icon

Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!

alexkisss
19. led 2022

Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd

Strana
z7
alexkisss
autor
3. bře 2022

Naštěstí je vše v pořádku a doufám ze bude i nadále

sadovka
4. bře 2022

Tak hlásím,že srdíčko krásně bije❤️ snad bude vše i nadále v pořádku 🙏

alexkisss
autor
4. bře 2022

Hlásím ze srdíčko bije miminko ma 6.5 mm a SME tedy 6+2

alexkisss
autor
7. bře 2022

Tak holky porad ze me teče krev bolesti nemám nikdo neví proč ze me jde tolik krve beru prášky ale nezabiraji na pohotovosti sem byla prý je mimi v pohodě nevi proč krvácí já se ale zblaznim od strachu

sadovka
7. bře 2022

@alexkisss tybrdo tak to je divný 🙄 kdoví,co to může být. A v nemocnici si tě nechat nechtějí? Asi bych byla klidnější,kdyby mě aspoň pár dnů měli pod kontrolou. Ale pokud říkají,že je vše v pořádku,tak asi ví 🙏🙏 držím palce ať to brzy přestane 🙏

alexkisss
autor
7. bře 2022

@sadovka jo prý je vše v pořádku kdyby stě viděli co ze me padá za kusy krve je to hrozny v nemocnici si me nenechají prej je vše v pořádku a potrat nehrozi

rozitta
7. bře 2022

@alexkisss to je vážně divné, odkud se to pořád bere 😔 snad už bude zítra dobře! Držím pěsti ✊✊

soptik82
7. bře 2022

@alexkisss to mě moc mrzí 🥺 asi nezbývá nic jiného než jím věřit ale taky by mě to klidnou nenechalo... Nemůže to být třeba menstruace i když jsi těhotná 🤔 třeba to za pár dní přejde... Držím palečky 🍀

alexkisss
autor
9. bře 2022

Holky tak stále se to nejlepší porad krvacim je to hrůza ale nemám bolesti nic miminko je v pořádku

sadovka
9. bře 2022

@alexkisss musí to být šílený stres 🙏 ale asi to bude nějaká hormonální nerovnováha nebo něco 🤔 uklidňovala bych se tím,že doktoři jsou klidní 🙏 a určitě je vše v pořádku 🙏

rozitta
9. bře 2022

@alexkisss je mi to moc líto 😔 věřím, že to bude nakonec vše v pořádku 🙏

alexkisss
autor
9. bře 2022

Srovnala sem se s tím miminko je v pořádku tohle se prostě stává většině zen no

alexkisss
autor
11. bře 2022

Tak holky sem v nemocnici v Apolináře na antibiotikach mám oboustranný zánět vaječníku

sadovka
11. bře 2022

@alexkisss tybrdo 🙏🙏 drž se,bude to v pořádku,když to teď podchytili🙏

alexkisss
autor
12. bře 2022

A porad nikdo neví proč krvacim

sadovka
12. bře 2022

@alexkisss ale dobře,že jsi v nemocnici pod dohledem. Oni na to přijdou a bude to v pořádku 🙏

rozitta
12. bře 2022

@alexkisss no těpic! To je teda zpráva 😬 jak se dnes cítíš?

alexkisss
autor
12. bře 2022

@rozitta už trochu lépe stále krvacim ale už méně než předtím mám úplně rozpichane ruce mám špatný žily snaží se me dat dohromady snad půjdu brzy domu

rozitta
12. bře 2022

@alexkisss drž se!! ✊🍀🌹

rozitta
16. bře 2022

@alexkisss ahojky, jak se ti daří? Už tě pustili domů?

alexkisss
autor
17. bře 2022

@rozitta Ahoj včera sem byla na zákroku vzali mi oba vejcovody i miminko které v pondělí žilo a včera už bylo mrtvé ted lezim na jipu na hadickach přístrojích atd

rozitta
17. bře 2022

@alexkisss ach bože, to je strašný 😭😭😭 je mi tě hrozně moc líto, je to tragédie 😭 opatruj se❤️

soptik82
17. bře 2022

@alexkisss Moc mě to mrzí, je to hrozné 😢😢😢😢 hlavně ať jsi v pořádku a můžeš brzo domů ke svým milovaným ❤️ drž se

sadovka
17. bře 2022

@alexkisss je mi to líto,ale neber to jako tragédii 🙏 mě taky museli vzít oba vejcovody,ano,taky jsem to obracela,v tu chvíli to tragédie byla,ale brzy se uzdravíš a další IVF vyjde 🙏 a už nebude žádná možnost mimoděložního ani nic,už jen šťastný konec 🙏❤️

soptik82
15. dub 2022

@rozitta ahoj holčiny 😉 tak nám už se to blíží. V úterý jdeme na transfer s darovaného embryjka. Těším se a zároveň bojím... že to zase nedopadne. Je to náš poslední pokus. Pak už se budeme soustředit na život bez miminka 🍀a jak se cítíte vy?

rozitta
15. dub 2022

@soptik82 ahojky, věřím že se Vám to podaří!!! S darovaným vajíčkem mi Mudr. řekl, že šance na početí je 55x vyšší než s mým vlastním 🙏 ET nám tedy nevyšel ale následný KET už ano 🙂 a proč už poslední pokus? Myslela jsem, že KET není na pojišťovnu, jen IVF musí pojišťovna schválit. Kdybyste si kupovali ta embrya, která jsou už v centru zmrazená a rodiče už je nechtějí. My tam máme ještě dvě, teď jsem jim zaplatila prodloužení do příštího června 2023. Pokud teď v pořádku porodím a miminko bude zdravé, tak už další dítě mít nebudeme a ta dvě áčková embrya půjdou za rok k likvidaci. Ráda bych ti je věnovala, pokud by to šlo🙂 spermie mého muže a dárkyně měla 25 let...

soptik82
15. dub 2022

@rozitta jsi hodná ale my už to nechceme podstupovat všechen ten kolotoč ❤️.... Já mám dva krásné zdravé syny a s přítelem si rozumí. Právě děláme i rekonstrukci domečku... Tak jsme si řekli že to zkusíme ještě jednou a pak už se budeme těšit jen s vnoučatek co časem příjdou 😁🍀

rozitta
15. dub 2022

@soptik82 Dali ti transfúzi Intralipidů? Týden před před vložením embrya, je to na snížení imunity, aby tělo neodmítlo embryo.

soptik82
15. dub 2022

@rozitta nedali ani nevím že něco takového se dělá 🧐😉 teď jen beru estrofen a progesteron

rozitta
15. dub 2022

@soptik82 to ti teda měli dát, o hodně víc to zvýší šanci uchycení embrya. Pokud je to váš úplně poslední pokus, tak bych na tom trvala. I když by to znamenalo odsunutí o cyklus. Stojí to cca 2x 400. To už je minimum nákladů a posunutí o ten cyklus taky není tak moc když vezmeš kolik času už jste tomu věnovali.. zvaž to!! Vím, že už se nemůžeš dočkat, ale ty intralipidy jsou větší šance na úspěch!!!! Ale musela bys jim dát nějak vědět už teď, aby to embryo už nezačali rozmrazovat.

Strana
z7