icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

christim
27. led 2011

ahoj tož som testla a bola tam iba / 😕

kenya83
27. led 2011

@christim 😔 😔 😔 to mi je ľúto ☹ koľký deň po KET máš dnes? Nie je ešte skoro ?

sponiarka
27. led 2011

@sandol ahoj mám ještě dva mrazáčky žádné děti ještě nemám 😒

sponiarka
27. led 2011

@sandol už mám dvě IVF zasebou a jeden KET 2.2. jdu na ultrazvuk měla bych jít na další KET

kenya83
27. led 2011

@sponiarka uvidíš, že mrazáčky budú tie pravé 😉 veľmi držím palčeky 😉

sponiarka
27. led 2011

@kenya83 moc děkuji

luucia
27. led 2011

@vered tady je foto, že fakt už roste 😅 😅 😅

christim
27. led 2011

@kenya83 11.den po ket, a 16. den po oplodnení... dnešní test - ve skutečnosti bych povedala, že je tam duch....

luucia
27. led 2011

@christim já teda takovýho pidimidi ducha vidím 😉 jaká je to citlivost testu??

christim
27. led 2011

@luucia 10... 😒

christim
27. led 2011

tu je to v celku krásne vidiet

luucia
27. led 2011

@christim nechc tě nějak odrazovat, ale bohužel s takovými duchy na testu s citlivostí 10, nemám moc dobré zkušenosti ☹ ale přeju Ti, at se mýlím 😉

ira13
27. led 2011

@luucia ahoj pěkně roste.Já jsem slyšela že u druhého je bříško vidět dřív. 🙂

pepek007
27. led 2011

@vered jen na skok tu jsem než si zabalím i noťáska kočko 😉 jj jedeme do Dolomitů njn takovýhle spontání akce bývají vždycky ty nejlepší a zatím se to vždy potvrdilo 😉 jen na 5 dnů pak zase budu ale právě nevim jak se dostanu na net takže jsem se radši rozloučila takhle dopředu abych nezmizela a nic neřekla to se nedělá 😒 😉 my jezdíme s prckem už od narození na dovči i mimo Čr a žádný problém nikdy nebyl 😉 Malej je fakt hodný zlatíčko a cestování mu nedělá žádný problém i 9 hodin třebas s jednou přestavku 😉 v autě máme tu malou lcd dvd tv do auta a tam mu běhaj pohádky a když se nedívá, tak spí nebo si hrajeme ale baví ho koukat se na auta a na to co se děje venku takže pohůdka ale teďka s náma nejede protože si chceme zalyžovat jedeme tam se známýma tudíž vzhledem k tomu, že nemá ještě rozum z lyží takže by ho nebylo ani jak zabavit jako např když jsme u moře, tak zůstává s babi a dědou doma 😉
Holky mějte se tu moc krásně a chci tu pak číst samé pozitivní zprávičky a žádný smutný 😉 těhulky se tu opatrujte a budu se na vás moc těšit 😉
@vered a ty hlavně v pořádku přileť a zase se vrať v pořádku zpátky domů 😉 tak pa pa

paja23
27. led 2011

@christim-já mám s duchy zase dobrou zkušnost, minulý rok jsem desátý den měla po limitu ducha a ten pak v dalších dnech zesílil. Zkus to zase tak za dva dny. A na krev jdeš kdy?

sedmitecka
27. led 2011

@kenya83 jsi hvězda!!! já do sebe nepíchnu, nemít muže, nevím, jak bych zvládla stimulku 😕 😕 😝 😝

sandol
autor
27. led 2011

@ira13 ahoj,tak to je blbý,že už máš máš ty 3 pokusy vyčerpaný,teď to bude asi fakt hodně dražší nebo to zkusit v nativu,to je prý mnohem levnější,pokud by to tedy u vás šlo.Myslím,že pokud po tom hodně toužíš,tak to má cenu zkoušet 😉 A Honzíka máte přirozeně?Ty chodíš do ARTu ne?Tam dělají v sobotu,v neděli ne.A o Vánocích nedělali jen 24.,25.jsem byla na ET 🙂 Pa drž se!

sandol
autor
27. led 2011

@christim ahoj,tak to se ti nejdříve neobjevilo nic a potom po limitu duch?Já bych to viděla také nadějně 😉 ,i když ten kdo má špatné zkušenosti s duchama,tak tě radši upozornil,abys až tak úplně nejásala,což je také dobře.Tak snad to nebyl test Best 2,protože ten ukazuje falešně pozitivní velice rád a často 😠 Ale ten je tuším citlivost 20.Tak zítra ráno hned zas zkoušej,budu moc držet pěsti,teď by to bylo nemilé zklamání,kdyby to byl jen planý poplach 😕

sandol
autor
27. led 2011

@pepek007 jé,přeji krásnou dovču 🙂 ,to máte teda zlatíčko,takhle s ním cestovat,my byli s malým na 2 dovolenejch a pokaždý jak v totálním nasazení 😒,manža říkal už nikdy více 😀 21.2 už je ani ne za měsíc,tak tě čekají samé pěkné věci 😉 Papa do dálav

sandol
autor
27. led 2011

@kenya83 tak jen hezky píchej,píchej a nemáš proč být nervózní.Já mám pocit,že vám to vyjde,když se to minule hned chytlo 😉

sandol
autor
27. led 2011

@sedmitecka u nás dělají v sobotu,v neděli zavřeno,ten jeden den kdy tam nejsou prý nehraje roli.Tak na neděli hodně štěstí,papkalas lněný semínko a zapíjela vínkem 😉 ?

sandol
autor
27. led 2011

@sponiarka tak už máš také něco za sebou 😒 ,teď už by to tedy opravdu chtělo 😉 Tak to by bylo super,kdybys do toho šla hned v únoru,budeme ti tu držet pěsti 🙂

sandol
autor
27. led 2011

@luucia pěknej pupkins 🙂,a nemáme to náhodou nějaký vyměněný?Ty v 8tt a já v 10tt?Mám totiž pupkinse většího než ty 😀

sandol
autor
27. led 2011

@vered ahoj veredko 🙂 ,to Nu nu nu jsem dnes používala celý den,moc se mi to zalíbilo 🙂 To je dobře,žes v klidu,já bych určitě před tím letem bláznila a ještě k tomu letět s klukem 😲 Bydlíme od sebe daleko,já na jihu Čech.A jak se jinak cítíš?

sedmitecka
27. led 2011

@sandol ahojky, a jak to dělají, když někomu vyjde OPU nebo ET na neděli???? 😕 😕 😕
lněný semínko nepapkám, jen slunečnici, praženou 😀 a červeným se prolévám poctivě 😉 ale o sliznici strach nemám, ta mi roste ukázkově 🙂
bojím bojím o zmrzlíka, aby přežil rozmraz ☹

vered
27. led 2011

@sandol Chichi, Joshik pouziva take nu nu nu ale i ty ty ty. Citim se ok. Jen uz bych mela zacit trochu balit...
Z Jiznich Cech je i @pepek007. My byli s nasim ditkem na dovce v Recku..a pohoda ale to mu bylo 6 mesicu. A dat ho k babi na 5 dni, to si nedovedu predstavit, on jeste nikdy nespal jinak nez se mnou 😀 . No nic musim jit ....a pripravovat se..tak zatim paaaaaaaa, mejte se holciny!!
@luucia pekny pupicek.....jen tak dal!!! 🙂

kenya83
27. led 2011

@sedmitecka z injekcií nemám strach 😉 U nás je to naopak, drahý sa na to nemôže ani pozrieť 😀 ale čo neurobíme kvôli miminku 😉 @sandol kiež by si mala pravdu 😉
@luucia jééééj bruško už pekne vykúka 🙂

sponiarka
27. led 2011

@sandol ano už by to chtělo manžel je úplně nepříčetný když vidí malé děti ještě že má sestra dvě .

paja23
28. led 2011

Dobré ránko, zítra testuji, budu 10.den, tak mi zkuste držet palečky, strašně se bojím ☹

@sedmitecka - minulý rok mi vyšel transfer na velikonoční pondělí a byl, ale jsem v Heliosu.

luucia
28. led 2011

Ahoj kočky,

@pepek007 užijte si lyže 😵 malinko závidím, musí tam být nádherně 😵
@vered dobře doleťte 🙂 a jak dlouho budete v ČR? to budeš bez netu?
@christim zkoušela jsi dneska testík???
@paja23 a jakpak ti je?? budu moc držet pěsti, at tam jsou // 😵
@sandol tak hod foto pupíku a porovnáme 😉 😀 😀
vsedmitecka červený víno je základ, to už jsme si řekly několikrát 😀 takže příprava je super a zmrzlík se na tebe přilepí a bude 😵

Strana