icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

nuffikterka
4. bře 2018

@eviks je moc děkuji. Holky vaše podpora je skvělá 😘. Chlap je chápavý , ale nás holčičí mozek nedá. A já jsem zla hlavně na něj. Zítra se hned objednam. Holky tu imunologii dělají v Praze ? Máte někdo kontakt ? Ať se objednám. A kolik to cca stojí ? Děkuji 💕

ericia
4. bře 2018

@nuffikterka úplne ta chápem ☹️ v lete pôjdeme spolu a budeme sa podporovať... A viem, ako sa cítiš.. Aj ja som bola veľmi zlá..drz sa 😘

loridagy
4. bře 2018

@nuffikterka ja nevim ale ja si myslim ze ta sliznice je problem u tebe ,u nas v Caru ti ani neudelaji transfer kdyz nemas 8mm,rikaji ze je to zbytecne,proto urcite si udelat vysetreni co se da akdyz je vse ok tak resit tu sliznici budu drzet prsty i na nohach at se dockas 😙

nuffikterka
4. bře 2018

@ericia děkuji 😘

@loridagy ano sliznice je problém , minimum na transfer je 6,5 -7 jak kde a to již splňuji. Není to žádný zázrak no . Právě ta hormonální jóga je na to prý nejlepší a pomáhá to . Taky spojí kurz 2600. A poctivě cvičit a uvidíme co to udělá. No každopádně dokud se nedám psychicky , fyzicky a zdravotně dokupy , tak se do toho pouštět nebudu. Holky řeknu že když jsem měla rakovinu tak jsem to snášela líp jak tohle, ale to mě bylo 20 , všechno bylo jiné ....

loridagy
4. bře 2018

@nuffikterka taky si si hodne presla ,to je mi fakt lito😢ale jednou se dockas a musis verit, urcite to klapne ted je fakt dulezite se dat do kopy to mas pravdu

loridagy
5. bře 2018

@monca79 ahooj tak uz si testovala?myslim na tebe😉

evikos
5. bře 2018

@nuffikterka Ahoj, já právě jedu z imunologie,ano dělají ji v Praze. Když budeš mít doporučení, tak to hradí pojištovna,alespon teda VZP. Byla jsem u mudr. Malíčkové s Iscare v Holešovicích.

loridagy
5. bře 2018

Tak holky ja dnes byla na kontrolni odber krvi hcg tak to vypada zatim dobre ve ctvrtek hcg 183 a dnes uz 788 ,sestricka rikala ze mam prijit jeste o tyden na krev a asi 20.3 utz.

nuffikterka
6. bře 2018

@evikos a dáš mi prosím kontakt? Oni to asi dělají i u mě v centru v Brně. Za doktorkou jedu ve čtvrtek se domluvit co mám brát v té pauze.a na všechno se jí zeptám

monca79
6. bře 2018

@loridagy ahoj tak bohužel zase nic, tak možná v dubnu další ket, uvidí se....momentálně už jsem asi rezignovala, už tomu nějak vůbec nevěřím, že se podaří, když se podařilo minule tak to skončilo potratem v 8 tt, tak si říkám, že je asi lepší neotěhotnět vůbec....než to prožívat znovu...musím to ještě promyslet jestli to ještě budu zkoušet...tobě moc gratuluji, ať mimčo krásně roste🙂, mimochodem nebudou dvě?

loridagy
6. bře 2018

@monca79 no to mne moc mrzi holka ani nevis jak,ja nevim jak to dopadne u mne ja zacala dnes k veceru spinit...a bolej mne moc zada a picha v podbrisku

evikos
6. bře 2018

@nuffikterka Mě tam poslali taky z centra z Brna. Tak se optej ve svém centru....Kdyžtak si nech napsat doporučení a objednej se do Iscare mudr. Malíčková.

loridagy
6. bře 2018

Tak sem na pohotovosti...krvacim

nuffikterka
6. bře 2018

@loridagy snad to bude v pořádku , držím palce ✊

loridagy
6. bře 2018

To uz dobry nebude sliznice uplne nizka....

loridagy
6. bře 2018

Vypada to na mimodelozni

jezz1e
7. bře 2018

@loridagy Ach jo, to me moc mrzi. Drzim palce, aby se aspon neprokazalo to mimodelozni.

monca79
7. bře 2018

@loridagy ahoj, tak jak u tebe?byla jsem tak ráda, že se alespoň tobě podařilo, no a kdyby náhodou ne, tak pořád ještě máte 4 v zásobě🙂, jednou ti to musí vyjít

loridagy
8. bře 2018

No u mne mimodelozni,coz je moc spatny ,zachvilku du pohotovostne na utz,jeste nevim jak dopadnu kdyz to nenajdou tak operace

loridagy
8. bře 2018

Tak zase zmena mimodelozni to neni musime cekat v sobotu na hcg krev..

monca79
8. bře 2018

@loridagy tak vidíš, třeba to bude v pořádku i přes krvácení, držím palce

loridagy
8. bře 2018

To uz asi ne ono odeslo minimalne jedno v uteri a pravdepodobne se druhe prestalo vyvijet,hcg uz od uterka skoro nic nestouplo,takze se udela v sobotu kontrolni hcg a potom vysadim leky a budu cekat na samovolny potrat,ale aspon ze to neni mimodelozni

monca79
9. bře 2018

@loridagy no to je síla, já si toto prožívala předminule, nejdřív Hcg 380 , pak krvácení(hned druhý den po pozitivním testu), pak bylo přes 2000, tak jsem myslela, že vše bude ok, pak v 8t přestalo bít srdíčko.....no tak třeba příště....

loridagy
10. bře 2018

@monca79 tak hcg dnes stouplo ,ve ctvrtek bylo 1230 a dney po 46 hod.1906,tak v pondeli zas hcg odber,pry to hcg muze 2-4dni zahaprovat kdyz 1 embryo odejde,tak zas cekani,to sou nervy...

nuffikterka
10. bře 2018

@loridagy no hlavně ať to všechno dobře dopadne 🌻🍀. Furt na tebe myslím. U mě v centru právě vůbec nechcou dávat dvě embrijka, že je velká pravděpodobnost že odejdou obě nebo odchod jednoho způsobí to co teď prozivas

loridagy
10. bře 2018

@nuffikterka dekuji ti ,no kdyby sem vedela ze neco takoveho se muze stat tak nikdy si nenecham 2 embrya zalozit,nas nikdy o rizikach dvojcat neinformovali,no dam vedet jak to pokracuje v pondeli😚

jezz1e
10. bře 2018

@loridagy Super,šance se zvyšuje 🙂 Držím palec dál
🍀

monca79
10. bře 2018

@loridagy tak to je paráda, teď už to musí dobře dopadnout!

loridagy
12. bře 2018

Tak zadny zazrak se nedeje bohuzel hcg nestouplo

monca79
12. bře 2018

@loridagy to je mi moc líto, tak příště nám to určitě všem vyjde🍀🙂

Strana