icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

janunulinka
5. únor 2018

Holky jak to prosím přesně probíhá u darovaných vajíček? Pořád mi to šrotuje v hlavě, první cyklus jsem zkusila a bohužel nereagovala na vysokou várku hormonů, vaječníky vůbec žádná reakce. Teď jsem přemýšlela zkusit si vyžádat ještě dlouhý protokol, tak nevím zda to má vůbec cenu a nejít rovnou do darovaných ☹

nuffikterka
5. únor 2018

@loridagy jak máte starou dárkyni? jj úplně si vybavuji jak to v létě probíhalo u nás, nervyčky, čekání kdy už můžu zavolat do CAR, kolik a jaké budou.Tak ať máte kvalitní vajíčka v hojném počtu a tobě a roste sliznice 🍀

loridagy
5. únor 2018

@nuffikterka nase darkyne ma 26 let a 2×uz darovala,je to vysokoskolacka

nuffikterka
7. únor 2018

@loridagy ahojky, tak dneska utz a mám 4,5 jenom. Už to je u mne úspěch. Tak vydržíme ještě týden a budeme doufat že nejmíň o 2 mm ještě naroste a můžeme jít na transfer 😊

loridagy
7. únor 2018

@nuffikterka tak ja ti preju aby narostla aspon o 3mm,ja mam v patek utz tak sem zvedava jak vysoka bude u mne,a pak taky este cekani tak tyden az 10 dni a bude taky transfer,ty mas mrazacky?

nuffikterka
7. únor 2018

@loridagy je děkuji 😊. Tak pak dej vědět jak jsi na tom. Třeba se to hezky sejde a půjdem na transfer obě 😊. Jj máme ještě dva mrazacky. První šel do nízké sliznice a nechytl se. Dneska jsem doplnila na týden zásobu grepů a vína 😂

loridagy
8. únor 2018

@nuffikterka jo urcite dam zitra vecer vedet co a jak mnela bych mit uz i informace jak je na tom darkyne a priblizny termin tranferu,potom si budem navzajem drzet prsty😙

monca79
8. únor 2018

ahoj holky, já byla taky včera na kontrole a sliznice 8 mm a transfer příští pátek....všem držím palce!

pauline79
11. únor 2018

@janunulinka Ahoj, no mne tenkrat rekli, ze dlouhy protokol je spis pro mladsi pacientky (nevim,kolik Ti je) ktere dobre reaguji na hormony. Pro nas starsi pry jedi e kratky. Ja spatne reagovala i na ten kratky, resp.asi jsem reagovala tak, jak je telo ve 38letech schopno reagovat - vyplodilo malo vajicek a nekvalitni. Ted uz za me bude stimullvat darkyne, sehnali ji prekvapive brzo👍

loridagy
11. únor 2018

@monca79 tak to je super ja mam transfer v sobotu 17.2

loridagy
11. únor 2018

@nuffikterka tak se nam to blizi...ja mnela 8mi den cyklu sleznici 7mm,to za tyden jeste par mm naroste,darkyne ma odber 13.2 a ja transfer 17.2

ericia
11. únor 2018

@pauline79 ahoj.. Môžem sa spýtať do akého centra chodíš? Dákujem 😊

pauline79
11. únor 2018

@ericia Ahoj, Helios 🙂 Absolvovala jsem tam pred par lety jedno ivf uspesne, loni 3xneuspesne, uz jsem tam jak doma 🙂

nuffikterka
11. únor 2018

@loridagy no tak to je krása, budu na tebe myslet. No sliznice krásná 😊

@monca79 taky budu držet palce 😊

janunulinka
11. únor 2018

@pauline79 je mi 35

pauline79
12. únor 2018

@janunulinka ja mela tenkrat ve 34 letech dlouhy protokol a byl uspesny (10vajicek, ale po PGD zustalo jen 1 embryjko zdrave a to ted vedle me coby 3leta princezna odfukuje). A jak mas nizke AMH? Ze uz Te po prvnim neuspechu zenou do DV?

loridagy
13. únor 2018

Tak holky podavam hlaseni..dnes mnela darkyne odber vajicek tak mame 8 oplodnenych,zitra budu vedet vic ,doufam ze se vsechny hezky budou vyvijet,drzte prsty

nuffikterka
13. únor 2018

@loridagy gratulace , snad jich co nejvíc vydrzi do 5 dne 🍀

pauline79
13. únor 2018

@loridagy Gratuluju a drzim palce!

nuffikterka
14. únor 2018

Holky , sláva, narostla do požadovaného minima 6,1mm a do transferu doufám ještě vyskočí. Takže po 3 měsících jsme se pohli z místa a v pondělí transfer 🎆🎉☃️

monca79
14. únor 2018

@loridagy tak paráda, dej vědět jak mrňousci rostou, držím palce!

monca79
14. únor 2018

@nuffikterka děkuji, taky budu držet palce:slight_:four_leaf_clover:

loridagy
14. únor 2018

Holky tsk fertilizace probehla supr stale jich mame 8 tak doufam ze nam mrnousky budou hezky rust,zitra tam volam,tak podam hlaseni,@nuffikterka tak to sou dobre zpravy to je super,a @monca79 ty des ted v patek uz na transfer?ja v sobotu a @nuffikterka v pondeli

monca79
14. únor 2018

@loridagy jdu už tento pátek🙂

nuffikterka
14. únor 2018

@loridagy
@monca79 holky to nám to hezky vyšlo , se můžeme podporovat po celou dobu 😊

haninka17
15. únor 2018

@loridagy A já bych měla jít na transfer v úterý 🙂

nuffikterka
15. únor 2018

Prý se doporučuje jíst 3 dny před a 3 po , čerstvý 🍍. Tak zítra mažu do obchodu pro něj 😊

loridagy
15. únor 2018

Zitra koupim,dnes mi volali ze mame 7 embrii,bylo jich 8 ,doufam ze nam uz zustanou

monca79
15. únor 2018

@loridagy to máte hezkou úrodu, držím palce!

haninka17
16. únor 2018

Holkyyyyy, posílám infoooo. Bylo 12 vajíček, 10 jich bylo zralých, všech 10 se oplodnilo a nebudou je vůbec vytahovat - až v úterý ráno

Strana