icon

Podstupuješ také IVF? Pojďme si o tom popovídat

pistacijka
14. srp 2025

Ahoj 🌸 právě podstupuji IVF zitra začínám pichat injekce je tu některá ktera také podstupuje? Pojď at v tom nejsem sama muzem si povidat,muzem probirat návštěvy u doktora at se nam to čekací obdobi zpříjemní.Napis budu ráda 🌸

1pomnenka
14. srp 2025

Přidej se do skupinky Začínáme s IVF, ale určitě najdeš i jiné.

piatorka
14. srp 2025

@pistacijka Ahoj! Ja mela v pondeli transfer a ted cekam na vysledek...nikdy jsem na diskuzich nebyla a tohle je muj prvni prispevek! Dnes mi volali ze moje druhe embryjko umrelo ve 4.dni a tak jedine co mi po stimulaci zbylo je to jedno co je ted se mnou ♥️🥺🙏

pistacijka
autor
15. srp 2025
@piatorka

@pistacijka Ahoj! Ja mela v pondeli transfer a ted cekam na vysledek...nikdy jsem na diskuzich nebyla a tohle je muj prvni prispevek! Dnes mi volali ze moje druhe embryjko umrelo ve 4.dni a tak jedine co mi po stimulaci zbylo je to jedno co je ted se mnou ♥️🥺🙏

@piatorka ahoj takze tomu rozumim spravne ze jsi mela 2 vajicka oplodneny? Jedno do tebe dali hned a to druhe do ,,inkubatoru,,
Drzim palecky at se zadari a drzi se pevne a nepusti ♥️

mirkasotkova
25. srp 2025

Holky, určitě se toho nebojte… já jsem to taky dlouho zvažovala a odkládala, snažili jsme se přirozeně fakt hodně dlouho, než jsem se odhodlala. Nakonec jsem do toho šla a zpětně si říkám, že jsem se nemusela tolik bát. Zvládnout se to dá a člověk má aspoň pocit, že pro to dělá maximum. Já byla na IVF ve Zlíně a za mě super zkušenost. Klidný prostředí, skvělý přístup a hlavně výsledkem je naše vytoužená holčička. Měli jsem tam suprovou koordinátorku, byla hrozně fajn.

ema374
Autor odpověď smazal
ema374
Autor odpověď smazal
pistacijka
autor
7. zář 2025

Ahoj holky jdu se pochlubit a 11cteho jedu na krev tak snad to dobre dopadne 🙏

pistacijka
autor
7. zář 2025
@ema374
Odpověď byla smazaná

@ema374 tak at to dobře dopadne ♥️jsou to nerviky ale musis bejt v klidu a verit si ze to vyjde.Drzim palecky a dej zas o sobě vědět

pistacijka
autor
7. zář 2025
@pistacijka

@piatorka ahoj takze tomu rozumim spravne ze jsi mela 2 vajicka oplodneny? Jedno do tebe dali hned a to druhe do ,,inkubatoru,,
Drzim palecky at se zadari a drzi se pevne a nepusti ♥️

@pistacijka ahoj jak jsi na tom?

ema374
Autor odpověď smazal
ema374
Autor odpověď smazal
pistacijka
autor
8. zář 2025
@ema374
Odpověď byla smazaná

@ema374 ahoj no tak to uz se ti blíží pomalu odber vajicek
Jak to probihalo? Na poslednim ultrazvuku my rekli ze mam 6 vajicek 5 ze jich je solidnich no a pak mi rekla ze v pondeli bude odber (na utz jsme byli v sobotu) no prijeli jsme v pondeli rekli nam co a jak manzel mezi tim odbehl dat cerstve spermie a ja sla na sal dali narkozu a manzel rikal ze za 5 minut jsem byla zpet na pokoji ze si nestacil dopit ani kafe coz sem videla jak tam usrkava no a pak 2h sme byli na pokoji prisel pak embriolog a rekl ze 5 se jich oplodnilo a ze pak mi budou psat kazdy den ve 12h a budou me informovat o stavu vajicek
Po 3 dnech mi volali ze maji embrio ktere je pekne rychle a ze ho daji do me at prijedu no tak sme jeli 🙏chytlo se doufam ale testy sili
No ty ostatni mi pak volali ze to neni na zmrazeni ze se nevyvyjeli a zanikly
Takze z 6 vajicek sem jich mela 5 oplodneno 1 do me dali po 3 dnech a ty 4 zanikly ve vyvinu

pistacijka
autor
8. zář 2025

Dnes takto 🙏

pistacijka
autor
8. zář 2025
@ema374
Odpověď byla smazaná

@ema374 jo a jinak teda nez mi odebrali vajicka tak mi dali cipky progesteron bessin beru 2-0-2
My chodime do Gennetu do Prahy nevim jak to maji ostatni v tech zarizeni

katerina625
24. zář 2025

Ahoj všem, přidávám se, začínám se stimulaci pozítří 26.9., poprvé.Jsem hodne nervózní.Jak jste to zvládaly?Na co seám připravit jaký přípravek a dávkování jste měly?Můj cíl získat co nejvíce vajíček kvůli věku.Tak to asi budou silné dávky..