icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

drndapetka
1. únor 2011

Ahojky kočeny, tak mrcha pořád nikde, břicho přestalo bolet 😕 Mě asi klepne 😝 Pokud se to tak bude natahovat, tak KET bude až v květnu, chjooo 😢

kenya83
1. únor 2011

Krásny slnečný dník prajem 😉 tak sme späť z kontroly 🙂 všetko vyzerá byť v poriadku, sliznica zatiaľ 8mm a pokračujeme ďalej užívaním estrimaxu. KET bude v pondelok 7.2.2011 😉 že by naozaj tá šťastná 7? 😀
Bolo to ťažké, ale museli sme rozhodnúť dnes koľko budeme chcieť rozmraziť 😲 Máme 2 blastocysty, jednu expandovanú a jednu už hatchujúcu 😉 S embryologičkou sme zvážili pre a proti a vzhľadom k tomu, že som ešte mladá a 1 embryjko sa pri ET krásne uchytilo, rozhodli sme sa pre transfer 1 embryjka 🙂 Snáď to bolo správne rozhodnutie 😉 teraz sa už musím len pozitívne naladiť a hlavne byť v pohode 🙂

Ináč dr. mi dal nejaký crinone gel namiesto utrogestanu, ktorý sa vstrieka aplikátorom do pošvy. Máte niekto s týmto gélom skúsenosti? Ale povedal, že si môžem vybrať čo chcem. Tak asi ostanem pri utrogestane 😲

pepek007
1. únor 2011

Ahojky holky všechny vás tu zdravím a jen jak jsem letmo zčíhla co je new, tak koukám, že tu máme nováčka takže zdravím a vítám samozřejmě a jsem ráda, že tu nejseu žádný chmurný zprávičky 😉 abych se přiznala, tak vůbec netušim, kdo jde teďka někdy na Ketík nebo jak se kdo měl ☹ takže až si najdu večer časíka, tak řádně dočtu 😉 abych zas začala držet palečky a byla v obraze celkově 😉 jinak lyžovaní bylo moc príma hlavně ta naše parta - bylo dokonale o zábavu postaráno a pěkně jsme si užili 😉 mě pro letošek lyžování stačilo ale manžel by rád ještě někam no tak uvidíme jestli ještě něco někam vyšmoulíme a hlavně stihneme 😉
Tak já mizím vybalovat, prát a vůbec něco dělat budu později holky zatím pa pa a hezký den všem přeju 😉

pepek007
1. únor 2011

@sandol díky moc Sandolko byla moc fajn 😉 nám plně stačí vždy jen pár dnů někde a pak zas někam jinam - by jsme ani nevydrželi být někde 14 dnů v kuse bez auta a nemoci kamkoliv vyrazit na výlet 😉 jj prcek je fakt zlatíčko k nezaplacení s ním neni nic problém proto taky tajně doufám, že druhý pokud bude, tak že bude taky takový a ne žádnej drak njn ale ono se říká, že jedno je hodný a druhý opak ale jsou i výjimky, tak uvidíme no 😉
Kadžý děcko je nějaký ..někdo má dřív zoubky, někdo zas brzo chodí, někdo je šikovnější na tamto a někdo zas na tohle takže určitě až bude prcek vetší, tak někam vyrazíte společně bez jakýhokoliv stresu 😉 tak si to víc užije protože z toho bude mít víc rozum 😉 joo ať už je 21 nějak se to vleče ale těšim se jak malá fakt že jo, že se to někam pohne 😵

pepek007
1. únor 2011

@luucia ty jo už 11tt? To to letí 😉 😵 bylo moc fajn počasí super lidi fajn a zábava maximální ale jsem ráda, že jsme v pořádku doma a lyžema mám pro tento rok vybráno 😀 já zas takovej horentní nadšenec nejsem - manžel by rád ještě letos nějakou lyžovačku dal ale všek on ho ten elán zas opustí njn chlap 😀 ty se těš na mimčo proti němu je dovča kdekoliv na světe bezpředmětná kočko 😉

drndapetka
1. únor 2011

@kenya83 ahojky, gratuluji 🙂 aťz Ti číslo 7 přinese to největší štěstí 😵 Já s Crinone nemám zkušenosti, v CARu kam chodím já, se po ET zase místo Utrogestanu píchá do zadečku Agolutin, tak já budu píchat 😉

drndapetka
1. únor 2011

Tak mrcha je tu 🙂 ještě 2 takový mrchy a jde se na KET 😵

Možná se zeptám blbě ( ptám se an to furt, a nikdy si to nezapamatuju)-když jsme začala krvácet po 17hodině, mám počítat jako 1DC až zítřek, že ano?

drndapetka
1. únor 2011

@pepek007 jéé,děkuji za přívítání 🙂

paja23
1. únor 2011

@kenya83-gratuluji k 8mm 🙂 taky jsem tak měla. Určitě to bylo správné rozhodnutí, apoň můžeš blastocystičce pořídit za dva roky sourozence 🙂 A v úplně nejhorším případě půjdeš na ketík ještě příští měsíc. Ale já už se těším až se přidáš a budeme si psát o těhu problémech 😉

@drndapetka-jojo počíta se 1DC až zítřek. Uvidíš ty dvě mrchy utečou jak nic.

drndapetka
1. únor 2011

@paja23 musí to utéct, už se na ty moje mražule moc těším 😵

sandol
autor
1. únor 2011

@vered ahoj ahoj Veredko 😵 ,to jo,vy jste přijeli do pěknejch mrazů,my tu máme teď -11 stupňů,tak to máte šok,tak snad to neomarodíte.Jak proběhl let,co malej,jaké bylo shledání?Moc si to tu užij a na IVF nemysli,budeš toho mít dost až se vrátíš zpět 😉 Moc děkuji za obejmutí a krásná slova 😵 ,věřím tomu,že bude vše OK.Jen mě prostě vyblb,když říkal,že moc spokojenej není,že mě nemůže předat k obvodnímu gynekologovi atd.Kdyby to podal jinak,řekl třeba,je to menší,tak se na to za týden podíváme,hlavně se nenervujte atd,,tak bych na to taky koukala jinak 😉 Papapapapapa 🙂 🙂 🙂

sandol
autor
1. únor 2011

@paja23 ahoj 🙂 ,to víš,testovací kontrola muší bejt 😉 a taky docela brzy ti je na zvracení,no tak se drž,jinak každýmu hned cvakne o co jde 😉
Taky děkuji za krásné povzbuzení 😵 ,jsem naštěstí na nemocenské.Jo?Ty víš něco o pomalých rozjezdech?Já ne,nic jsem tu snad o tom nečetla,tak kdyžtak napiš nějaký příběh,nejlépe samozřejmě podobný mému 🙂

sandol
autor
1. únor 2011

@kenya83 gratuluji k 8 mm a k tvému datumu 7. 🙂 🙂 🙂 🙂 Jo,dobře jste to vymyslely,jsi mladá a chytá se to u tebe,tak myslím,že to je správná volba 😉Tak ještě dodávej vínko a lněný semínko,ať máš ještě větší peřinku.
K tomu crinone gelu,já ho měla při 1.IVF a teď jsem ho v žádným případě nechtěla,mně se vevnitř srážel a gyndař mi vyškrabával zčernalý kusy ještě asi v 5.měsíci.Tak jsem teď řekla,že ho nechci,že jsem s tím měla problémy a mám místo toho utrogestan.

sandol
autor
1. únor 2011

@pepek007 ahojky pepíku 🙂 ,to je fajn,že bylo fajn 😉 ,tak tě vítáme zpět 🙂 a kdy jedete na tu další dovču,už brzy ne?A to berete synátora?21.tu bude co nevidět,uvidíš 😎 😉

sandol
autor
1. únor 2011

@drndapetka no vidíš,dorazila 😉 Píše se,že až zítra počítat jako 1.den,pokud to máš po 17-té hodině,ale u mě bych to brala 1.den i když by to bylo třeba v deset večer,poněvadž já leju hned od začátku jak vůl 😀

drndapetka
1. únor 2011

@sandol no já právě v těch 17hod. jen špinila a od 19hod. leju taky jak blázen, takže nevím asi to budu počítat až od zítřka. Bolí mě záda, kyčle, mám křeče v břiše jak blázen, no nadarmo se neříká, že mrcha po Norethisteronu je hrozná 😠 naštěstí ho budu brát už jen jeden cyklus, pak už před KETem je Marvelon, to je antiko a po té bývá mrška na pohodu 🙂

paja23
1. únor 2011

@sandol-čestný pionýrský, že jsem to četla. Že se embryjko ze začátku vyvíjelo pomaleji, ale dohnalo to. Já už jsem toho prolezla moc, tak nevím kde ☹ Budeš ten příběh muset napsat pak ty-pro ostatní 🙂 Hlavně mysli pozitivně a nevzdávej to 🙂

kenya83
1. únor 2011

@drndapetka @paja23 @sandol ďakujem Vám 🙂 Dúfam, že do Ketíku ešte perinka pekne podrastie, aby sa tam moja malá bublinka dobre cítila a ostala tam na najbližších 9 mesiačikov 😉
@drndapetka gratulujem k mrške mrchatej 😀 1DC sa v tvojom prípade počíta až nasledujúci deň 🙂 U mňa to bolo teraz presne také isté, mrcha prišla po 18:00h večer 😉
@paja23 aj sa teším až si tu budeme písať o tehu problémoch 🙂 tak snáď čoskoro aj ja zahlásim // 😉 😉 😉 Akú si mala sliznicu pri Kete???
@sandol sandolko moje zlatá tak po tom čo si mi napísala už určite crinone gél nevezmem 😠 už som to aj ja niekde čítala, že baby ktoré aplikovali crinone gél si v sprche z pošvy vyťahovali zrážané kusy 😲 A k tomu sa tento gél aplikuje len od 1 dňa po transfere po dobu 15 dní a potom dosť a utrogestan sa berie až do 12tt 😉 Takže ostávam pri starom osvedčenom utorgestane 😉
@vered ahooooj 🙂 tak čo ? Necítiš sa ako v dobe ľadovej ? U nás na SK je teda poriadna kosa ale zato krásne mrazivé slnečné počasíčko 😵 😵 😵 Lyžovačka ako sa patrí... 😵
@pepek007 ahoooj a vitaj opäť medzi nami 😉
A kdeže sa nám túla @sedmitecka ??? 😀 😀 😀

pepek007
1. únor 2011

@drndapetka vůbec NZ 😉 mi bude chvíli trvat než se zase dostanu do pokecu a aktivně se zapojím 😉 každopádně nová tvář nešla přehlédnout 😉

pepek007
1. únor 2011

@sandol Sandolko v pátek teďka mizíme a prcek jede s náma k moři jo 😉 tam se dokonale vyřádí a užijeme si to všichni 3 😉 pokud teda nechytne nejěkýho bacila protože mu teče nudle z nosu ale zatím díky bohu nic víc jen jsem dneska koukala na Tv a všude řádí chřipková epidemie njn a babi s dědou s nim byli plavat a mezi dětma atd. 😒 tak s e jen bojim aby to taky neměl a tím pádem by jsme jeli bez něj 😢 njn snad né.... imunitu má dobrou, tak uvidíme ale příští rok už zkusíme naučit ho lyžovat zda se mu to bude líbit 😉 jsem nás sbalila teďka vyprala a zase můžu začít balit 😠 😀 mě zničí to balení a jednou se asi ubalim celá a pak už chci klid a žádný cestování nikam 😀 🙂

pepek007
1. únor 2011

@kenya83 děkuju kočko za přivítání 😉 jj už by to tu chtělo nějakou další těhulku 😉

pepek007
1. únor 2011

Joo a holky normálně jsem dneska zjistila po řádnem podrbu z našeho prdelákova, tak že relativně nový sousedi cca půl roku tu bydlí, tak že čekají trojčátka 😉 😵 je nevim zda přirozeně nebo IVF ale celkem mladej pár jí je 24 a jemu nevím tipuju tak 28-27 ale fajn lidičky noo tak zítra až paní potkám, tak s ní dám řeč jako jak se těší a tak 😉 jako vůbec jí to nezávidim hnedka 3 najednou ale asi to tak má být a příroda to tak chtěla 😉 takže hnedka velice milé zprávy takhle při dnešku 😉

drndapetka
1. únor 2011

Holky, víte co by mě zajímalo? jak je to s neschopenkou u KETu? Já při prvním IVF šla na neschopenku po prvním UTZ vaječníků před ETem, tj. bylo to 10 dní před OPU. Neuměla jsme si představit dedět v práci, jak mě folíky tlačily 😝 Ale u KETu vlastně nic píchat nebudu, tak nevím, od kdy CARy píší u něho neschopenku? Myslíte , že až od transferu? Nebo jak jste to měly vy?

drndapetka
1. únor 2011

kecám, nebylo to 10 dní před OPU, ale jen 6 dní vlastně 😀

pepek007
1. únor 2011

@drndapetka tak u Ketu teda netuším jak to je - po IVF záleží dle mě na dohodě s carem ale klidně od OPU nebo když je šikovnej gyndař, tak klidně od píchnutí první injekce takže asi je to jen o dohodě mezi Dr a tebou 😉 já kdybych byla v práci, tak bych si hnedka po ET jí nechala napsat bud od caru nebo od gyndařky a neviděla bych v tom problém 😉 ale každej Dr je jinej mno ... 😲

drndapetka
1. únor 2011

@pepek007 tak já myslím, že CARy to mají s těma neschopenkamanějak nastavený. Každý CAR to bude mít určo jinak. Právě tam kam chodím, tak při IVF se dávají neschopenky nejdřív od druhého ultrazvuku, ale u KEtu mi to asi bude stačit až od KET,vlastně je to tam jedno 😉

pepek007
1. únor 2011

@drndapetka tak tak přesně souhlasim ...jj tam to bude plně stačit od dne ET 😉 jasný všude je to trošku jinak ale vesměs je to fakt věc dohody 😉

drndapetka
2. únor 2011

@pepek007 tak já budud ráda, když budu doma co nejdýl 😀 ráda si odpočinu, mám psychicky náročný zaměstnání, takže čekárnu beru jako takovou příjemnou dovolenou bez moře 😀

pepek007
2. únor 2011

@drndapetka no jejej kdo by nebral být doma hezky pěkně v klídku aby mimísci měli v bříšku klid a člověk byl psychicky v pohodě to je jasná věc 😉

sedmitecka
2. únor 2011

@kenya83 ahojda spolubojovnice 🙂 jupí, takže jdme nakonec vážně spolu toho 7.2. 😀 tak to pondělí musí být šťastné 😉
hele já nedostala vůbec nic, ještě že jsem si utrogestan a prednison sehnala sama , jinak se na mě vykašlali a kromě injekce ovitrelle jsem nedostala nic, to je podezřelé 😕 😕
už se těším , jen aby to bobís přežil, snad si dají záležet s rozmražováním 😉

Strana