icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pepek007
26. led 2011

@kenya83 Ok tak na chvíli teda je pustím ale musíte mi říct, kdy mám zase začít abych něco neprošvihla 😉 🙂
@vered ty jo tak to dneska máš multifunkční den ne? :o))

norisek
26. led 2011

ahoj holky, omlouvá se, že se sem vkrádám. Asi za 3 týdny mě čeká KET a moc o tom nevím. Nevíte, jak to funguje s rozmrazováním? To se tam volá nějak předem a hlásí se počet, kolik jich budete chtít??? A otěhotněli jste některá z KET? Bojím se, že ta pravděpodobnost je dost nízká ☹ Díky moc!

kinguse
26. led 2011

@pepek007 ..já bych MS asi už neměla vůbec. Musím brát hormony,jinak to nemám...takže já z toho až tak velkou radost nemám ☹ Kdybych MS měla,tak bych věděla,že je vše v pořádku,takhle vím,že je to blbě 😠 Měla jsem období,kdy jsem se vyprdla na všechny prášky a čekala jestli to dostanu (pila jsem jen nějaký byliny) a ona dorazila asi po 3měsících sama,bylo to tenkrát přesně na Novej rok,tak jsem se radovala,ale pak jsem to dostala ještě 2x a pak už zas nic 😠 Takže zas hormony a hormony...fuj,mě už lezou krkem. 😝
@vered ..to jsi teda asi zvláštní případ,protože kombinace estrofemu a utrogestanu MS spolehlivě blokuje 😀 😀 😀 .ale jak vidíš: vyjímka potvrzuje pravidlo!!!
@kenya83 ..tak už ti to taky utíká a za chvíli budeš mít prcky v bříšku...jéééé to uteče jak voda. No a pak samozřejmě // !!!
Jinak nám ty palce všem fakt upadnou 😅

vered
26. led 2011

@norisek Ahoj Norisku, i mne ceka priblizne za 3-4 tydny Ket. Tak v tom pojedeme spolu. 😉 Jdu na nej v nativnim cyklu,bez hormonu, podle ovulace..ale neziju v Cr tak Ti bohuzel neporadim jak to tam u Vas chodi, ale holky Ti tu jiste rady poradi.A ted to hlavni!!! Ja jsem z Ket otehotnela a mam chlapecka (26 mesicu) 🙂 A taky tu ted mame tehulku z ketu @luucia, je v 10.tt. 🙂 Tak hodne stesti a napis jak jsi dopadla.

vered
26. led 2011

@sandol SSSSSSAAAANNNNDOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIKUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ira13
26. led 2011

@norisek Myslím že záleží po kolika ti ja zamrazili,spíš si zavolej do svéh caru. Já měla pouze 2 sněhuláčky tak jsem to nemusela řešit.

sandol
autor
26. led 2011

Holky čauky 🙂,velká omluva,ale o víkendu jsme byli úplně pryč a od pondělka manžel přeinstalovával celej počítač,takže jsem sem mrkla jen když jsem byla u našich a to jsem nestihla napsat.Ono to nejdřív vypadalo,že to manža zprovozní hned v pondělí,ale nějak se tam furt s tím něco dělo,tak se to protáhlo.Je pravda,že jsem mohla aspoň od našich napsat úplně kraťouličké info o tom,že budu až budu,ale nějak jsem nemyslela,že se budete tak strachovat,jste zlatíčka 😵
Takže jsem v pořádku,v pondělí konečeně na ultrazvuk a snad bude bobík blikat 🙂

sandol
autor
26. led 2011

@vered tu suuuuuu,promiň,už to neudělám,slibuju,že podám vždy alespoň krátké info 😉
Jé,tak u vás už skoro vrcholí cestovní horečka 🙂 ,to je paráda,že přijedeš domu,přijdeš na jiné myšlenky,změní se prostředí,načerpáš síly.Jen škoda,že je to tak daleko,mohly jsem se sejít a vše probrat "hubou" 😀
Sehnalas malému tu kombinézu,sněhule?Ale to asi až tady viď,vy to tam ani nemáte k mání 🙂 .A čtu,že už cca za 4 týdny KET,teda toto taky letí,a v nativu,hmmmm,tak to je jistota 😉,taky tomu budeš hodně věřit viď 😉 ?

sandol
autor
26. led 2011

@ira13 ahoj,tak jak je na duši 😕 ?Zkoušela jsi testovat ještě dnes?Hodně sil,také vím,jak chutná neúspěch ☹

sandol
autor
26. led 2011

@pepek007 ahoj 🙂 ,tak co,volalas dnes?

sandol
autor
26. led 2011

@luucia ahoj 😵,těhule zdraví těhuli 😉 ,tak večery jsou pravda nejhorší,ale u mě nic kritického.Břuch ale mám taky gigantickej 😲 😀 čím to je čím to je 🙂 ?

ira13
26. led 2011

@sandol Musím se z toho vybrečet,je to každým dnem lepší.Už je těch neúspěchů na mě moc,myslela jsem že už to musí vyjít.Testit nebudu. Zavolám si do caru a dojdu si rovnou na krev abych mohla vysadit léky.

sandol
autor
26. led 2011

@kinguse čauky kingís 🙂,tak co vy?Anis mi neodpověděla,jestli jste vše neutratili za ty svařáky pod vlekem,jestli nás budeš díky ušetřeným korunám,tedy spíš desetitisícům 😝 taky brzy následovat???

sandol
autor
26. led 2011

@sedmitecka jé,tak vám se to taky pohnulo 🙂 a v neděli na sliznici,kde prosím tě dělají i v neděli???Tak přeji ať je výše peřinovitá 😉

sandol
autor
26. led 2011

@kenya83 ahoj 🙂 ,volalas dr.?Začneš píchat už dnes?Jak se cítíš?

sandol
autor
26. led 2011

@christim ahoj,budeš teda testovat nebo počkáš na tu krev?

sandol
autor
26. led 2011

@sponiarka ahoj,to je tak mrzuté ☹ ........
Máte ještě nějaké mrazáčky nebo chceš jít hned do dalšího IVF?Máte už nějaké děťátko?

sandol
autor
26. led 2011

@ira13 tak to jsi silná,když je to každým dnem lepší,to budeš potřebovat hodně sil do dalšího pokusu!To byste šli do IVF viď?Máš už poslední pokus?

ira13
26. led 2011

@sandol Už mám všechny 3levnější ivf pokusy vyčerpané.Tohle byl ket. Nevím jestli to ještě zkoušet, když to 4xnevyšlo.

christim
26. led 2011

@sandol ahoj já neviem 😨

pepek007
26. led 2011

@kinguse to jsem měla jeden čas taky ale srovnalo se to asi po 5 měsících samo 😒 ale pak mi gyndařka navrhla že to HA upraví takyže jo ale zase ..jednou ovulka byla pak nebyla no a spoléhej na to takže stejně u mě vždy si to jistili práškama ☹ si to fungovalo jak chtělo ..... 😠 😠 hele hlavně, že to jde pořešit práškama 😒 😵 tyjo ještě že existují jinak nevim jak by to u nás i ostatních ženských dělali kdy by nedostávaly MS 😒 😀

pepek007
26. led 2011

@sandol jj volala a jdu 21.2 s nima pokecat a domluvit se co a jak 😉 😀 tak uvidíme s jakýma moudrama anovýma informacema přijdu od nich 😉

vered
26. led 2011

@sandol TY TY TY!!!! a Hebrejsky NU NU NU!!! Takhle nas vylekat, teda nevim jak ostatni, ale ja mela docela strach, prece jen to je u Tebe neobvykle, ze se tak dlouho neozyvas!!! Kde bydlis ze pises ze to mame daleko...
Jinak cestovni horecka jeste nezacala, zatim sem super klidna....to teprve pride 😀 ...oblecky uz nejake zajistene mam od svagrovy...zbyvaji jen boty, to asi budeme muset koupit. 🙂 Za par dnu uz bude srdicko vid?? 😉 To je krasa.
No ja uz se chystam na Ketik, proto taky letim dom jen na tak kratkou chvilku....prijedu a hned ten den jeste pobezim na ultrazvuk, pokud si teda pani MS nezmeni nejak program. 😀

pepek007
26. led 2011

Holky já vás na pár dnů opouštim protože zítra večer odjížíme na lyže na týden a pak budeme jen pár dnů doma než odletíme na vytouženou dovču ..s lyžema jsem se rozhodli před chvílí uffff takže se tu mějtě moc hezky a pa pa 😵 😉

kenya83
26. led 2011

@sandol ahoooooj 🙂 no konečne si sa tu ukázala 😀 Áno volala som dnes s dr. a fraxiparine pichám od dnes 😉 Cítim sa fajn, ale čím viac sa blíži ketík, tak začínam byť oveľa nervóznejšia 😵

vered
26. led 2011

@pepek007 Pepecku, ty si teda jedes uzivat!!! 🙂 Tak si to uzij jak nejlip to pujde 😉 ...a ditko berete s sebou?? Jak to zvladate??? To si nejak nedovedu predstavit....s tim nasim certikem nekam jet na dovolenou.... 😀
Tak paaaaaaaaa, opatruj se!!!!

sedmitecka
26. led 2011

@sandol jojo, pohnulo se to a uteklo to, ty tři povinné čekací měsíce 🙂
v neděli jedem na sono sliznice a domluvit KET do Pronatalu....proč ten údiv, vždyť snad o víkendech fungují všechny CARy ne? cyklus si nevybírá 😀 😀 😀 😀

sedmitecka
26. led 2011

@kenya83 já taky nervuju kočko....a jak jsi zvládla fraxík?

kenya83
26. led 2011

@sedmitecka myslím, že fraxík som zvládla v pohode. Však podobné injekcie som si pichala pri stimulácii na IVF decapeptyl 😉

ira13
26. led 2011

@sandol u nás také jedou nonstop i o vánocích tam byli.

Strana