Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@nuffikterka úplne ta chápem ☹️ v lete pôjdeme spolu a budeme sa podporovať... A viem, ako sa cítiš.. Aj ja som bola veľmi zlá..drz sa 😘
@nuffikterka ja nevim ale ja si myslim ze ta sliznice je problem u tebe ,u nas v Caru ti ani neudelaji transfer kdyz nemas 8mm,rikaji ze je to zbytecne,proto urcite si udelat vysetreni co se da akdyz je vse ok tak resit tu sliznici budu drzet prsty i na nohach at se dockas 😙
@ericia děkuji 😘
@loridagy ano sliznice je problém , minimum na transfer je 6,5 -7 jak kde a to již splňuji. Není to žádný zázrak no . Právě ta hormonální jóga je na to prý nejlepší a pomáhá to . Taky spojí kurz 2600. A poctivě cvičit a uvidíme co to udělá. No každopádně dokud se nedám psychicky , fyzicky a zdravotně dokupy , tak se do toho pouštět nebudu. Holky řeknu že když jsem měla rakovinu tak jsem to snášela líp jak tohle, ale to mě bylo 20 , všechno bylo jiné ....
@nuffikterka taky si si hodne presla ,to je mi fakt lito😢ale jednou se dockas a musis verit, urcite to klapne ted je fakt dulezite se dat do kopy to mas pravdu
@nuffikterka Ahoj, já právě jedu z imunologie,ano dělají ji v Praze. Když budeš mít doporučení, tak to hradí pojištovna,alespon teda VZP. Byla jsem u mudr. Malíčkové s Iscare v Holešovicích.
Tak holky ja dnes byla na kontrolni odber krvi hcg tak to vypada zatim dobre ve ctvrtek hcg 183 a dnes uz 788 ,sestricka rikala ze mam prijit jeste o tyden na krev a asi 20.3 utz.
@evikos a dáš mi prosím kontakt? Oni to asi dělají i u mě v centru v Brně. Za doktorkou jedu ve čtvrtek se domluvit co mám brát v té pauze.a na všechno se jí zeptám
@loridagy ahoj tak bohužel zase nic, tak možná v dubnu další ket, uvidí se....momentálně už jsem asi rezignovala, už tomu nějak vůbec nevěřím, že se podaří, když se podařilo minule tak to skončilo potratem v 8 tt, tak si říkám, že je asi lepší neotěhotnět vůbec....než to prožívat znovu...musím to ještě promyslet jestli to ještě budu zkoušet...tobě moc gratuluji, ať mimčo krásně roste🙂, mimochodem nebudou dvě?
@nuffikterka Mě tam poslali taky z centra z Brna. Tak se optej ve svém centru....Kdyžtak si nech napsat doporučení a objednej se do Iscare mudr. Malíčková.
Tak sem na pohotovosti...krvacim
@loridagy snad to bude v pořádku , držím palce ✊
To uz dobry nebude sliznice uplne nizka....
Vypada to na mimodelozni
No u mne mimodelozni,coz je moc spatny ,zachvilku du pohotovostne na utz,jeste nevim jak dopadnu kdyz to nenajdou tak operace
Tak zase zmena mimodelozni to neni musime cekat v sobotu na hcg krev..
To uz asi ne ono odeslo minimalne jedno v uteri a pravdepodobne se druhe prestalo vyvijet,hcg uz od uterka skoro nic nestouplo,takze se udela v sobotu kontrolni hcg a potom vysadim leky a budu cekat na samovolny potrat,ale aspon ze to neni mimodelozni
@loridagy no hlavně ať to všechno dobře dopadne 🌻🍀. Furt na tebe myslím. U mě v centru právě vůbec nechcou dávat dvě embrijka, že je velká pravděpodobnost že odejdou obě nebo odchod jednoho způsobí to co teď prozivas
@nuffikterka dekuji ti ,no kdyby sem vedela ze neco takoveho se muze stat tak nikdy si nenecham 2 embrya zalozit,nas nikdy o rizikach dvojcat neinformovali,no dam vedet jak to pokracuje v pondeli😚
Tak zadny zazrak se nedeje bohuzel hcg nestouplo

@eviks je moc děkuji. Holky vaše podpora je skvělá 😘. Chlap je chápavý , ale nás holčičí mozek nedá. A já jsem zla hlavně na něj. Zítra se hned objednam. Holky tu imunologii dělají v Praze ? Máte někdo kontakt ? Ať se objednám. A kolik to cca stojí ? Děkuji 💕