Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
uz tyzden vobec nemam chut do jedla, samozrejme sa zdravo stravujem a vypijem min. 2l vody, no aj napriek tomu som uz schudla 1kg. Ja nechcem chudnut 😀 nepotrebujem to 😵 Samozrejme hodinova prechadzka so stenatom kazdy den spravi svoje 😎
Tak ze 7 oplodnenych vajicek nam zustali čtyři. Dnes zavedeny dve blastocysty a dvě zamrazeny. Nyní jen odpočívat a cekat na vysledek jestli se uchyti😄
prajem len same uspechy a krasne a o par dni krasne dialnice 🙂
Dobre ranko dievcata!
Zacala som spinit a dost ☹ O 6:00 som isla na wc a slipka bola uz pekne spinava. Hned som si vsunula progesteron a teraz cakam. Do teraz som bola velmi kludna, no hned ma premohol strach a bojim, bojim. No stale neprestavam verit a pevne verim, ze to nebude biochemko ako vo februari a uz sa dockam vytuzeneho miminka. Ach zeny, este ze je somnou moje steniatko Charlotte, inac by som revala bez prestavky, ono sa na mna zadiva a svojim pohladom anielskym ma ukludnuje 🙂 Som rada, ze sa sem mozem vypisat. Drzte mi palce! Dakujem a vy, ktore ste v ocakavani, nech vas ani vo sne nenapadne zaspinit 😵
@sisul_ka ja v 6tt krvacela jeden den, praskl mi hematom..bylo to docela dost, dostala sem narizeny klidovy rezim, dokonce si me chteli i v nemocnici nechat, ale to sem odmitla..na dalsi kontrole uz byl hematom pryc a krvaceni uz se neopakovalo. Drzim pesti, at je to i u tebe jednorazove! Muze to byt treba praskla zilka, jak se deloha roztahuje. Spineni je na zacatku normalni, mrkni na diskuze a snaz se moc nestresovat, to ti nepomaha!
Dievata, pre klud duse som si zasla na pohotovost, a nic vazneho nenasli. Bolo pekne vidiet gastacny vak a vytvarajuci sa zltkovy vacok, malinke este nebolo vobec vidiet, co je normalne, je este skoro, mozno buducu stredu 🙂 Lekarka mi predpisala lieky na bolest a jednu njekciu imunoglobulinom. uz len minimalne spinim, nestoji to za rec 😵 no to rano ma poriadne vylakalo. Uz sa len dockat tej stredy 😉
@sisul_ka jak ti je dneska? 😊
velmi dobre naladena, dobre sa vyspala 😀
Bolest v podbrusku je stale, no iba mierna, takze znesitelna. Krize tiez citim 😀
Uz zo mna vychadzaju len take mini hnede vlasocnice. Lekarka nic nevidela, tak to moze byt stale cievkou alebo zbytkom krvy, ktora sa uchytila na bocnych stenach a pomalinky vychadza, mrchaaaa 😀
Idem si do lekarne pre lieky a injekciu na zajtra.
Prajem peknu nedelu 🙂
Doufam holky, ze u vas probiha vse v pohode.Nam volali z centra, ze uz pro nas maji darkyni, ale ze poprosila jestli by sla stimulace udelat v rijnu, tak sem souhlasila, protoze v zari mam docela hodne akci atd.Uz se neskutecne tesim a bojim zaroven jake to bude a zavidim, ze uz jste k tomu cili bliz🙂)
dnes 14 den po ET jsem byla na odběru krve, výsledek se dozvím zítra dopoledne. TT jsou pozitivní tak snad bude vše ok a těhotenství bude potvrzeno i z krve 🙂
dnes potvrzeno těhotenství z krve - hodnota hcg 2240, hurááááá 🙂 🙂 🙂
Dievcata, rano som opat zacala krvacat, tak som hned isla do nemocnice a tam mi zistili, ze cely gestacny vacok je obklopeny hematomom a preto aj tolko spinim a dnes aj krvacam, Takze je tam risk, ze o to pridem :( Dnes embryjko nemohla najst a ani akciu srdiecka :( Som vypisana min. dva tyzdne a buduci tyzden na kontrolny UZ. Ak nebude Embryjko tak sa ukonci tehotenstvo ☹ Stale bojujem a nevzdavam to, no je to sila tie nervy!!!

@beluci007 dakujem, ja citim, ze ten zazrak vo mne rastie 😵 , no narocnejsie na nervy to bude potom! Vyckat prvy UZ ci je vsetko tak, jak ma byt a potom dalsi a dalsi....
Viem o com hovorim. Bohuzial som mala uz dva potraty a jedno biochemicke, takze radovat sa zacnem az po trimestri a uplne blaznivo-nenormalne po porode 😀 😉