icon

Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?

holkacekatelka
29. lis 2018

Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.

lucik253
30. lis 2018

@achpolenka Treba zkusim 10den

ivf5
30. lis 2018

@holkacekatelka ja vidim na obou, a nepichali Ti pregnyl? Dela pozitivni test. Ja jsem se tak radovala a nic,ale jednou na me vykouklo tehotenstvi,ja mam za sebou 15 pokusu, 1x se zadarilo a ve stredu jdu ka KET 🙂 Zkusenosti velke 🙂

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@ivf5 ty vado holka to máš teda ranec za sebou. Tak moc bych ti přála aby se na tebe už usmálo stesti..
Píchala jsem ovitrell ale dnes je to 14 dnů takže si myslím že to být už nemůže.

ivf5
30. lis 2018

@holkacekatelka ..tak to je super ,moc drzim palecky ;)

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@ivf5 díky no ale nevím. Je mi divné že nesili a fakt nevím zdali jsem si to po nějaké době tam prostě nevykoukala.
Asi je to dost brzo a jsem nedočkava
Taky ti moc držím palce. Za to co más za sebou si to už opravdu zasloužíš

ivf5
30. lis 2018

@holkacekatelka ..Hcg stoupa co dva dny,tak zitra by mel byt silnejsi,ale necekej kolejnice 🙂)

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@ivf5 no tak uvidíme 🙂
Máš ještě nějaký mrazacky nebo jen to které tam dají? Já jsem bez, měli jsme jen jednoho bojovníka.

ivf5
30. lis 2018

@holkacekatelka mam dva, ale nechavam si davat jen jedno..nezvladla bych dvojcatka ;))

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@ivf5 tak to je skvělý máš více šancí že to klapne. Držím ale pěsti ať se povede už teď.
Co jsem četla jedno je i lepší, když se dávají dvě často to jendo strhne druhé a není nic

denicl
30. lis 2018

@holkacekatelka ja bych zkusila zitra. Mohla se zahnizdit pozdeji..z minule zkušenosti,nechci lovit duchy tak cekam az na 10.den drive proste ne. Bricho me dnes přestalo bolet a boli me prsa..co ty?

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@denicl to je rozumné já jsem trubka
Mne břicho taky ústava jen občas už. A prsa nic.

denicl
30. lis 2018

@holkacekatelka zbytecne se nervujes..taky jsem to delala..stejne to neovlivníme...

achpolenka
30. lis 2018

@holkacekatelka ty, ale já tam douška vidím... Kolikadenni embrio jsi měla???

achpolenka
30. lis 2018

@denicl já asi začínám věřit v zázrak... Mám 36 a je to náše 3 Ivf, první s PGS. tak uvidíme...

denicl
30. lis 2018

@achpolenka vypada to skvele,sili🙏🍀kolikaty den si začala testovat?

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@denicl jo to máš pravdu ale nemůžu si pomoct

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@achpolenka paráda na jsem na tom stejně taky pgs ale uvidíme no
Kolikátý den jsi začala s testema

denicl
30. lis 2018

@holkacekatelka ja te chapu😊opravdu..jsem taky na nervy..😂

denicl
30. lis 2018

@achpolenka my vysetrene nemame..tak uvidime,s pgs je určitě sance veliká,pze embryjko je zdravé..🍀🙏

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@denicl jo to asi ano ale stejně je to jen šedesát procent
A máme kvalitu dva
No modlím se

denicl
30. lis 2018

@holkacekatelka vim od holek,ze ani vysetrena se nechytla. Musíme proste verit,ze to klapne! Musi!

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@denicl přesně tak nic jiného nezbyva

achpolenka
30. lis 2018

@denicl testovat jsem začala 5.den

achpolenka
30. lis 2018

@holkacekatelka ono kvalita sem, kvalita tam ... Četla jsem mnoho zmarenych snů se špičkovou kvalitou i mnoho příběhů s dobrým koncem, kde na začátku byla špatná kvalita embrii...

holkacekatelka
autor
30. lis 2018

@achpolenka tak to ti fakt zavidim. Já sedmi den a nic. Resp možná tam časem vykoukam ducha, ale nevím jestli to není ryska.

achpolenka
30. lis 2018

@holkacekatelka uvidíš za den, dva... Moc přeji vsem //... IVF je takový zahul pro tělo, že by úspěch měl být za odměnu vždycky... 😥

misicka1988
30. lis 2018

Já měla sotva viditelného dušíka 9den po Ket ( vklad 5ti denni ), a to se na testu objevil až cca 15 min po namočení. Takže jsem byla ještě víc na nervy ( byl to třetí vklad ). Ale druhý den, se již něco maličko objevilo v limitu, a za další 2 dny už byla krásná čárka. A den po vynechání ms dálnice jako hrom. Takže já kdybych testovala třeba jen o den dříve, nenašla bych na testu lautr nic 😊 Držím vám všem palečky 😊

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@misicka1988 díky za zkušenost. No já dnes osmý den v ranní moci nic. A jestli tak je to zas ryska :(
Mne tohle fakt zničí to čekání :(

achpolenka
1. pro 2018

@misicka1988 krásně povzbuzující zpráva, díky za ni ....

achpolenka
1. pro 2018

@holkacekatelka moc nevím, co myslíš tou ryskou... Snad je to doušek a bude silit...

Strana