Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!
Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd
Tak hlásím,že srdíčko krásně bije❤️ snad bude vše i nadále v pořádku 🙏
Tak holky porad ze me teče krev bolesti nemám nikdo neví proč ze me jde tolik krve beru prášky ale nezabiraji na pohotovosti sem byla prý je mimi v pohodě nevi proč krvácí já se ale zblaznim od strachu
Holky tak stále se to nejlepší porad krvacim je to hrůza ale nemám bolesti nic miminko je v pořádku
Srovnala sem se s tím miminko je v pořádku tohle se prostě stává většině zen no
Tak holky sem v nemocnici v Apolináře na antibiotikach mám oboustranný zánět vaječníku
A porad nikdo neví proč krvacim
@soptik82 ahojky, věřím že se Vám to podaří!!! S darovaným vajíčkem mi Mudr. řekl, že šance na početí je 55x vyšší než s mým vlastním 🙏 ET nám tedy nevyšel ale následný KET už ano 🙂 a proč už poslední pokus? Myslela jsem, že KET není na pojišťovnu, jen IVF musí pojišťovna schválit. Kdybyste si kupovali ta embrya, která jsou už v centru zmrazená a rodiče už je nechtějí. My tam máme ještě dvě, teď jsem jim zaplatila prodloužení do příštího června 2023. Pokud teď v pořádku porodím a miminko bude zdravé, tak už další dítě mít nebudeme a ta dvě áčková embrya půjdou za rok k likvidaci. Ráda bych ti je věnovala, pokud by to šlo🙂 spermie mého muže a dárkyně měla 25 let...
@soptik82 to ti teda měli dát, o hodně víc to zvýší šanci uchycení embrya. Pokud je to váš úplně poslední pokus, tak bych na tom trvala. I když by to znamenalo odsunutí o cyklus. Stojí to cca 2x 400. To už je minimum nákladů a posunutí o ten cyklus taky není tak moc když vezmeš kolik času už jste tomu věnovali.. zvaž to!! Vím, že už se nemůžeš dočkat, ale ty intralipidy jsou větší šance na úspěch!!!! Ale musela bys jim dát nějak vědět už teď, aby to embryo už nezačali rozmrazovat.

Naštěstí je vše v pořádku a doufám ze bude i nadále