zničená, jako vždycky, od pěti dělali kraviny, takže to už stálo za prd....a ted tayk usnuli , tak doufám, že aspon hodinku ,a bych mohal v klidu dovařit...
@sandol a abys věděla, já už jsem 3 den po Ket..heč🙂)
a jasně , ež neztrácej halvu, atešíme se v neděli na výsledek..jsem napnutá jak struna🙂budou tam dálnice🙂
@dashi tak to bude jen otázka časum, kdy se vám zadaří ,enboj...a nebo to opravdu klapne ješět přirozeně🙂
Já jsem si dneska říkal,a že to rzhodně vyjít nemůže..celý den se rozčiluju ( bydlíme u tchánovců - prozatím) a pak kluyk taky pořád jen tahám a lítám a vůbec..to by byl teda uderník, kdyby v bříšku vydržel....ale dvě zdravé děti mám a tak si nemůžu stežovat, štasná bych byla, ale svět se nezboří, když to nevjde..( no, trochu si to obhajuju, ale asi bych malinkato plakala 😔
tak jo , jdu vařit, pa
Ahoj holky, nejak se to tu rozjizdi! 🙂 Nestacim to vsechno cist a reagovat. Dnes jsem mela volne dopoledne a tak jsem se byla cournout po meste, uz tu mame "pouhych" 30 stupnu, tak to bylo celkem prijemne!! A Vam tam uz snezi??? Vy se mate!!! Myslim ze Sandol a Stazi by mely psat nejake vesele knizky, jde Vam to holky skvele!!!!! 😀 😀
@sandol Jo jo dnes uz 10.den, utika to utika. Mam doma jeden testik, jeste co mi zbyl nekdy z minule, ale nevim kdy se odvazim......nastesti testy tu sou dost drahy,tak s nima zbytecne neplytvam...ja jsem srab, mozna ani test neudelam a pujdu rovnou na krev...nevim nevim......a co TY??Jak se citis??A v nedeli jdes do toho jo?? Ty jsi mela uz 3- denni embryjka?, to mne zavadeli 2, jedno 4-bunecne a to druhe jen 2-bunecne.
@stazina Tak treti den jo??? To je prima, jen Te chci povzbudit, ze ja se taky porad rozciluju a hned me vse vytoci!! A nejvic to moje sladky a vytouzeny detatko! 🙂 Doufam, ze to je predzvest tehulkovstvi a ne necoho jineho!!! Neboj vyjde to!!
@dashi Ahoj, holky tu psaly ze nejlepsi je jit na KET hned ,ale ja se s tebou chci podelit o mou zkusenost ,ze ne vzdycky tomu tak je. Napriklad ja jsem po IVF mela cykly tak rozhazene a hladiny hormonu uplne nenormalni a dokonce jsem mela i anovulacni cyklus a tak mi doktori, rekli az urcite pockam aspon mesic a pak jdu do KET v nativu. Ale urcite zalezi jaky jsi mela protokol, jestli dlouhy nebo kratky a jestli normalne ovulujes atd. U nas je problem na manzelove strane. Kazdopadne Ti preju hodne stesti at je Ti je vrati v ten pravy cas!!!
Tak holciny drzte se a preju Vam krasnej den!!! Pa
@vered ahoooj, to sandol je tady ta vtipná🙂) to mě rozčiluje všechno tady a těhotestvím to opravdu neí... 😒 ale až se odstěhuejm , bude líp..
Tak uvidíš, kdy zatestíš...pokud si nepíchala žádný hcg, tak bys mohal za dva tři dny testnout, né? anebo zajít an tu krev..to bude asi jistější 😉 a těšíme se na zpraávičku ...ani nevím, jestli bys chtěla dovjčátka?
musím , pa
@stazina Stazi, prave ze pichala a dokonce dvojitou davku Ovitrelle, pry ta jedna davka je jako 300 jednotek Hcg, takze ja mela rovnou 600!!! Nevim ale jak dlouho to vydrzi v tele.....fakt jsem z toho tentokrat zmatena.
Brala bych asi radsi jedno mimusko, 😉 to bych zvladla lip. 🙂 papa
@sandol ahojda...tak jak to tady jde 😎 jj,sexovat mužu ještě,ale nějak není apetit..vše se mi to motá ted v hlavě,at je vše ok...a miminka mají pěknou peřinku 😵 kdy budeš testovat???

@vered ty bláho,tak vám se to uměle oplodňuje....jen 10% za léky,to je teda super 🙂 Ale koukám,že sis toho prožila dosytosti.Zažila jsi i porod ve 22.týdnu,to bylo asi strašné viď?Takže 3.IVF a až KET s úspěchem.Tak to bys to tady v Čechách měla fakt za minutu dvanáct.Poněvadž tady se už 4.pokus platí úplně celý,třeba prý 80 tisíc.Jeje,tak to je tak super,že po těch peripetiích máš Joshuíka.Tak posílám miliony mrazivých deštivých kapek s přáním sourozence pro Joshuíka.Mimochodem,kolik ti dávali embryí,nějak jsi neuváděla?
Papa