icon

Povedl se ET nebo KET s třídenním embryem?

yvonne2
10. led 2018
Strana
z4
pavlapavlapavlapavla
11. led 2018

@yvonne2 pokud to jde, tak urcite. Opravdu jsou to vyhozene penize. Nerikam, ze se nemuze povest, ale spis bych rekla, ze ne. Opravdu v dobrych klinikach kultivuji bez ptani a pokud nedosahne sesty den blastocysty - nejlip hatchujici blastocysty nema transfer cenu. Opravdu tridenni embryo nema v deloze co delat. A proc riskovat a nemit to nejlepsi ?? Je to tak neprobadana oblast, tolik veci muze mit vliv na neuspwch, tak proc nemit ze startu ty nejlepsi podminky ? Kdyz obepises emailem cary ... z 90% ti napisou to same. Tranaferujeme jen blastocysty a vzdy jen jedno embryjko ...

martinkkaa86
11. led 2018

Máme z třídenního embrya skoro 3,5 letého chlapečka, povedlo se hned na první pokus.

yvonne2
autor
11. led 2018

@0612 dekuju za nazor, takze ty jsi proste dite stesteny! Asi ho take necham do te moruly trosku dorust

yvonne2
autor
11. led 2018

@martinkkaa86 dekuju aspon vim, ze u nekoho to funguje

yvonne2
autor
11. led 2018

@martinkkaa86 v jakem si byla caru?

lussinka88
11. led 2018

@pavlapavlapavlapavla ano to napisou u normalniho ivf, ne u nativu 🙂 a bohate staci expandovana blastocysta, v hatchujici se zmeni behem par hodin tzn zalezi na casovych moznostech caru.

yvonne2
autor
11. led 2018

@lussinka88 mam tedy kultivovat do moruly nebo transferovat “hned” pri rozmrazeni, tim hned myslim po par hodinach kdyz by bylo k transferu (je mi jasne, ze se muze i stat, ze zmrazeni nerozchodi a ke ketu nedojde)

pavlapavlapavlapavla
11. led 2018

@lussinka88 nebudu se tu dohadovat. Podle me pani ma malou sanci na uspech. A napsala jsem v nejlepsim pripade hatchujici. Vim ze transferuji uz prave blastocysty. Slovickarite ...

8slunicko6
11. led 2018

@lussinka88 Vůbec nevím jaká byla kvalita-faktem je, že jsem o tom mluvila s doktorem v den kdy mi dělali punkci (asi 2 hodiny po ní když mě propouštěli)a ještě jsem ani neměla vajíčka spojená se spermiemi-a rovnou to zavrhl...pak už jsem se teda neptala a věřila CARu... asi jsem se tenkrát neměla nechat tak odbýt-ale to už je teď jedno...

@yvonne2 Není to kojící čaj-je na něm napsáno Ženský čaj-ale základ v něm je kontryhel... a pít do transferu, pak už ne.. Ten sotropestřec vysadit taky před transferem...z vitamínů listovku.

lussinka88
11. led 2018

@yvonne2 zkusila bych do moruly jestli to posveti embryolog ;)

yvonne2
autor
11. led 2018

@lussinka88 jeste jsem to konzultovala s doktorem z gennetu v UK a ten mi potvrdil, ze kazde pracoviste ma vlastni postup a urcite neni spatne reseni transferovat tridenni embrya, dale pri zisku 3 embryi pry PK nedava smysl a zadny benefit. Take rikal, ze nema smysl kultivovat do moruly. Tak ted se musim asi rozhodnout sama...

yvonne2
autor
11. led 2018

@pavlapavlapavlapavla to ze mam malou sanci na uspech s tim tridennim nebo celkove? Zase kdyz budu trvat na dodatecne kultivaci tak z toho nemusi byt vubec nic

martinkkaa86
11. led 2018

@yvonne2 Sanus Pardubice

pavlapavlapavlapavla
11. led 2018

@yvonne2 s tim tridennim. Ja neznam tvou diagnozu. To bych si samozdrejme tvrdit nedovolila.

lussinka88
11. led 2018

@yvonne2 tak je to asi jedno jestli 3denni nebo 4denni, takze super! 🙂 zadny reseni neni spatny. Pokud ti rekl ze neni v tom rozdil, tak bych dala transfer po rozmrazeni. Ono to proste nejak dopadne (vzdy dobre 😊, verim ze vse ma svuj duvod), hlavne to chce se pozitivne naladit a verit. Kdyz uz mas doma holcicku, tak to bude o trosku jednodussi.

Verim, ze deti chodi ve spravny cas, jen clovek musi byt trpelivy. Chci jit na dalsi transfer nekdy srpen/zari, tak jsem na sebe zvedava, jestli to tentokrat bude jiny, ale je fakt, ze ja jeste pred tim poslednim transferem nejak vedela ze to vyjde a za 4 dny jsem mela ducha na testu. 🙂

yvonne2
autor
11. led 2018

@lussinka88 ty jsi z Prahy 5? Do jakeho CARu pujdes? J ted jeste jednam s gennetem

lussinka88
11. led 2018

@yvonne2 jojo jsem 🙂 chodila jsem do iscare a byla jsem max spokojena. Jeste tam mame 2embrya tak pujdu zas tam. Jen teda doktorka co jsem k ni chodila odesla na materskou, tak snad zas budu mit stesti

yvonne2
autor
11. led 2018

@lussinka88 tak to je fajn ja jsem nedaleko (mnisek). Dnes jsem volala kamaradce me kamaradky. Ta je embryolozka. A vtipne je, ze zna embryolozku co ji mam v CARu. Zavolaji si a poradi se jak to udelat s tim poslednim embryem, aby to klaplo. To je urcite dobre znameni

lussinka88
11. led 2018

@yvonne2 a ty ted chodíš kam? 🙂 to je určitě dobrý znamení! 🙂

yvonne2
autor
11. led 2018

@lussinka88 ja ted chodim do ARTu v CB. Ale jednam o prechodu do Gennetu, dnes mi poslali cenik a je to tam i levnejsi. Tak pokud by CB neklaplo stehuju se snad do Prahy

lussinka88
11. led 2018

@yvonne2 gennet a iscare jsou v podstate propojeny - maji stejneho majitele - Babise 🙂). Jediny v cem ma ted neskutecnou vyhodu iscare je ze tam ordinuje dr Malickova co dela reprodukcni imuno. Je to spicka na imunitni zahady - poruchy implantace, autoimunity, zamlkly tehu apod... 🙂 pokud jsi imuno jeste nepodstoupila tak rozhodne jdi k ni. Gennet moc neznam, znam jen holky co chodili do iscare a vsechny ze skupinky iscare krome jedny (presla do gennetu) uz maj deti nebo cekaj na porod.

yvonne2
autor
12. led 2018

@lussinka88 no tos me moc nepotesila s tim Babisem! 🙂))

lussinka88
12. led 2018

@yvonne2 Heled zas vidis ze to nevlastni zadny doktor ktery by mel zisk z toho ze ti tam naplaca milion nepotrebnych metod. Kdyby sis to rozmyslela a chtela zkusit iscare tak za sebe doporucuju Dr Jarzembovskou, je fakt skvela! Podpori, vsechno vysvetli a da se s ni bavit uplne o cemkoliv. Snazi se vyjit vstric. Jedina nevyhoda je ze jde ted na materskou. Kazdopadne je tam jeste skvela dr nedelkova, ale u ta mi jen planovala KET...

Neco pro baveni 😁🤣

yvonne2
autor
12. led 2018

@lussinka88 ten Babis strka prsty vsude to snad neni pravda, inseminator 🙂 haha. Jinak dekuju za reference, snad to ale nebude treba, jsem optimista a jeste davam sanci poslednimu ketu. Pokud bys chtela, muzeme se sejit nekdy na kaficku a probrat ta nase temata.

ovecka14
14. led 2018

Ahoj, ja mam z třídenního embrya petiletou holčičku.😉

lussinka88
14. led 2018

@yvonne2 jasne muzem 🙂) jezdis nekdy do praglu? A kdy jdes na KET?

yvonne2
autor
15. led 2018

@lussinka88 ahoj jojo jezdim nekdy do praglu, dalsi ket vychazi na sobotu 27.1. Ale jeste cekam, co mi rekne doktor

yvonne2
autor
15. led 2018

@ovecka14 super dekuju za vzkaz

yvonne2
autor
27. led 2018

Tak holky nechala jsem si prodlouzit zamrazene tridenni embryo do 4denni moruly a dnes jdu na KET. Drzte mi palce, asi posledni pokus.

pavlapavlapavlapavla
27. led 2018

@yvonne2 drzim drzim 👍

Strana
z4