icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

sedmitecka
12. únor 2011

@kenya83 jůůůůůů, já to věděla, přivolala jsem to včera!!!!!! hurááááá, krása!!!! hoď foto.
já teda odvahu nemám, já to nechám až na to pondělí 😖

martina_z
12. únor 2011

@kenya83 Haluz, testovat takhle brzy! Tfu tfuj, jen at carka sili!

sedmitecka
12. únor 2011

@kenya83 no je tam, o otm není pochyb 🙂 🙂 🙂 🙂

martina_z
12. únor 2011

Tenhle tyden je tu prekvapive hodne pozitivnich tehotenskych testu 🙂 Kenya, od pondelka jsi ctvrta, fakticky!

Ja porad s tim KETem nevim - vcera (10DC) byly folikuly jeste dost drobny, tak jdu jeste na kontrolu v pondeli, jestli neco naroste. Achjo. Nikdy jsem problemy s ovulaci nemela, je mozny, ze je to po tom IVF takhle rozhaseny? Vetsinou mam ovulaci 13DC 😒

kenya83
12. únor 2011

@martina_z ďakujem 😵 @sedmitecka ešte ale ani z ďaleka nemáme vyhraté, takže sa zatiaľ teším len naozaj opatrne 🙂 skúsim testnúť opäť v pondelok to by už mala byť čiaročka zas o niečo silnejšia 😵 V pondelok na valentína ideme s manželom niekde na večeru a chcela by som mu pripraviť valentínsky darček v podobe pozitívneho testíku 😵 tak snáď bude čiaročka len a len silnieť 😵 Sedmi som z teba napnutá a tiež Ti prajem tak skoré // 😵

kenya83
12. únor 2011

@martina_z štvrtá???? kto mal ešte pozitívny testík???

martina_z
12. únor 2011

@kenya83 Z jinych diskuzi 🙂 z jedne verejne (KET) a z jedne soukrome (obe prirozene, po dlouhem snazeni), ale asi ty holky znat nebudes.

sedmitecka
12. únor 2011

@kenya83 moc ti to přeju, to bude krásný valentínský dáreček, třeba ho taky budu moct manželovi dát....uvidíme 😉 já mám tak velký strach z toho testu, že to fakt nechám na to pondělí.....možná se k tomu ani neodhodlám 😕 😕 😕 bojim se fakt moc......vážně necítíš na s obě žádný příznak?

sedmitecka
12. únor 2011

@martina_z no, něco pravdy na tom čínském riku Králíka asi bude, teď se tu těhotní o sto šest 😉

kenya83
12. únor 2011

@sedmitecka aj ja som mala veľký strach, ale dnes ráno keď som vstala som si povedala, že teraz alebo nikdy. Chcem to vedieť!!!! 😵 Išla som sa vycikať a presne o 3 min. som sa šla pozrieť na výsledok s malou dušičkou a strašne rozstrasenáa ale stálo to za to za tie // 😵 😵 😵 Tak veľa, veľa odvahy 😵

kenya83
12. únor 2011

@sedmitecka nemám naozaj žiadne príznaky ani bolesti brucha len sem-tam cítim pichnutie v prsiach ale to len fakt niekedy 😵

mindinka
13. únor 2011

@kenya83 Ahojky už jsem po KET, zavedli mi poslední embryjko, koukám, že už si testovala a potichonku gratuluji, mám z tebe radost 🙂

kenya83
13. únor 2011

@mindinka tak to som rada, že už máš drobčeka u seba 😉 teraz hlavne oddychuj a nohy hore 😉

Ja som dnes opäť testovala a myslím, že čiaročka je už naozaj krásne viditeľná 😵 Kiež by nám to už teraz dopadlo dobre a dočkáme sa aj my malého drobčeka 😵
@sedmitecka tak čo? rúčka nesvrbí??? 😉

sedmitecka
13. únor 2011

@kenya83 ahojda, čárka krásně sílí, krása!!! ne ne, mě ruka nesvrbí, kupodivu, protože mám hrozně velký strach, pobolívá mě bříško...... ☹ ☹ ☹ ☹
pořád čekám, že mě začnou aspoň bolet prsa nebo žaludek a nic, tak ztrácím pomalu optimismus 😒

kenya83
13. únor 2011

@sedmitecka žiadne negatívne mysšlienky 😉 musíš byť optimista a stále veriť až do poslednej chvíli 😉 ale ja byť tebou tak určite testnem nech to už máš za sebou 🙂 uvidíš, že sa Ti uľaví 🙂 niečo mi hovorí, že objavíš // 🙂 🙂 🙂

sedmitecka
13. únor 2011

@kenya83 no teď už počkám na tu zítřejší ranní moč 😀 😀 😀 😀 děkuju, snad máš pravdu ......

sedmitecka
13. únor 2011

@kenya83 a u tebe se něco už změnilo, myslím tím, cítíš nějaké změny? já pořád nic, jen to břicho, a to mě vyděsilo 😝

kenya83
13. únor 2011

@sedmitecka budem Ti veľmi držať palčeky nech aj ty objavíš na teste // 😉 zajtra je valentína, bol by v tom čert keby Vám to nevyšlo 😉

kenya83
13. únor 2011

@sedmitecka nič mi nie je, bruško nebolí 🙂 a ni prsia nebolia len sem-tam cítim také pichnutie v nich 🙂

imiska24
13. únor 2011

Ahoj holky,omlouvám se že Vám sem takhle lezu.Já mám po 2.ketu roční holčičku 😅 .
Chce to až tolik neodpočívat,myslet pozitivně ale ne nějak upnutě na to jak to dopadne,netahat nic těžkýho,nekoupat se ve vaně s teplou vodou atd.My jsme čekali 4roky a když jsem přestala bláznit že teď to MUSÍ VYJÍT!!!!,tak to zrovna vyšlo.Mám za sebou 2xET a 2xKET.Přeju Vám hodně síly a štěstíčka a brzy ty největší a nejsilnější kolejnice// na testu. 😉

sedmitecka
13. únor 2011

@imiska24 děkujeme za pozitivní energii 🙂 s tím odpočíváním jsi mě pobavila, to jsem totiž ještě od KETu nestihla, normálně chodím do práce a funguju, jako obvykle, jen tu vanu a sex jsem vynechala, a okna jsem taky nemyla 😀 😀 😀 ...jenom prostě ty nervy začaly te´d pracovat, kupodivu až dneska, doteď jsem byla úplně vyrovnaná 😉
no, nějak to každopádně dopadne 🙂

kenya83
13. únor 2011

@imiska24 ďakujem za podporu 😵 ani ja nejako extrémne neodpočívam, včera som dokonca povysávala a umyla kúpeľnu 😵

imiska24
13. únor 2011

Kenya,tak já teda nijak extra neodpočívala,ale vysavač jsem vytáhla z komory až po porodu. 😀

imiska24
13. únor 2011

Sedmitečko,kam chodíš do CARu?

kenya83
13. únor 2011

@imiska24 tak keby som vysávač vytiahla až po pôrode tak to by teda u nás v dome ale vyzeralo 😀 😀 😀 Astma by už bola istá 😀 😀 😀

imiska24
13. únor 2011

U nás luxoval přítel,to jako né že by jsme devět měsíců neluxovali 😀 😀 😀 😀

sedmitecka
13. únor 2011

@imiska24 do Pronatalu v Praze

@kenya83 tak jsem to nevydržela - a na testu sněhobílo ☹ ☹ ☹ , tak aspoň že tobě to vyšlo!!!!

kenya83
13. únor 2011

@sedmitecka tak predsa si to nevydržala...ale prosím Ťa nevešaj hlavu nádej stále je 😉 testni zajtra ráno z ranného moču. Ono je to u každého individuálne, neznamená to, že keď vybehli mne // na 5 deň musia aj tebe 😉 držím silno palce 😉

martina_z
13. únor 2011

Sedmi, je jeste dost brzo. V duchu doufam, ze budou //

luucia
13. únor 2011

Ahojda,

my byli od čtvrtka na horách..bylo to super 😵

@kenya83 teda čárky máš jak vymalovaný 😵 radši potichounku gratuluju 😵 😵 kdypak jdeš na krev??

@sedmitecka už jsem ti to psala vedle...já měla hooodně slabýho ducha až 8.den..každý to má jinak a 7.den mi ti přijde opravdu brzy..kdy jsi měla minule //??

kenya83
13. únor 2011

@luucia dakujem 🙂 ale zatial len opatrne a potichucku 🙂 na krvicku a sono ideme 21.2. tak snad sa budem moct tesit.

Strana