icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kenya83
31. led 2011

Ahojte 🙂 som tu skoro 2 dni nebola a vy ste toho stihli popísať 😀 😀 😀
@paja23 skvelé, že // silnejú 🙂 takže už nejdeš na krv?
@sandol tak čo? Ako ste dopadli na UTZ? Je tam ♥ 😉 čakáme na fotečku 🙂
@mirenkam posielam Ti veľa, veľa síl do ďalšieho boja 😉
@drndapetka avoooooooj 😵 ani nevieš ako ma to teší, že Ťa tu vidím 😵 😵 😵 moja spolubojovnica 😵
@sedmitecka takže Ketík bude 7.2.??? 😵 Ja idem zajtra na UTZ, tak Ti zajtra podám info akú máme sliznicu a kedy bude ketííík 😵 buď 6.2. alebo 7.2. 😵 číslo 7 je moje životné číslo tak by to mohlo vyjsť na toho 7.2. 😉

drndapetka
31. led 2011

Ahojky 🙂 tak jsme doma z práce a užívám si nicnedělání 😵 Jsme dnes 2.den po dobrání Norethisteronu, čekám na mrchu kdy dojde. Ráno mi bylo blivno od žaludku a měla jsme návaly horka, zkusila jsme cvičně test jestli se náhodou nepodařilo přirozeně, ale nic, takže ty návaly a nevolnost byla asi z toho jak mi klesá progesteron a mrcha mi už funí na záda 😠

@kenya83 ahoj kočenko 🙂 ráda Tě vidím v plné síle a těším se na to jak budeš hlásit po KETíku // 😵 Budu držet pěstičky 😉

kenya83
31. led 2011

@drndapetka ďakujem moc 😵 a držím palčeky nech mrcha čo najrýchlejšie dorazí 🙂

sandol
autor
31. led 2011

Ahoj holky,děkuji za držení pěstiček 😵 ,ale budu to ještě potřebovat.Srdíčko bylo vidět,,jak řekl dr.počínající srdeční akce,ale je to menší,jsem 7+4tt, ale dle UZV je to na 5+2tt.Tak za týden mě chce zase vidět.Tak snad bude vše OK a jen se prostě od počátku trošku zpozdilo ve vývoji.U těch co otěhotní přirozeně by to nebyl žádný problém,prostě by řekli,měla jste ovulaci o 14 dní déle,u IVF se přesně ví,jak velké by mělo být....i když taky udával,že bývají spíše menší.Tak další týden čekání...............................

sandol
autor
31. led 2011

@luucia díky za podporu 😵,fotku břicha teda raději ještě neposílám jo a fotku z UZ jsem nedostala,ani jsem si o ní nakonec neřekla,byla jsem docela přepadlá,tak doufejme,že příští týden.
Já si myslím že vyberou raději ty,co si přirozeně našli cestu k vajíčku,právě proto,že je to přirozeně,tak jak je to v přírodě udělaný,to že si najde cestu,znamená že je dostatečně silná se tam dopracovat,u té napíchlé se neví,jestli by si sama tu cestu našla 😉
Tak opatruj Čmeldíka,snad bude za týden Brundík taky kabrňák 😉

sandol
autor
31. led 2011

@kenya83 ahoj 🙂 ,tak zítra velký den,pokud jsi dodržovala rady starejch zkušenejch bab,tak budeš mít sliznici ukázkovou 😉 Přeji ať ti to vyjde na tu 7 🙂

sandol
autor
31. led 2011

@paja23 díky 🙂 ,tak snad bude vše OK.To je dobře,že čárka sílí,jen tak dál 😵 Fotku mi nedali,tak snad příště.

sandol
autor
31. led 2011

@sedmitecka ahoj 🙂 ,hm,tak u vás by to možná ani nedoporučili zavádět dvě.No ale uvidíš,jsem zvědavá,kolik jich na tebe vybafnou 😨 Jé,já jdu vlastně taky 7.na další kontrolu,tak to budeme mít důležité dny spolu 😉 a možná i s kenya83 🙂

sandol
autor
31. led 2011

@luucia a jak jsi na tom,přepadla tě viróza nebo je to k těhu?Ywon neznám,to pak musíš hodit fota,to bude nádhera a odkud paní je?Taky nevím,kdy bych šla,ale asi až by to bylo vidět fakt hodně a prostě až bych se cítila pěkně,jako že budu vědět,že zrovna v tomhle období se sama sobě líbím 😉 ,pokud to jde ale domluvit třeba jen týden dopředu.Za delší termín to může vzít jinší spád a z krasavice se může za pár dnů stát třeba ošklivice 😀

luucia
31. led 2011

Ahoj kočky,

tak mě už je líp konečně 😵 jako není to pořád žádná sláva, ale oproti víkendu 100% posun k lepšímu 😉 ale 5kg už je dole..achjoo 😝 😔 😔
@kenya83 na zítra budu držet pěsti a s tím životím číslem..moje je 8 a KET mi dělali 8.12. takže tomu věřím 😵 😵 😵
@drndapetka Teda s tím Norethisteronem tě lituju, to je šílneje dryják 😝 😝 😝 at je brzy líp a mrcha dorazí 😵
@sandol teda co ten Brundík vyvádí? Věřím, že jen malinko zaspal a bude to dobrý..už ta začínající srdeční akce o tom svědčí 😵 😵 😵 Pěkně ho opatruj a hýčkej ho trošku...pošli mu tam nějaký pivínko a dobrotu 😀 😉 😉

7.2. jdu na kontrolu taky, dr mi bude dělat NT screening, takže to vypadá, že to bude důležitý dne pro celou diskuzi 😀 Budem si vzájemě držet pěsti a všem to určitě dobře dopadne 😵

luucia
31. led 2011

@sandol asi to byla bud viroza nebo nějaká divná tatarka 😠 😠 😠 už mi je o dost líp 🙂 Ta Ywonn má nádherný fotky a je z pardubickýho kraje, ale oa asi dojede kamkoliv..my se domlouvaly na focení venku, když bude počásko 😵 No já chci taky aby už bylo bříško větší, ale zas abych nebyla velryba 😅 vidím to tak na 30.tt. 😉 S tou ošklivicí to bude horší tak i tak....nějak mi to těhu tentokrát nesvědčí 😅

sandol
autor
31. led 2011

@drndapetka tak to s tebou mává ty hormony a mrška v zatáčce,tak ať se to rozjede a pak s ní odejde všechno zlé a ble a fuj,jak máš psáno pod fotkou 😉

sandol
autor
31. led 2011

@luucia až mě skápla slza jaks to napsala,budu opatrovat a hýčkat a pivíčko už dneska měl.To třepetání srdíčka jsem taky viděla,tak snad!
Tak se vyvaluj,papkej,5 kg dole je dost,to už zaraž!Hlavně že už je ti lepší!
Ono je to i naopak,z počáteční ošklivice se může rázem stát krasavice,tak to hlavně nepropásnout 😉

kenya83
31. led 2011

@sandol @luucia ďakujem Vám snáď nám tá naša životná 7 prinesie šťastie 😉 😉 😉 @sandol len si ho pekne rozmaznávaj a uvidíš, že za týždeň to už bude veľký bojovník 😵

drndapetka
31. led 2011

@luucia no vím, že je to driják a nejvíc mě naštvalo to, že doktorovi jsme v CARu řekla, že do KETu se chceme pokoušet přirozeně otěhotnět a Norethisteron se nemůže v těhu a ani se s ním snažit, tak jsme z toho te´d špatná a nevím jestli se máme pokoušet a nebo ne ☹

luucia
31. led 2011

@sandol kočko, budem na Vás s Čmeldíkem moc myslet..věřím, že se Brundík jen zezačátku prochurpnul..dospal z mražáčku a ted už je fit a plnej elánu 😉 😉
V krasavici moc nevěřím, ale vrátit do normálu by se to mohlo 😀 😀

luucia
31. led 2011

@drndapetka to bohužel nevím ☹

sandol
autor
31. led 2011

@kenya83 sedmička bude od příštího týdne asi šťastným číslem pro všechny z 1.KETu 😉 ,budu rozmazlovat,budu 😵

sandol
autor
31. led 2011

@luucia díky kocoure 😉 ,když ty Čmeldíka a já Brundíka,a já kočka,tak mě nenapadlo nic jinýho než ty kocour 🙂 ,tak se nedurdi,že ti říkám kocoure, ty kocoure jeden 😉 ,začínám mít lepší náladu 😉 A kdepak,nezaspal v mražáčku,dyť byl z čerstvejch 😕 !!!

luucia
31. led 2011

@sandol ajooo vlastně..to byl čerstvounek..promin 😔 no tak se chudák nemůže vzpamatovat z tý kosy venku no 😉 😅 Se mu nedivím..kosa je strašná 😝 a za koucoura se nedurdím..to je nááhodou docela hezký oslovení 🙂

sedmitecka
31. led 2011

@sandol no při IVF v říjnu mi dali dvě, ale váhali .....asi to pro mě je riziko trochu 😕 jojo, musí to pro nás všechny být šťastné dny 😉

luucia
31. led 2011

@sedmitecka kamarádce se zdvojenou dělohou dávaj vždycky jedno embryjko..ale ona je teda i kostřička 😝

sedmitecka
31. led 2011

@kenya83 jůůů, tak doufám, že ti to vyjde taky na 7.2. 🙂 🙂 moje spolubojovnice 😉

sedmitecka
31. led 2011

@luucia no já kostřička nejsem, tak bych to snad zvládla, ale rizikové to je 😒

sandol
autor
31. led 2011

@luucia to bude ono kocourku,tou zima venku 😵 😵

A ještě mě teď napadlo,že to znamení na hrnečku jsem měla právě proto,abych věděla,že tam prostě v pořádku je 😔

sandol
autor
31. led 2011

@sedmitecka holt 7.to řeší a vše vyřeší,pro nás všechny 😉

kenya83
31. led 2011

@sandol 😵 😵 😵 @sedmitecka zajtra podám info 😵

vered
31. led 2011

Ahoj holcinky, 🙂 😵 😵 moc vas vsechny zdravim... konecne z domova... Pomalu se zabydlujeme a usazujeme,ale je tu velika zima a tak to neni lehky, tech par dni to snad ale zvladneme. 😉
Trosku jsem Vas procitala a drzim Vam vsem palecky k blizicim se ketum a testikum a ultrazvukum.. 😵 .doufam ze vam ta 7 vyjde. Zase na vas obcas juknu.... 🙂
ja si ted davam ode vseho pohov a jsem rada ze na IVf moc nemusim myslet....ikdyz to mam taky uz za par....
🙂 tak papa mejte se krasne opatrujte se a dobrou noc...

vered
31. led 2011

@sandol Ahoj Sandolicku...to me mrzi, ze bobanek je trosinku mensi a ze si delas starosti, ale neboj to prece nic neznamena..a srdicko mu uz krasne bije..a vubec treba to nebude zadny Brundik ale Brundicka a ty jsou prece jenom mensi a krehci.... 😉 😵 no ne??? jak Ti pisou holciny, hezky si tu berunku opatruj a rozmazluj a vzpomen si na to ukazkove embryjko...to,co jsi mela na hrnicku!!!!!!! Budu na Tebe moc myslet a verim ze vsechno bude v poradku, posilam Ti veliky obejmuti a dobrou noc, opatruj se ..papapa 😵 😵 😵

paja23
1. únor 2011

@kenya83- právě, že řekli, že na krev nemusím. Ale koupím si testíky a vždy o víkendu testnu-pro kontrolu. Napiš pak co peřinka 🙂

@sandol-uf to Ti Brundík dává zabrat, ale je na úplném začátku a hlavně, že srdíčko pracuje. Tak ho hezky hladkej, příští týden už to bude určitě pořádný tlukot 🙂 Ne jedna holčina na koníkovi měla pomalejší rozjezd. Hold ta naše ivf-átka to mají náročnější... A chodíš do práce nebo jsi na nemocenské?

Já jsem dnes poprvé naplno v práci, měla jsem dovču. A je mi docela na blinkání, hlavně nechci aby ještě někdo něco poznal 🙂

Strana