Nepovedené IVF, jaké máte zkušenosti?
ahoj holky vy co jste natom jako ja bohuzel ☹ jake mate zkusenosti nebo co vam rekl doktor za argument ze se ivf nepovedlo.
@jawuna A co Prosím zkoumá to vyšetření PGS?
@1lenuska1 Taky by mě to zajímalo. Jednou nám to už nevyšlo. Všechno ukázkové, i embryjka. Mno dnes jsem po druhém Ketu. Ale už tak dokonalý stav to není. Údajně je Ket vždycky méně úspěšný. I když doktoři mi řekli, že je p-st skoro stejná. Já beru navíc i ten nosifol dvakrát denně, odpočívám, hlídám se... Mno napoprvé to nepomohlo. Tak uvidím co teď. Ale stejně bych uvítala nějaký recept nebo tip.
Ahoj devcata tak dnesni Ivf a ultrazvuk nic moc neslysi tam srdicko jsem 6.7 tydnu v utery jdu znova a pokud to bude stejne tak me ceka nemocnice ☹
moc dekuji za podporu ,taky v to doufam a kdyz ne tak mam jeste 2x blastocidy tak by nascekalo druhe IVF nekdy v srpnu nebo v zari. ☹ jinak vsem co jsou na tom lepe nez ja drzim palecky at jim to vse dobre dopadne 🙂 a nemusi se trapit ja nektere z nas ☹
@andilek78 No to čekání je nejhorší. navíc ještě po umělém oplodnění, kdy žena musí tolik absolvovat. Já jsem se bohužel ke konečné fázi nedostala, takže moje naděje při IVF skončily předčasně. Ale když jsem otěhotněla, tak to jsou pořád nějaké stresy, vyšetření a různé hranice (do kdy je riziko potratu, do kdy musí bít srdíčko,...) a člověk je z toho na nervy. Často jsem si říkala, že bych se na ta vyšetření a všechno nejradši vykašlala a odstěhovala se někam do přírody, kde nic takového není a je tam klid a žádné stresy, ty jsou nejhorší. Vím, že moje miminko je v pořádku i bez vyšetření (nevím jak ale vím 🙂 ) A tobě přeji ať se vše vydaří. Vždycky je naděje 🙂
@jawuna pojišťovnu mám průmyslovou, 100% jsem to nepopletla, sestřička to dokonce prověřovala a volala mě nazpátek, říkala že díky tomu věku bohužel ☹. Mohli změnit podmínky, jestli jsi tam byla před nějakou dobou. A v každém centru hradí (nebo nehradí) PGS či PGD nějak jinak. Jak říkám, Repromeda je prý dražší, ale mají smlouvy s pojišťovnama (ne všema - 211 a ještě jedna prý neproplácí) a průmyslová to proplácí celé. V Heliosu to hradí tuším VZP, oborová a ještě jedna.. Ve Zlíně se zas prý platí vždy 14 tisíc a každé vyšetření, takže v každém centru to je asi nějak jinak.
@valerie111
@meyryen
@ojejej
@1lenuska1 Holky, díky za info k paní prof. Gallové-Ulčové. My imuno problém máme, takže určitě ho objeví, teď jde o to přeléčení, zda to bude něco platné. Nemáte zkušenost s alergií na sperma? Imunoložka říkala, že po přeléčení kortikoidy přetrvává imunita až 3 roky, ale je to skutečně tak? Nějaká osobní zkušenost?

Ahoj, vypadá to, že ani 6.KET se nepovedl. Poradili byste mi, co mám po doktorovi chtít? Zatím měly všechny pokusy stejný průběh... embrya máme svá obstojné i dobré kvality, jen se nechtějí chytit. Děkuju...