@rozitta to nebude ale nebude KET.... Dárkyni čerstvě odebrali vajíčka a oplodnili je půl na půl dárcem a mým přítelem. Přítel podstoupil Tesa Mesa a díky tomu máme pár spermií. 🍀 Takže už to běží a v úterý bude transfer a jak říkám buď a nebo 😉🤔 už to nějak nehrotíme. Spíš jsme skeptičtí a může nás to jen překvapit ❤️
@rozitta tak děvčátka transfer se nekoná 😢 jsem z toho špatná. Ráno volali že embrya se nevyvíjely tak jak měly. Zítra se máme dostavit a uvidíme na čem se domluvíme.... Prý je to rarita ale stává se to 🙏 a zrovna nám.
@soptik82 to je mi moc líto 😢 všechno zbytečné 😔 ještěže už nějaké děti máš.. 🙏 Dvě holky ze ZŠ (ročník 82) si teprve teď uvědomily, že by se vlastně rády staly maminami, a nejde jim to ani s pomocí kliniky.. pak dej vědět, co jste vymysleli..
@rozitta ahoj holky dneska je ten den D 🍀 snad se zadaří.... Mám ale prosím dotaz. Od odpoledne mám takový nepříjemný tlak v podbřišku je to normální nebo se mám bát?
@rozitta ahoj... Ano transfer byl v 11 a od 16hodin bolesti v podbřišku až do večera.... Teď ráno v pohodě ale ani nic velkého nedělám....polehávám u telky... 🤷♀️
@soptik82 tlak v podbřišku - určitě to nic špatného neznamená. Na jakékoliv projevy po vkladu ať už dobré nebo špatné je ještě moc brzo. Kdy máš testovat?
@rozitta to nebude ale nebude KET.... Dárkyni čerstvě odebrali vajíčka a oplodnili je půl na půl dárcem a mým přítelem. Přítel podstoupil Tesa Mesa a díky tomu máme pár spermií. 🍀 Takže už to běží a v úterý bude transfer a jak říkám buď a nebo 😉🤔 už to nějak nehrotíme. Spíš jsme skeptičtí a může nás to jen překvapit ❤️