Podstupuješ také IVF? Pojďme si o tom popovídat
Ahoj 🌸 právě podstupuji IVF zitra začínám pichat injekce je tu některá ktera také podstupuje? Pojď at v tom nejsem sama muzem si povidat,muzem probirat návštěvy u doktora at se nam to čekací obdobi zpříjemní.Napis budu ráda 🌸
@pistacijka Ahoj! Ja mela v pondeli transfer a ted cekam na vysledek...nikdy jsem na diskuzich nebyla a tohle je muj prvni prispevek! Dnes mi volali ze moje druhe embryjko umrelo ve 4.dni a tak jedine co mi po stimulaci zbylo je to jedno co je ted se mnou ♥️🥺🙏
@pistacijka Ahoj! Ja mela v pondeli transfer a ted cekam na vysledek...nikdy jsem na diskuzich nebyla a tohle je muj prvni prispevek! Dnes mi volali ze moje druhe embryjko umrelo ve 4.dni a tak jedine co mi po stimulaci zbylo je to jedno co je ted se mnou ♥️🥺🙏
@piatorka ahoj takze tomu rozumim spravne ze jsi mela 2 vajicka oplodneny? Jedno do tebe dali hned a to druhe do ,,inkubatoru,,
Drzim palecky at se zadari a drzi se pevne a nepusti ♥️
Holky, určitě se toho nebojte… já jsem to taky dlouho zvažovala a odkládala, snažili jsme se přirozeně fakt hodně dlouho, než jsem se odhodlala. Nakonec jsem do toho šla a zpětně si říkám, že jsem se nemusela tolik bát. Zvládnout se to dá a člověk má aspoň pocit, že pro to dělá maximum. Já byla na IVF ve Zlíně a za mě super zkušenost. Klidný prostředí, skvělý přístup a hlavně výsledkem je naše vytoužená holčička. Měli jsem tam suprovou koordinátorku, byla hrozně fajn.
@ema374 tak at to dobře dopadne ♥️jsou to nerviky ale musis bejt v klidu a verit si ze to vyjde.Drzim palecky a dej zas o sobě vědět
@piatorka ahoj takze tomu rozumim spravne ze jsi mela 2 vajicka oplodneny? Jedno do tebe dali hned a to druhe do ,,inkubatoru,,
Drzim palecky at se zadari a drzi se pevne a nepusti ♥️
@pistacijka ahoj jak jsi na tom?
@ema374 ahoj no tak to uz se ti blíží pomalu odber vajicek
Jak to probihalo? Na poslednim ultrazvuku my rekli ze mam 6 vajicek 5 ze jich je solidnich no a pak mi rekla ze v pondeli bude odber (na utz jsme byli v sobotu) no prijeli jsme v pondeli rekli nam co a jak manzel mezi tim odbehl dat cerstve spermie a ja sla na sal dali narkozu a manzel rikal ze za 5 minut jsem byla zpet na pokoji ze si nestacil dopit ani kafe coz sem videla jak tam usrkava no a pak 2h sme byli na pokoji prisel pak embriolog a rekl ze 5 se jich oplodnilo a ze pak mi budou psat kazdy den ve 12h a budou me informovat o stavu vajicek
Po 3 dnech mi volali ze maji embrio ktere je pekne rychle a ze ho daji do me at prijedu no tak sme jeli 🙏chytlo se doufam ale testy sili
No ty ostatni mi pak volali ze to neni na zmrazeni ze se nevyvyjeli a zanikly
Takze z 6 vajicek sem jich mela 5 oplodneno 1 do me dali po 3 dnech a ty 4 zanikly ve vyvinu
@ema374 jo a jinak teda nez mi odebrali vajicka tak mi dali cipky progesteron bessin beru 2-0-2
My chodime do Gennetu do Prahy nevim jak to maji ostatni v tech zarizeni
Ahoj všem, přidávám se, začínám se stimulaci pozítří 26.9., poprvé.Jsem hodne nervózní.Jak jste to zvládaly?Na co seám připravit jaký přípravek a dávkování jste měly?Můj cíl získat co nejvíce vajíček kvůli věku.Tak to asi budou silné dávky..

Přidej se do skupinky Začínáme s IVF, ale určitě najdeš i jiné.