Odmítnutí IVF z důvodu obezity
Hezký večer děvčata,
jsem po dlouhém stimulačním protokolu, kdy bohužel nedošlo ani k transferu.
Dnes jsem byla na kontrole a domluvit se co dál a dostala jsem docela ledovou sprchu, kdy mi mudr. řekl, že další IvF mi udělají, až zhubnu.
V lednu počáteční váha 140 kg, nyní 115 kg
Setkala jste se s tim některá? Nestyďte se mi prosím svěřit, jsem taková zmatená, nevím, jestli se kousnout a dát to, nebo změnit CAR.
A co ještě víc zhubnout na únosnou váhu a zkusit normální počet? nevím, co vás vede k Ivf, ale ta obezita by mohla být důvod. 115 kg je fakt dost, nehledě na to, že se nedivím lékařovi, že se mu do toho nechce, viz nežádoucí účinky a vedení poté porodu - neznám holku, která by s obezitou porodila přirozeně. Vždyť i to křeslo má váhový limit.
Jéé, tak to gratuluji a takhle rychle 🙂 Mohu se zeptat, kam chodíte do CAR?
Děkuji.... týjoooo, kéž by nás to také překvapilo ;) Ať se daří 🍀
My chodíme do Hradce Králové... Teďka chceme zkusit asi 2 IUI a pak IVF, nechce se nám do něj. Jenomže už čekáme poměrně dlouho a výsledky zatím žádné.... Děkujeme, palečky budou určitě potřeba... Mám dojem, že veškeré štěstí nás totiž opustilo....
Jee, gratulujii, OPRAVDU! 🙂 Hlavně ať vše dopadne až do uplného konce, užívej to krásné období 🙂
Jsem na tom dost podobně, (105kg a 165cm)jak s váhou tak i problemem proč to nejde, z důvodu mimodělož, těhu, bez vejcovodů..Ještě nejsme v žádném centru, ale už mám vyhlídlé..takže jsem uplný začátečník, ale některé zkratky, názvy mám už nastudované..Takže pokud se nebudeš zlobit určitě budu mít trochu později pár dotazů 🙂
Do ktereho centra jste chodili vy? Jinak tomu nechci ani věřit, že nikdo váhu nekomentoval, moc se s tím nesetkávám.. 🙂
@speedeee dobrý den, kde jste byla na IVF ? 🙂
@terezkahart Prispevek je pres ctyri roky stary a kdyz si rozkliknete jmeno slecny/pani, tak uz tu neni aktivni.
To jen tak, aby ste necekala na odpoved asi zbytecne 🙂

@adusku Dekujeme 🙂
To se ti to uz blizi, tak bud hlavne v klidu a ver, ze se to podari 🙂. Budu drzet palecky 🙂.